امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

(17-07-2021، 0:14)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 0:11)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسم ممدو من گاشتم با نظرسنجی یادت میاد((:
میگم تلگرام چخبره؟ من نت ندارم کوهم نمستمنم بیام هستن بچه ها یاذچی

آره یادمه عنتر خان ((((((((:
حسن و علی ام بود، ممد امتیاز بیشتر اورد (((((: 

جون خوش بگذره جای ماعم خالی کن 
نمیدونم من لفت دادم|: 
یه ماه داستان داشتم‌نتونستین بمونین کنار هم ؟ پیف واسا بیام احتمالا بخاطر بحث فوتبالی بون دوتا باشه . بیام ردیف میکنم میارمت
آگهی
(17-07-2021، 0:18)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 0:14)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تیم دارم ولی خب در استانه جدایی فعلا . ۱۸ سال.
تیمت لیگه یا اکادمی اموزشه ؟ 
قدت کمه قبولت نمیکنن . کی دیدی مثل درد مفصلی گرفتی بدون اینکه اینده ای باشه بکشی کنار .
امیداورم اینجوری نشی و پارتی لازم داشته باشی
اکادمیه فعلا دارن سعی میکنن نگه دارن ولی خب امکاناتشون به صفر رسیده منتظرم ببینم از ماه دیگه جی میشه.
+
بله قدم کوتاه به همین خاطر دنبالم به پاسور تغییر پست بدم.
+
اون اتفاق افتاد و یه سال و اندی به خاطر پارگی تاندون های مچ پام از بازی دور بودم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(17-07-2021، 0:18)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 0:14)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تیم دارم ولی خب در استانه جدایی فعلا . ۱۸ سال.
قدت کمه قبولت نمیکنن . کی دیدی مثل درد مفصلی گرفتی بدون اینکه اینده ای باشه بکشی کنار .
۱۹۰ کمه خدایی؟@_@
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(17-07-2021، 0:19)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 0:16)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا خدا بی امرزع):

من یه بار خاب دیدم برادر شوهر عمم تاکسی دارع منم تو تاکسیش نشستم بعد پیاده شدم یه حرفی زد بهم راجب عروسی دخترش

من این مرده رو هیچ وقتتتتتت ندیده بودم و مرده
فرداش برا مادرم تعریف کردم فهمیدم این مرد واقعا تاکسی داشت و عروسی دخترش هفته قبل خابم بود:|||

عععععععععععععععععععع
بیا یه سایت دژاوو شوندگان بزنیمم ._. چقدردژاوو های عجیبی ._.
تو چشم سوم داری؟بصیرت نه ها
فکر خوبیه ._.

نمیدونم شاید:>>
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(17-07-2021، 0:21)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 0:14)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره یادمه عنتر خان ((((((((:
حسن و علی ام بود، ممد امتیاز بیشتر اورد (((((: 

جون خوش بگذره جای ماعم خالی کن 
نمیدونم من لفت دادم|: 
یه ماه داستان داشتم‌نتونستین بمونین کنار هم ؟ پیف واسا بیام احتمالا بخاطر بحث فوتبالی بون دوتا باشه . بیام ردیف میکنم میارمت

نه هیچ دعوایی نشد راسش.. ی جوریه الان میدونی؟ همش دارن راجب ارز و سهام و اینا حرف میزنن|: بجز اینا دیگه هیچ چیزی ندیدم راجبش حرف بزنن اخیرا
دیگه مثل قبل نزدیک نیستیم 
منم از یکیشون خیلی ناراحتم -_- ک البته زیاد اهمیت نداره این آخری 
درکل گفتم بگم D: 
 سپاس شده توسط Mr.Robot
@Mr.Robot
چطوری
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(17-07-2021، 0:20)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 0:19)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنها که نبودم با خانواده رفتم بله ۱۸ نزدیکای ۱۹

._. ماشاالله ماشاالله .-.
بازم مهم اینه که 18سالته و 1700کیلومتر رانندگی کردی._.

نه عزیز من صندلی عقب نشسته بودم سرم تو گوشیم بود کسی که ۱۷۰۰ کیلومتر رانندگی کرده پدرم بود‌ من گواهینامه ندارم هنوز
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(17-07-2021، 0:21)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اکادمیه فعلا دارن سعی میکنن نگه دارن ولی خب امکاناتشون به صفر رسیده منتظرم ببینم از ماه دیگه جی میشه.
+
بله قدم کوتاه به همین خاطر دنبالم به پاسور تغییر پست بدم.
+
اون اتفاق افتاد و یه سال و اندی به خاطر پارگی تاندون های مچ پام از بازی دور بودم.
داداش من ۱۹۳ بودم میگفتن کوتاهه . تو که ۱۹۰ ای . پاسور حال نمیده اصلا. تاندن پاره شد مواظب باش ازین بعد اسیب پذیر تره . پستتو عوض کنی بهترع . بعدشم اژ من به‌تو نصیحت . هرطور شده مربی خصوصی بدن سازی بگیر . ۶۰ درصد جلو مینداژه تورو
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(17-07-2021، 0:21)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۱۹۰ کمه خدایی؟@_@

اره برای پست من ۲۰ سانت حداقل کمه
 سپاس شده توسط shghyegh
(17-07-2021، 0:21)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 0:19)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عععععععععععععععععععع
بیا یه سایت دژاوو شوندگان بزنیمم ._. چقدردژاوو های عجیبی ._.
تو چشم سوم داری؟بصیرت نه ها
فکر خوبیه ._.

نمیدونم شاید:>>

برو دربارش تحقیق کن اگ دوس داشتیشاید جالب باشه^^
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان