امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــگـوےِ آزاد [44۹]

چند سالشه یعنی
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ѕααяeη
آگهی
(29-07-2021، 16:03)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 16:02)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Undecided  Undecided

اممم بیا تو بغلم
میدونستی من چند تا شوهر دیگه هم داشتم؟

متاسفانه این یکیو از دست دادی Cool
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
(29-07-2021، 16:03)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 15:59)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه زن حسام بودن یه دور

crying cry girl
._.

اره اره یادمه توام بودی lollll
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(29-07-2021، 15:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 15:19)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا عشقم

اینارو ولش کن
خودت چه خبر ؟

بیا بگو ببینم چته

منننن اومدم سرزمین D::::
دارم عکس میگیرمD::::::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
 سپاس شده توسط *VENUS*
(29-07-2021، 16:04)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 16:03)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اممم بیا تو بغلم
میدونستی من چند تا شوهر دیگه هم داشتم؟

مرسسی که بازم تنهام گذاشتی(:
هعی
بچمو باید تنها بزرگ کنم
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
(29-07-2021، 16:05)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 16:03)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

crying cry girl
._.

اره اره یادمه توام بودی lollll

.-. والا نمیدونم تو میدونی زن چندم بودمTelegh_01
نآشِنآسَم(:
(29-07-2021، 16:04)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 16:01)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
شرم کنننن شررررممممم!

البته من نبودم lol
من مادر یکی از زناش بودم

خداروشکر|=
(29-07-2021، 16:05)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 15:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینارو ولش کن
خودت چه خبر ؟

بیا بگو ببینم چته

منننن اومدم سرزمین D::::
دارم عکس میگیرمD::::::

منم اومدم باغ ^^
اینجا مکان مورد علاقه ی من رو کره زمینه :>
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(29-07-2021، 15:59)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی خودمو میبینم یاد جید تو سریال why women kill میفتم.________________________________________.

(29-07-2021، 15:58)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس چرا آواتارت رنگین کمونی نیست؟

بچه رو اذیت نکن
میام میزنمتا

@Musalick
میخوام فوتبال یادش بدم
 سپاس شده توسط Mohlek
(29-07-2021، 16:05)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 16:04)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسسی که بازم تنهام گذاشتی(:
هعی
بچمو باید تنها بزرگ کنم

امیدوارم تا ماهه دیگ که اون بچه به دنیا میاد یه شوهر جدید پیدا کنی باهم بزرگش کنید(((:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 56 مهمان