امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــگـوےِ آزاد [44۹]

(27-07-2021، 19:56)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:55)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای چقدر گروه داشتن خوبه  Big Grin
ملیکااااا این منووو میترسونههههه=((((
تو گروه همه پشت همن<:
غلط میخوره

کاش زودتر گروه میزدیم Big Grin
 سپاس شده توسط Medusa ، *Aɴѕel*
آگهی
(27-07-2021، 19:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:53)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله، چون اعضای خیلی جیگرطلایی داره. مخصوصاً خود شما.

یه سوالی دارم ازتون
اجازه هست فداتون شم؟:ngh:♥︎
@*VENUS*
بهار من تو هم بیا عضو شو^^

خدا نکنه عه. 

بدونِ بهار سرسبز دل که نمی‌شه اصلاً.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، itinamk ، *VENUS*
(27-07-2021، 19:58)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوالی دارم ازتون
اجازه هست فداتون شم؟:ngh:♥︎
@*VENUS*
بهار من تو هم بیا عضو شو^^

گروهتون دخترونه شد؟
این جا هم زنونه مردونه ش کردید.
ال بویز ار بد
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، itinamk
بچه بودم برق که میرفت من همه چاراغارو روشن میکردم که وقتی برق اومد همه چا یهو روشن شه

الانم خواهرم داره اینکارو میکنه 8
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Đęąđ.ğïřł ، itinamk ، Medusa
(27-07-2021، 19:55)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:54)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا می دونم. elec

همین مونده بود تو هیومر من رو نگیری. 
همین مونده بوددددد.
همییین موندههههه بوووودددددد.
آخرالزّمون شده.
(27-07-2021، 19:59)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:58)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گروهتون دخترونه شد؟
این جا هم زنونه مردونه ش کردید.
ال بویز ار بد
جهان سوّمیی چیزی هستید؟
جنسیّت زده.

(27-07-2021، 20:00)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه بودم برق که میرفت من همه چاراغارو روشن میکردم که وقتی برق اومد همه چا یهو روشن شه

الانم خواهرم داره اینکارو میکنه 8

گوگولو. cof
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، *Aɴѕel*
(27-07-2021، 20:00)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:59)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ال بویز ار بد
جهان سوّمیی چیزی هستید؟
جنسیّت زده.

به من میگی جنسیت زده؟!
قهرممم اصلا*اون ایموجی جوجه
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(27-07-2021، 19:57)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:53)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله، چون اعضای خیلی جیگرطلایی داره. مخصوصاً خود شما.

من کم جیگر طلام؟ =((

اونقدر نمی‌شناسمت که. ): ولی همه جیگرطلان تا وقتی که خلافش ثابت شه. 
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=289029&pid=3804356#pid3804356

بشتابید
بشتابید
(27-07-2021، 20:02)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 20:00)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جهان سوّمیی چیزی هستید؟
جنسیّت زده.

به من میگی جنسیت زده؟!
قهرممم اصلا*اون ایموجی جوجه

هستی دیگه.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(27-07-2021، 20:03)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:57)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کم جیگر طلام؟ =((

اونقدر نمی‌شناسمت که. ): ولی همه جیگرطلان تا وقتی که خلافش ثابت شه. 

منو خیلی جیگر طلا حساب کن قبل اینکه خلافش ثابت شه))))) :
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 46 مهمان