امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــگـوےِ آزاد [44۹]

(28-07-2021، 12:29)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 12:25)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از کسایی که باهاشون حرف میزدم و صمیمی بودم یکی بود اسمش مهوش بود یکی عاطفهه جووووون بود/:
یه نفر بود اسمش 'مژده11ساله 'بود/: یه اهورا بوددد که اونم اون اخرا تو گفتگوی ازاد چند بار باهاش صحبت کردم پروفایل همشووونم دیدم هیچکدوم دیگه آنلاین نشدنن

اره تو بودی مثلا وقتی 7سالت بود
من فقط اهورارو میشناسم از بین اینایی که گفتی ):
که اونم دیگه انلاین نمیشه -__-

اره دیدمممم))) :
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
آگهی
(28-07-2021، 11:08)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 5:05)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجا بودی ؟! >.<
نمیگی ما دلمون تنگ میشه؟!

Telegh_01 Telegh_01

همین دور و برا فقط کمتر مزاحم خانوم مدیرمون میشم Big Grin  
حالت چطوره مدیر خوشگل خودمون؟¿♡

(28-07-2021، 2:56)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ من هنگ کردم تو ۲۲اردیبهشتی من ۱۰ . درسته؟   Big Grin

هییی منم دست ب تگ کردنم خوبه هاااا خودت میدانی Cool
جرررررررر من فروردینم
اشتب شد انگار
من فک کردم روز بعد از تولد من ب تو تبریک تولد گفتن Big Grin
اهاااا Big Grin
عب نداره وجه اشتراکمون اینه ک روزای تولدمون بر ۲ بخش پذیره Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، βάરãɲ
(28-07-2021، 12:23)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 12:21)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمونش جلوته

نه شما جای خود دارید . بقیه رو میگم..

جلو من لب تاپه پسر ني ._.
باید تو صفحه لپ تاپ نگاه کنی
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(28-07-2021، 12:29)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 6:06)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.-. ادم به اون بزرگی معلوم نی؟

اره بابا فقط یه مشکلی هس._.
ماهان دو سال ازم کوچیک تره ._..

باسپاس فراوان بیب....

@ʟeмo

پیام خوصوصی مورد نظر نامعتبر میباشد...
=دوباره بفرست^^
عب نداره مهم علاقس
._. بيا بي برو فعلا موخشو بزن بد بيا به منم بگو
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق
(28-07-2021، 11:22)shahid
[url=https://uupload.ir/view/e87769d3d64ed071460cd6ba9831c52728753029-360p_bsog.mp4/' نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عیدتون مبارک حلال زاده ها[/url]

ینی مسیحیا حلال زاده نیستن؟ ike Big Grin

(28-07-2021، 12:34)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 12:29)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عب نداره مهم علاقس
._. بيا بي برو فعلا موخشو بزن بد بيا به منم بگو

تو نزدیک تری اول تو Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(28-07-2021، 12:31)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 12:29)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی واقعا 48153 بار دکمه سپاس رو فشار دادی :/
اوهومممم(:

(28-07-2021، 12:30)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی *-*
دوست داشتم صدات کنم

دورت بگردم رفیق(:♥️
شما فقط صدا کنD::

Telegh_01
جرات داری یه بار دیگه بیا بگو من اعتماد بنفس ندارمTelegh_43 عکس خودتو میذاری پروفایللللت31
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(28-07-2021، 12:36)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 12:31)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهومممم(:

دورت بگردم رفیق(:♥️
شما فقط صدا کنD::

Telegh_01
جرات داری یه بار دیگه بیا بگو من اعتماد بنفس ندارمTelegh_43 عکس خودتو میذاری پروفایللللت31
:ngh:
زشته سهند؟:ngh:
هم اینستا گذاشتم هم واتساپ:ngh:
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
http://dl.akskhor.ir/uploads1/4b52ee8b-de87-4462-80a9-0778091fb734.jpg
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، شـــقآیــق ، *VENUS*
(28-07-2021، 12:38)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 12:36)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01
:ngh:
زشته سهند؟:ngh:
هم اینستا گذاشتم هم واتساپ:ngh:

کوفت
من نگفتم به خودت نگی زشت؟ دعوا؟
به این قشنگیه بعد میگه .. Telegh_00
وقتی تو به خودت میگی زشت اعتماد بنفس من از اینم کمتر میشهTelegh_24 به ای صورت که اگه تو زشتی پس من چیمTelegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(28-07-2021، 11:37)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 11:22)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ
@Alien
@THEDARKNESS
@ƤᴏᴏƁᴏи
@آمین
@shghyegh
@Musalick
@מַברִיק
@سهَ‌ند
@моои
@Medusa
@صباnafas
@شـــقآیــق
@ßяɪcε
@βάરãɲ
عیدتون مبارک حلال زاده ها
مارو دور ننداز

عید ط ھم مبارک تازہ وارد
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 46 مهمان