امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــگـوےِ آزاد [44۹]

(29-07-2021، 16:18)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 16:16)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@itinamk

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s4.uupload.ir/files/080a4748-3415-400f-8a97-cbab66d9b190_xn5p.jpeg

اينم عكس خونه جيغ جيغو:/
چقدرررر ترسناکهههه شب نرو به نظرممم نبنبنبنب

خودمم تو این فکر بودم ._. خدایی ترس ناکه ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
بری ته روابط گ.آ رو دربیاری میبینی طرف زنش هم عمشه هم خالشه هم خواهرشه هم مادر زنشه هم مادر شوهرشه هم کراش نافرجامش
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، *VENUS* ، Emmɑ ، Medusa ، شـــقآیــق
(29-07-2021، 16:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایییی Telegh_01
جونی جونی ؟ Telegh_01

میارمش تو عمارت خودم بزرگش میکنم
توام که همسایه بغلی ای *-*

جون جونی؟ چونی جونی؟ یادم نیست دقیقاً از چی استفاده کرده بود.  Telegh_01
عمارتت بیرون از کلبه‌ی احزانه دیگه آره؟ ):
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
(29-07-2021، 16:20)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 16:19)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطفا هی زرت و زرت این پسررو راه نده خونمون ندیدی چطوری نگا میکنه؟ Telegh_11
توووو رابطه مارو شوخی میگیری که دارییی میخندیییی؟ Dodgy
آره تینا؟
بلاکت می‌کنم.

بابا خب تو یه تهدیدی واسه عشق من و ملیکا)))))):
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Medusa ، شـــقآیــق
(29-07-2021، 16:21)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بری ته روابط گ.آ رو دربیاری میبینی طرف زنش هم عمشه هم خالشه هم خواهرشه هم مادر زنشه هم مادر شوهرشه هم کراش نافرجامش

تموم شد ؟

خیلی تاثیرگزار بود
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، فرنودِ بن گیومرث ، Medusa ، شـــقآیــق
(29-07-2021، 16:21)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 16:20)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره تینا؟
بلاکت می‌کنم.

تهدید واسه شما دو تا؟
من کراش خودم رو دارم اصلاً. برید نبینمتون.
 سپاس شده توسط Medusa ، *VENUS* ، شـــقآیــق ، ѕααяeη
Video 
(29-07-2021، 16:20)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 16:18)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدرررر ترسناکهههه شب نرو به نظرممم نبنبنبنب

خودمم تو این فکر بودم ._. خدایی ترس ناکه ._.

خیلییی
اگه تنهایی نرو ولی اگه کسی هست باهات بیاد حال میده اتفاقا((:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(29-07-2021، 16:21)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میبینی چقدر قشنگه؟
دوران شیرین نوجوانی
به صورت مجازی
اخ فکم
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، شـــقآیــق
(29-07-2021، 16:16)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم بالا میارم برید پ.خ تورو ابلفض
https://uupload.ir/view/tttt_28kk.m4a/
@itinamk
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
Sad 
(29-07-2021، 16:22)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 16:21)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تهدید واسه شما دو تا؟
من کراش خودم رو دارم اصلاً. برید نبینمتون.

هووییی لواسانییی Big Grin
با ماااا به از این بااااااش
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، فرنودِ بن گیومرث

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 36 مهمان