امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 453 ]

(15-08-2021، 13:05)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

fishing

دلام خوشگلم0:

(15-08-2021، 13:06)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 13:05)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01
من تو ماه رمضونا هشت صب میحوابم جیگرم این که چیزی نبود

جر
بچه پر تلاشی هستی

نگووو
نمیدونی که ول روزایی که مدرسه دارم ته تهش 12 تو تختم ._________.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط ѕααяeη
آگهی
(15-08-2021، 12:57)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 12:56)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو که ازین کارا نمیکنی؟ ._.

گفتم ک من بچه خوبیمم):

آفریییین
من فیضول نیستم فقط دوست دارم و نمیخوام تو این سن کم به اینطور جاها کشیده بشی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(15-08-2021، 13:06)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 13:05)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

fishing

دلام خوشگلم0:

(15-08-2021، 13:06)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جر
بچه پر تلاشی هستی

نگووو

سلام^^
چطوری شما؟^^
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(15-08-2021، 11:58)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
اتیشی ب پا کردی Telegh_01

باز چی شده ؟
ناشناس
(15-08-2021، 13:11)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 13:06)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلام خوشگلم0:

نگووو

سلام^^
چطوری شما؟^^

مام عالیم شمارو میبینیم عالی تر میشیم(:
خوبی عزیزم؟
نآشِنآسَم(:
(15-08-2021، 13:12)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 11:58)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
اتیشی ب پا کردی Telegh_01

باز چی شده ؟

خوبی عشقم؟
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Mohlek
(15-08-2021، 13:14)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 13:11)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^^
چطوری شما؟^^

خوبی عزیزم؟

قربونتD:
مرسی منم خوبم.
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

fishing

دلام خوشگلم0:

جر
بچه پر تلاشی هستی

نگووو
برعکس من
هیچوقت تو مدرسه ها زود نمیخوابیدم
همیشه زنگ اولو خواب بودم

(15-08-2021، 13:11)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 12:57)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم ک من بچه خوبیمم):

آفریییین

بزرگ تر شم دیگه کاریم نداری؟):
(:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، _sehun_
(15-08-2021، 13:15)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 13:12)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز چی شده ؟

خوبی عشقم؟
چون به تو حاصل ندارد غم روزگار گفتن آره عالیم
ناشناس
 سپاس شده توسط _sehun_
(15-08-2021، 13:15)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 13:14)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی عزیزم؟

قربونتD:
مرسی منم خوبم.

خدانکنه(:
شکرش.

(15-08-2021، 13:16)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلام خوشگلم0:

نگووو
برعکس من
هیچوقت تو مدرسه ها زود نمیخوابیدم
همیشه زنگ اولو خواب بودم

(15-08-2021، 13:11)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفریییین

بزرگ تر شم دیگه کاریم نداری؟):

نههه من بمیرمم دیرم بخوابم سرحال ترین آدم تو مدرسم نمیدونم چرااا
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط ѕααяeη

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان