امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــگـوےِ آزاد [44۹]

(27-07-2021، 19:58)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوالی دارم ازتون
اجازه هست فداتون شم؟:ngh:♥︎
@*VENUS*
بهار من تو هم بیا عضو شو^^

گروهتون دخترونه شد؟
این جا هم زنونه مردونه ش کردید.

اینا دارن دیوار میکشن
ھنوز راہ تعامل با دنیا رو بلد نیستن
اگ من بشم مدیر شک نکید تبعیض ھا و تحریم ھا از بین میرہ
آگهی
(27-07-2021، 20:06)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

inrv

نه من با جایی مصاحبه نمی‌کنم مزاحم نشید. 

(27-07-2021، 20:07)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدومش؟

اسی اسی مهربان. 
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث ، *VENUS*
(27-07-2021، 20:08)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 20:06)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

inrv

پس تو هم از اون استعدادِ نهان من جایی حرف نزن. سمنبیبتنمیستب
اتفاقا میخواستم اون چتارو امروز بذارم اینجا وویسارم میخوام بفروشمTelegh_01

ویس من رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا پشوتن.
(27-07-2021، 20:07)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 20:04)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو خیلی جیگر طلا حساب کن قبل اینکه خلافش ثابت شه))))) :

اینجوری که فرنود می‌گه، واجب شد که بشناسمت. (((:

فرنود دارهه مسخرم میکنه در اصل
امروز واسش صدا خوک دراوردم=))
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث ، Medusa
کی سم دوست داره؟
(27-07-2021، 20:11)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 20:07)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجوری که فرنود می‌گه، واجب شد که بشناسمت. (((:

نه بابا جدی می گم عه.
من منظورم خوک نبود نیستبمبتمسینب
(27-07-2021، 20:11)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 20:08)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتفاقا میخواستم اون چتارو امروز بذارم اینجا وویسارم میخوام بفروشمTelegh_01

ویس من رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا پشوتن.
Telegh_01Telegh_01Telegh_01
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(27-07-2021، 19:56)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:49)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا باید بریم تو گروه شبه فراماسونری؟

ما واسه اینکه دیسشون کنیم اسمشون رو گذاشتیم رو گروهمون. ما در اصل ضدشونیم. مکتب سیاسیمونم رائفی پوریسمه

تکبیییییر
(27-07-2021، 19:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:53)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله، چون اعضای خیلی جیگرطلایی داره. مخصوصاً خود شما.

یه سوالی دارم ازتون
اجازه هست فداتون شم؟:ngh:♥︎
@*VENUS*
بهار من تو هم بیا عضو شو^^

نمیخوام -___-

اصن قهرم
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(27-07-2021، 20:12)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 20:11)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا جدی می گم عه.
من منظورم خوک نبود نیستبمبتمسینب

هیییی منظورت کمالات واقعی بود؟
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان