|
امتیاز موضوع:
گـُـفـتــگـوےِ آزاد [44۹] |
||||||||||||||||||||||||||||||||
(29-07-2021، 3:31)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با این تعریفات مطمئن شدم ک شما مریضی مریض بقیه رو محدود نکن مغز خودتو شستوشو بده والدین گرامیتون ب جای اینکه بهتون بگن برو فلان مسجد فلان کلاس قرآن، باید بهتون یاد میدادن چشماتونو افکارتونو کنترل کنین ک بخاطر عقده های درونیتون بقیه سرکوب نشن که انقد سطح فکریتون پایین نباشه ی باره بیا بگو مونثو شیطون آفریده ک بیاد مردانِ مومنِ خدا رو گول بزنه ی سوال کسایی با افکار تو دوروبرت زیادن؟ اگه اره که واقعا براتون متاسفم این آخرش بود دیگه نهایت جهان سومی بودن میشه زودتر خودکشی کنی؟ لازمه که تو این دنیا نباشی=) ی بار دیگه هم میگم اینا تصورات ی بیمار جنسیه و اره ب نظرم باید اطرافیانت جدی بگیرنت. سعی کن هر چند وقت ی بار بری دکتر شاید تونست ی درمانی پیدا کنه برات گند بزنن تو جامعه ای ک ی همچین افکاری توش در جریانه ی دختر نباید بلند بخنده چون اینا تحریک میشن خیلی جالبه
29-07-2021، 5:14
(29-07-2021، 3:31)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید./: ذهنت مریضه/: من جوری ک دلم میخواد نَگردم چون تو و یکی مثل تو تحریک میشین؟! میفرمایید لال هم بشیم؟! خب شما ها تو گوشیتون پنبه بزارید صدا مارو نشوید نمیتونی نگاهتو کنترل کنی؟بیرون نرو زنم مثه مرد آدمه حرفات بوی تبعیض جنسیتی میده
29-07-2021، 7:41
(29-07-2021، 3:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اَه ): باز یادم رفت
29-07-2021، 8:28
باورم نمیشه
هنوزم این عقاید دوران جاهلیت هست؟ /:
29-07-2021، 8:49
(29-07-2021، 3:31)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. داوش الان تو یه فازی هستی که با عطر تحریک میشی. یه ذره رو خودت کار کنی چن سال بعد درست میشی. دیگه با عطر فقط سرت درد میگیره نه هیچی
29-07-2021، 9:25
(29-07-2021، 1:08)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. واسه همین کاراته که دوست دارم دیگه
29-07-2021، 9:41
(29-07-2021، 4:03)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اع این دیگه چیه
29-07-2021، 9:58
(28-07-2021، 21:56)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به من میگی لوس؟ خیلی بیادبی. فردا مامانمو میارم مدرسه.
29-07-2021، 9:59
فسلفه بودایی؟
کی عمرشو هدر میده برای تحصیل در این رشته؟
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 48 مهمان