شقایقققق تو همون شقایقی دیگه؟ درست گفتم؟؟
@shghyegh
@shghyegh
|
°• گـُـفـتــگـوےِ آزاد [448] •° |
||||||||||||||||||||||||||||||||
شقایقققق تو همون شقایقی دیگه؟ درست گفتم؟؟
@shghyegh
26-07-2021، 17:49
......~......
26-07-2021، 17:53
(26-07-2021، 17:17)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. والا
26-07-2021، 17:53
(26-07-2021، 17:45)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کمتر از 11 میلیارد نمیدم D:
(26-07-2021، 17:45)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ی شعر بود ک میگفت: من رفیق زیاد دارم با وفا ی چیز دیگس من سفر زیاد رفتم کربلا ی چیز دیگس نمدونم رفتی یا ن اما از ھر طرفی وارد حرم بشی شیب دارہ ضریح حضرت گودہ برو بخون عہ پس خوبہ زاھدان فک کنم گاز ندارہ اما برقش دو برابرہ گفتم کہ گیت تشخیص کرونا دم درہ و ھربار ضد عفونی میشہ ھیچ کسی تو ھیئت کرونا نگرفتہ بزرگی ب عقلہ ن ب سن تو ھم؟ (26-07-2021، 17:43)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. :/ دختر نباید کار کنہ کار واس ما مرداس منم قرارہ بشم کاربر حرفہ ای اونموقع فقط دوس دارم قیافتو ببینم چوخ بیرہ (26-07-2021، 17:53)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من اون پیشنھادو ب @Medusa میدادم تو ھوا میزد نخواستیم بابا
26-07-2021، 18:10
(26-07-2021، 18:00)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ن نرفتم کلا از حرما فقط مال امام رضا رو دیدم ن راستی اون قمو شیرازو هم دیدم نمدونم من کلا تو اتاقمم خبر ندارم از گازو برق البته اره خدا رو شکر برق اوضاش اونقد بد نیست اینجا پس چرا تئاترو سینما ها بستس ولی هیئتا ن@_@ ها بعله من هم چی؟
(26-07-2021، 18:00)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کارکه جنسیت نداره، بعدشم مثلا من در آینده ازدواج کردم بعد بشینم خونه بگم الان شوهرم حقوق میگیره بیاد منو ببره تفریح؟ن والا، ترجیح میدم خودم رو پای خودم وایسم. به مرد احتیاجی ندارم، و فعلا هم خونه بابامم فکر نکنم نیاز باشه تو این سن کار کنم، من مدیر شم بعد بشی حرفه ای؟ الله اکبر ای خسیسسس
26-07-2021، 18:22
@shghyegh
وتی تو بهم میگی جوجو همچین حسی و دارم(: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://dl.akskhor.ir/uploads1/1617747018213.jpg
(26-07-2021، 18:10)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عه چه بد شما که نزدیکید ان شالله جور شه برید اصن حرم نرفتی؟ واقعن بیچاره ای ها دعا کن جور شه برید بدون کرب و بلا عشق نافرجام است جوان نجف که نبیند جوان ناکام است الان زاهدان هم هیات داره مگ؟ :/ کجاش بازه؟ دیروز ولادت امام هادی (ع) بود ندیدی هیچ جا هیات نیست؟ هیات ها بلا استثنا بسته است ما هم خصوصی میگیریم گفتم این معجزه اس یک ساله کسی از هیات و حرم و روضه کرونا نگرفته چرا از کوچولو ها بدت میاد؟ بزرگی به عقله داداش ن به سن ه هامو درست کردمااااا (26-07-2021، 18:16)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. :////// کار جنسیت نداره منم قبول دارم اما آیا درسته زن بیاد بشینه پشت فرمون؟ ن والا شما مگ دختره حاج آقا نبودی؟ از شما بعید بود هعییییی نظری ندارم اما من به ناموسم اجازه نمیدم کار کنه کار زن این نیست ک بره تو اداره همین که ناهار چرب و چیلی درست کنه بهترین کاره ههه آررررره حتمن منتظرت میمونم بیلبیره همینی که هس از خدات هم باشه پس میفروشی؟
26-07-2021، 18:32
(26-07-2021، 18:22)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من وقتی کسیو دوس داشته باشم بش میگم جوجو
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|