امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 453 ]

(14-08-2021، 14:17)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 14:12)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بادمجون هم یادمه حتی. (((: چه قشنگ بودیم.
به قول خود فری، لتس چین‌اسموک *اموجی سیگار*

برای ریحون هم همینه وضعیت، پس جفتتون بچه‌های خوبی باشین و به موهای سر هم کاری نداشته باشین. ^_^
شت به این یه مورد فک نکرده بودم ((: اه دلم تنگ تر شد براشون
فری اگه بود اگه میگفتم من زندگی موفقی خواهم داشت میگفت « تو هیچی نمیشی دنیا جای سبزی ها نیست » Telegh_01
این یه روش انگیزشی بود البته به شیوه فری .

وای منم یادمه اینا رو D:
بی‌نهایت دلتنگ بچهامp336
لیمو میگفتم حرصش میگرف D:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa ، ρυяρℓє_ѕку
آگهی
(14-08-2021، 14:31)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 14:25)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما داشتی میگفتی
گفتی برگهایم._.

فکر کن وسط اون همه آدم روس زبان یکی پیدا میشه که فارسی بلده

تبریک میگم
خیلی خوشحال شدم
الله سیزه د قیسمت السین
کیه حالا؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(14-08-2021، 14:25)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 14:23)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسام و حسین
باز که شروع کردین kaffe2
خیلی وقته شروع شده و هیچوقتم تموم نمیشه :v

بیا برو بچه پرو نشوهاااا
هنوز بی معرفت بازیات یادم نرفته v:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
(14-08-2021، 14:32)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 14:31)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کن وسط اون همه آدم روس زبان یکی پیدا میشه که فارسی بلده

تبریک میگم
خیلی خوشحال شدم
الله سیزه د قیسمت السین
کیه حالا؟

اسمش بود بلا ( Bella)

تاجیکی روسی، فارسی بلده
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(14-08-2021، 14:34)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 14:32)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تبریک میگم
خیلی خوشحال شدم
الله سیزه د قیسمت السین
کیه حالا؟

اسمش بود بلا ( Bella)  

تاجیکی  روسی، فارسی بلده
به به
اخریه دیگه؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(14-08-2021، 14:33)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 14:25)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی وقته شروع شده و هیچوقتم تموم نمیشه :v

بیا برو بچه پرو نشوهاااا
هنوز بی معرفت بازیات یادم نرفته v:

من کی بی معرفتی کردم عمو جون ؟ :v
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Ɗєя_Mσηɗ
(14-08-2021، 14:27)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 14:25)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خوبه عزیزم ، آفرین ^^
بکشی ؟ چرا ؟
نمیشه مسالمت آمیز حلش کنی؟ D:
تو فقط بخور25r30
^^
هر روز یکیشون میان بیدارم میکنن بزرگه با سطل اب کوچیکه میپره رو صورتم
نه دیگه آسی شدممممTelegh_01
من نخورممم رومینا نیسم

که اینطور D:
توهم مثل خودشون برخورد کن‌. نمیدونی چه لذتی داره وقتی که خوابن و تو در گوششون جیغ میزنی. چهره ی خواب آلودشون اون لحظه که توأم با ترس و وحشته حس انتقامو به اوج میرسونه D:

(14-08-2021، 14:28)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 14:23)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسام و حسین
باز که شروع کردین kaffe2
به به

Bb7
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق ، Emmɑ
(14-08-2021، 14:36)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 14:27)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^^
هر روز یکیشون میان بیدارم میکنن بزرگه با سطل اب کوچیکه میپره رو صورتم
نه دیگه آسی شدممممTelegh_01
من نخورممم رومینا نیسم

که اینطور D:
توهم مثل خودشون برخورد کن‌. نمیدونی چه لذتی داره وقتی که خوابن و تو در گوششون جیغ میزنی. چهره ی خواب آلودشون اون لحظه که توأم با ترس و وحشته حس انتقامو به اوج میرسونه D:

بابام بشدت طرفدارشونه جان تو که نه جون خودم نمیشه):
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
@Moяѕє 6gd
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку
(14-08-2021، 14:35)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کی بی معرفتی کردم عمو جون ؟ :v
همیشه :>
چطوری؟
بی ما خوش میگذره؟ 14k

(14-08-2021، 14:41)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابام بشدت طرفدارشونه جان تو که نه جون خودم نمیشه):

به لذتش می‌ارزه 4fvf
 سپاس شده توسط Mohlek ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان