امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 453 ]

(15-08-2021، 22:26)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 22:25)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سهند ؟ تو مشکلت با من چیه؟ Telegh_01
واقعا از روز اولی که اومدم هی به من گیر میدی
بکش بیرون برادر Telegh_01
من هی کاریت ندارم

اع میتونی ببینی و بشنوی خانوم کور و کر؟

این چه طرز حرف زدنه؟
آگهی
(15-08-2021، 22:27)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 22:26)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کادر میزنی باید ی چیزی باشه که بپوشونتش مثل ستاره های روی همین مقام هایی که هست

اونو یکاریش میکنیم
ببین من میگم کنارش همون آیکونو بزاریم متناسب با مقام
یه حالتی هم پر بارش کنیم که خالی نمونه همه جاش

تست کن
 سپاس شده توسط Mohlek
(15-08-2021، 22:28)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 22:26)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اع میتونی ببینی و بشنوی خانوم کور و کر؟

این چه طرز حرف زدنه؟

اع کور و کر فوشه؟ نمیدونستم ببخشید از خودت یاد گرفتم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(15-08-2021، 22:27)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 22:26)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستم خسته شد دیگه..

اگه خسته شده استعفا بده بره گمشو پیش همون دوستای غیر کور و کرش

سهند جان. احترام خودتو نگه دار (:
مرسی
(15-08-2021، 22:28)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 22:25)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم واقعا
ولی 31 نفر شرکت کردن
آیپی هاشونم فک کنم متفاوت بود همشون

همین فونت هم بنظرم خوبه , اگه میخوای یکان میزاریم بجاش

آیکون متناسب با مقام بزاریم ؟

ناموصا 610 ریال هم ندارم  Telegh_01

دیسکورد نیستم همینجا بگو
ولش حاجی 610 ریال کمرتو میشکونه Telegh_01

شماره ایه پسورد نداره , شبیه لوگین کردن تو تلگرام و اینا
ولش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(15-08-2021، 22:29)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 22:27)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه خسته شده استعفا بده بره گمشو پیش همون دوستای غیر کور و کرش

مرسی

وقتی قانون چرت میذاری باید به فکر اینجاشم باشی. آفتاب پرست
ناشناس
(15-08-2021، 22:29)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 22:28)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیسکورد نیستم همینجا بگو
ولش حاجی 610 ریال کمرتو میشکونه  Telegh_01

ولش

Telegh_59
 سپاس شده توسط Mohlek
(15-08-2021، 22:32)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 22:29)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولش حاجی 610 ریال کمرتو میشکونه  Telegh_01

ولش

Telegh_59

Telegh_01 Telegh_01
ناشناس
(15-08-2021، 22:30)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 22:29)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی

وقتی قانون چرت میذاری باید به فکر اینجاشم باشی. آفتاب پرست
قانون چرت نبود
خیلی مشکل پیش اومد اون دوران سر همین ناشناس گذاشتن تو گ.ا و بحث و دعوا های بعدش
همه جنبه ی لینک ناشناس نداشتن
خیلی اتفاقا افتاد.
اشک چند نفر سر همین داستانا درومد و از من خواسته شد این کارو انجام بدم
از یکیش که خودت خبر داری دیگه
من نمیتونم بچه هارو مجبور کنم حتی تو امضا ها و پروفایلشونم چیزی نذارن
من فقط خواستم داستان این ناشناسارو به گ.ا نکِشونین
هر چیم هست واسه خودتون نگه دارین
۳ بار بهم امشب توهین کردی ولی من بازم چیزی نمیگم (:
یکم به رفتارت فکر کن
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
چه خبرتونه؟.___.
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان