امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــگـوےِ آزاد [44۹]

(27-07-2021، 20:12)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوالی دارم ازتون
اجازه هست فداتون شم؟:ngh:♥︎
@*VENUS*
بهار من تو هم بیا عضو شو^^

نمیخوام -___-

اصن قهرم

همه دنیا یک طرف تو یک طرف عزیزم
 سپاس شده توسط *VENUS*
آگهی
(27-07-2021، 19:58)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوالی دارم ازتون
اجازه هست فداتون شم؟:ngh:♥︎
@*VENUS*
بهار من تو هم بیا عضو شو^^

خدا نکنه عه. 

بدونِ بهار سرسبز دل که نمی‌شه اصلاً.

من
قهرمممممممممممم
 سپاس شده توسط Medusa ، *Aɴѕel*
(27-07-2021، 20:11)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 20:07)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجوری که فرنود می‌گه، واجب شد که بشناسمت. (((:

فرنود دارهه مسخرم میکنه در اصل
امروز واسش صدا خوک دراوردم=))

نه خیرم. من می‌دونم منظورش چی بود. *خنده‌ی شیطانی*
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(27-07-2021، 20:12)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 20:11)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ویس من رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا پشوتن.
Telegh_01Telegh_01Telegh_01
اون دو تا ویسم رو از صفحه چتت پاک کردم نیتبمنیستبمنیستبمنتیسب
اعتماد موج می زنه.
(27-07-2021، 20:12)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 20:12)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا جدی می گم عه.
من منظورم خوک نبود نیستبمبتمسینب

هیییی منظورت کمالات واقعی بود؟
آره عزیزم. نگفتم مگه بهت؟

(27-07-2021، 20:14)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 20:11)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرنود دارهه مسخرم میکنه در اصل
امروز واسش صدا خوک دراوردم=))

وقتی شناخت یکی از من کامله* 25r30
 سپاس شده توسط Medusa
(27-07-2021، 20:13)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:58)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا نکنه عه. 

بدونِ بهار سرسبز دل که نمی‌شه اصلاً.

من
قهرمممممممممممم

با کییییییییییی و چراااااااااااااااا دلبر؟ 
 سپاس شده توسط *VENUS*
(27-07-2021، 20:07)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 20:05)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ددیت رو یادته؟ هی ایز د آنلی گود وان لفت. 

کدومش؟

.-.

مگه چند تا شوهر داشتم؟ -__-

( لو ندههههه دخترررررر )
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Medusa
(27-07-2021، 20:14)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01Telegh_01Telegh_01
اعتماد موج می زنه.

هیییی منظورت کمالات واقعی بود؟

(27-07-2021، 20:14)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابااا نمیدادم به کسی وویسرووو بفرست دوباره Telegh_01Telegh_01
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Medusa
(27-07-2021، 20:09)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:58)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گروهتون دخترونه شد؟
این جا هم زنونه مردونه ش کردید.

اینا دارن دیوار میکشن
ھنوز راہ تعامل با دنیا رو بلد نیستن
اگ من بشم مدیر شک نکید تبعیض ھا و تحریم ھا از بین میرہ

تو هنوز زنده ای ؟

(27-07-2021، 20:10)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 20:06)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

inrv

نه من با جایی مصاحبه نمی‌کنم مزاحم نشید. 

(27-07-2021، 20:07)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدومش؟

اسی اسی مهربان. 

ایششششش

اسم اونو نیار
 سپاس شده توسط Medusa ، *Aɴѕel*
(27-07-2021، 20:15)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 20:14)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعتماد موج می زنه.

بابااا نمیدادم به کسی وویسرووو بفرست دوباره Telegh_01Telegh_01

ندارمش جایی که. باید یکی دیگه برات لطف کنم بگیرم.
(27-07-2021، 20:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدومش؟

.-.

مگه چند تا شوهر داشتم؟ -__-

( لو ندههههه دخترررررر )

هیچییی<:
بالای 10 تا
 سپاس شده توسط *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان