(17-07-2021، 19:13)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-07-2021، 19:04)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از بس سطح فکر مردم منحطه ( قضیه ی رئیسی و اینا:/)
نه بابا یه ذره باز کردن آبو بعد دوباره بستنش._.
واسه آبی که از ما دزدیدن باید خواهش و التماس کنیم که ی ذرشو بهمون برگردونن._.
به قول یه معلم دلسوز خوزستانی آبمونو که دزدیدن باز هم نمیکنن برامون مام یکی ۲ روز شیر نفتو ببندیم ببینیم چی میکشن._.
فکرشون خوب شده که این اومد همتی روز رای گیری قبل این که رای بده گفت من بیام همین بساط روحانی می مونه این موقع گفت رای هاش نریزه =)
ولی واقعا زحمت می خواست پرآب ترین جا این طور بشه
این طور تقسیم استخوان لای زخمه اونجا نباید این طور باشه
واین که کسی دزد آب نیست بقیه هم تو همین شرایطن قطعی ۲۴ساعته ۴ساعته۶ساعته هم شنیدم
بیچاره جوونا که پی اعتراضن
مثل قضیه ی بنزین و اعتراضاش نابودشون میکنن الان._.
ببینم چی میشه تهش._.
رودخونه ای که یه زمانی از بس پر آب بود دلفین هم داشت الان شده کویری خشک._.
(17-07-2021، 19:13)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-07-2021، 19:06)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تشکر و تقدیر برای شماست که همواره لطفتان رابه من ارزانی داشتید. از زحماتتان بینهایت تشکر میکنمD;:
@"ƤᴏᴏƁᴏи"
آرمی تایپک اخیرت خیلی باحاله دمت داغ^^
سپاسگرازم._.
(17-07-2021، 19:13)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-07-2021، 18:49)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از بس شانس نداریم._.
(البته من به شانس و بی شانسی و اینا اعتقاد ندارم اصن:/)
کجا گرمه؟
._. منن دو بار اول شدم ولی بازم میخوام ._.
من نمیدونم چند بار
فک کنم ی ۴ باری اول شدم