06-11-2012، 15:59
وقتی سرهنگ تو جلسه ی آیین نامه پرسید : فکر میکنی کجا دور زدن ممنوعه ؟؟ تو ذهنم فریاد زدم : " تو عـــــــشق "
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
06-11-2012، 15:59
وقتی سرهنگ تو جلسه ی آیین نامه پرسید : فکر میکنی کجا دور زدن ممنوعه ؟؟ تو ذهنم فریاد زدم : " تو عـــــــشق "
06-11-2012، 16:01
بـَعــضـے اوقـآتـــ اوטּــقـَבر
בِلــَم اَز בُنیـــآ پـُرـهـ کــہ בِلــَم مے פֿـوآב یـہ جیـــــغ بــزَטּـَمــــو بـــہ یـــکے بگــَــم פֿــَـفــہ شــــو
گرگها همیشه زوزه نمیكشند ...
گاهی هم می گویند : دوستت دارم ... و زودتر از آنكه بفهمی بره ای ... میدرند خاطراتت را ... و تو میمانی با تنی كه بوی گرگ گرفته
06-11-2012، 16:18
قوي ترين زن جهان هم که باشي...
وقت هايي هست ... که دستي بايد لمس ات کند... تني ... تنت را داغ کند... و لبي... طعم لبت را بچشد ... مستقل ترين زن جهان هم که باشي... وقت هايي هست... که دلت پر ميزند براي کسي که برسد و بخواهد... که آرام رانندگي کني ... و شام ات را نخورده روي ميز نگذاري و بروي... مسافرترين زن دنيا هم ... دست خطي مي خواهد که بنويسد برايش... " زود برگرد "... طاقت دوري ات را ندارم...
06-11-2012، 16:26
هنوز دلخوشی ذهن خسته ام این است ... که در خیال خودم بی خیال من نیستی !
06-11-2012، 16:28
پیراهنی کهنه هستم
چقدر برچسبهای دوستت دارم به من زده اند، چقدر وصله های عاشقی آنقدر به دست و پای چوب لباسی می افتم تا مرا برگرداند به تنهاییم؛ به کمد! آنجا که خورشید با دستگیره در طلوع، و با دستگیره در غروب می کند....
06-11-2012، 16:31
انگار قرار نیست با تو بی حساب شوم
سالهاست که رفته ای اما... هنوز هم اشکهایمدارند حسابِ دیدنت رابا چشم هایم صاف می کنند...
06-11-2012، 16:32
هَر چـِـﮧ بـــےوَفایــے کَرد .. بـِـﮧ دِلخُوشــے ِبودَنَش با خُود گُفتَم ..
اینْ نیزْ بُگذَرَد ..! لَعنَت بـِـﮧ مَنْ.... کـِـﮧ حَتــے یـِک بار با خُودْ نَگُفْتَم ، او نیز بُگذَرَد ...!
06-11-2012، 17:43
آن روز كـــه گـفــتــي عــــاشــقـــتم ،
فــكـــرش را هــــم نمـــيــكـردم ، كــــه عشــــق هــــم نـــســـخــه " تـــقـــلــبي " داشــتـــه بـــاشــــــد . . .!!!
06-11-2012، 18:14
سکوت سرد فاصله ،
تنم رامیلرزاند .. به یاد روزهایی که، بودنت رانفهمیدم ..!
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |