امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 453 ]

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/ACB68137-854E-405E-AB90-920B47F33D39.png
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek ، shghyegh
آگهی
(15-08-2021، 20:59)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 20:56)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه فرق دارن باهم 

تو جزئیات اره

آره خلاصه .-. 

(15-08-2021، 20:56)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/1_b7875.jpg

این طرحو زدم ، چطور شده بچها؟

تراکت a5

عالیه(: 
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، شـــقآیــق
(15-08-2021، 21:01)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 20:59)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو جزئیات اره

آره خلاصه .-. 

(15-08-2021، 20:56)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.akskhor.ir/uploads1/1_b7875.jpg

این طرحو زدم ، چطور شده بچها؟

تراکت a5

عالیه(: 

باورت میشه که ایراد گرفتن گفتن چرا یخچال کجه؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(15-08-2021، 21:01)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 21:00)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه تو چیزیت شه من دیگه عکس ندارم شبا نگاش کنم): 
حرفتو باور کردم همون موقع که گفتی ^-^ (جدی) 
تو فقط منو واسه عکسام میخوای):

نه بخدا): خب خیلی خوشگلن اول به چشم میان))):
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(15-08-2021، 21:00)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 20:59)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پی اس دی اینو میدی بم ؟ میخوام به سلیقه خودم ادیتش کنم

عه عه نه دیگه Telegh_01حق حمایت از هنرمند چی میگه؟ Telegh_01
باو بمولا جایی منتشر نمیکنم 15 Telegh_01
بفرس ادیتش کنم حض کنی

(15-08-2021، 21:00)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 20:57)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن خب معمولا کساییو با هم میندازم که شرایطشون شبیه همه
مثلا خودمو با حسین انداختم چون دیقا هماهنگیم و شبیه هم
ده بهرحال طرفدار زیاد داری v:

من و شقا از چ لحاظ شبیه همیم؟ دوس دارم بدونمD:
انتخاب بینتون سخت بود هیچکدومتونو نزدم): 

(15-08-2021، 20:57)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم
من تقلب نکرده بودم ولی(:

اگه تو چیزیت شه من دیگه عکس ندارم شبا نگاش کنم): 
حرفتو باور کردم همون موقع که گفتی ^-^ (جدی) 
خب هر دوتون دیر آنلاین میشین
هر دوتونم به اندازه خودتون قدیمی اید
حالاتتونم به هم میخوره
وجه تشابهو حال کردی ناموصا ؟ v:

هر چی عشقت میکشه
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh
(15-08-2021، 21:01)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r3025r3025r3025r30
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط shghyegh ، *VENUS*
(15-08-2021، 21:02)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 21:01)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو فقط منو واسه عکسام میخوای):

نه بخدا): خب خیلی خوشگلن اول به چشم میان))):

باشه قبوله ): نمیرم که بتونم واست عکس بفرستم)):
فقط به خاطر تو
(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(15-08-2021، 21:02)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 21:01)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره خلاصه .-. 

عالیه(: 

باورت میشه که ایراد گرفتن گفتن چرا یخچال کجه؟

ناموسننن؟؟؟//= 
باورم نمیشه 
وای 
خب البته اینا سلیقس دیگه بنظر من ک خیلی توپه 
باهاشون راه بیا درستش کن پولتو بگیر بابا اصن لیاقت طرح ب این باحالی ندارنD:
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(15-08-2021، 21:03)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 21:00)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه عه نه دیگه Telegh_01حق حمایت از هنرمند چی میگه؟ Telegh_01
باو بمولا جایی منتشر نمیکنم 15 Telegh_01
بفرس ادیتش کنم حض کنی

200 مگه فایلش داداش
 سپاس شده توسط Mohlek
(15-08-2021، 21:01)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همسنات آدم کوچولو خوارن؟
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان