امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

(17-07-2021، 0:02)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Berserk
بپر صفحه ۱۵۵ اون خابمم بخون.___.

خوندم 
عجیب بود اونم 
البته من با متن زیاد نمیفهم مبا وویس بهتر میفهممD:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
آگهی
(17-07-2021، 0:03)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 0:02)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه اخه بابام یه چیزی گفت
اگه خودش ببینه .... نمیدونم چیکار میکنه

امروز که داشت بم میگفت خودم میرم برات سیگار میخرم اصن یه وضعیههههه

نمیدونم چه خاکی به باد بدم

برم عبادت کنم یعنی؟

آره بابا 
بیا اصن منم میام باهم عبادت کنیم 
نترسسسس پسر چیزی نمیشه 
البته من مسواک زدم ولی :| 
هعی 
بیخیالش بابا عبادت کنیم بهتره 
پاشوووو بریییممم

نهههه لعنتی تحریکم نکننننن

خوب پس من برم عبادت...هرچی شد به :-Do_O:O:-Xo_O:-X:-*:-D:'(o_OB-):-Q:-*:-X:OXD:-P:-D
 سپاس شده توسط Mohlek
(17-07-2021، 0:04)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 0:02)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Berserk
بپر صفحه ۱۵۵ اون خابمم بخون.___.

خوندم 
عجیب بود اونم 

ویس دوست داریا کلک((((((:
(17-07-2021، 0:04)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:56)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تسلیت میگم ): 

کی گفته عکستو بزار؟ بیاد واسش بفرستم D: 

اسمم ملیکاس دوست عزیزی ک پرسیدی .___. ولی دوس داشتی ممد صدا کن o_o 

بقیه هم مرسی از حرفاتون 

من گفتم

پ.خ آیدی تله بده بفرستم 
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Mr.Robot
(17-07-2021، 0:04)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:56)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تسلیت میگم ): 

کی گفته عکستو بزار؟ بیاد واسش بفرستم D: 

اسمم ملیکاس دوست عزیزی ک پرسیدی .___. ولی دوس داشتی ممد صدا کن o_o 

بقیه هم مرسی از حرفاتون 

من گفتم
قد چنده ؟ پستت کجاعه؟
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(16-07-2021، 23:57)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:50)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خوابایی میبینین شما من ته ته خوابم قتل عامه که تا دو روز بعدش افسردگی مزمن میگیرم>-<
خواب عروسی اِلف و غولا و این استالژی ها رو هم میبینم>->
تخیلتون زیادی قویه)نوک دماغمو نیگا کردما(
جالب اینجاس فیلمم نمیبینم یا رمانم نمیخونم
بزار یه خواب وحشتنک دیگو تعریف کنم ک نصف شب بیدار شدم مثه چی میترسیدم تا خود صبح

خواب دیدم دانشگامونو بردن یه جایی منو دوتا دوستام سوار تاکسی شدیم رفتیم اونجا
یع جنگل بود ک کلی خانواده اومده بودن پیکنیک یهو یه پیله دیدم ک میرفت زیر زمین
خیلی زیر زمین رفتم
شبیه دسشویی عمومی بود
چندتا در داشت درا بسته بود روشونم خونی
کلا رو زمین کلی جنازه افتاده بود پر خون بود استخوناشون بیرون زده
دره یه دسشویی باز،شد یه جنازه افتاد بیرون همه استخوناش زده بود بیرون
میگفتن اینا زندانی سیاسین:|||||
تو همون خاب میگفتم من هیچ وقت فعالیت سیاسی نمیکنم ک اینطوری نشم:|
از خاب پریدم پنجره رو همش نگاه میکردم حس میکردم الان یه جنازه ازش میاد بیرونTelegh_01

عجب خواب جنایی ای اوووو
به نام خدا
من قدرت رویا بینی شفاف دارم و دژاوو زیاد میشم پس ترجیحا همه خوابو رویاهامو مینویسم
یه شب 5سالم بود دیدم که تو خواب بیماری که اسمشو نمیدونم دارم که باعث میشد رو هر پنجره ایو بگا کنمیه اسکلت میبینم
خلاصه من هم تو خوابتاازدواج کردنم اون اسکلت رو میدیدمبعد ازدواجم دیگه سراغمنیومد اخر اسرم تو خواب معلوم شدخواطر خا بودهTelegh_01Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(17-07-2021، 0:05)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 0:03)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره بابا 
بیا اصن منم میام باهم عبادت کنیم 
نترسسسس پسر چیزی نمیشه 
البته من مسواک زدم ولی :| 
هعی 
بیخیالش بابا عبادت کنیم بهتره 
پاشوووو بریییممم

نهههه لعنتی تحریکم نکننننن

خوب پس من برم عبادت...هرچی شد به :-Do_O:O:-Xo_O:-X:-*:-D:'(o_OB-):-Q:-*:-X:OXD:-P:-D

نترس هیچی نمیشه 

(17-07-2021، 0:05)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 0:04)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوندم 
عجیب بود اونم 

ویس دوست داریا کلک((((((:

تاحالا به من وویس ندادی فک کنم آره؟:|
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، Prometheus
(16-07-2021، 23:59)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:55)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از تو منحرف ترم منظورم این بود که الف با الف غول با غول وگرنه عزا میشه که>-< حسام همه اینا تخسیر توعه>-<

بسه الان بن میشیم  -____- 
به ما چه  D; 

(16-07-2021، 23:55)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابامو خودم بش گفتم که مادر مرا در حال عبادت دید

گفت به من چه...من حرفامو بت زدم خودت انتخاب کن .__.

بعلهههه ._. الانم هعی میخوام باز عبادت کنم هعی میترسم ._.

خب وقتی کاری ندارن از چی میترسی دیگه؟

(16-07-2021، 23:58)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی تربیت به عکسم سپاس ندادی
توکه خودتو کشتی عکس بفرستم  عنتر .__

چییییییییی 
کییییییییی
کجاااااااا
چرا ندیدممممممم
نگو که برش داشتیییییی 
بفرس ببینممممممممممممممممممگ

(16-07-2021، 23:59)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگو >-<
به مرده تسلیت میگن>-<

من قاطی کردم موثی یا مذکر>-<
مونث .____. 

شششش من نبودم رومینا نیس^^

+نهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه​ههههههههههههههههههههههه

(17-07-2021، 0:02)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:58)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن میدونی اسمم چیع الا؟
مهد کودک همه میگن ابگرم کنم سر فوضولو بردن جهنم پیش اومد انابلم که گفتیم
اره دیگه رومینایی

چه عجب ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(17-07-2021، 0:08)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گفتم
قد چنده ؟ پستت کجاعه؟

۱۹۰ ابشار زن.دریاف کننده قدرتی از منطقه ۲ و ۴ و شیش که پشت خط باشه خب بعضی وقتا ۱ و پنجم پاس پشت خط میاد میزنم.

(17-07-2021، 0:09)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:59)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسه الان بن میشیم  -____- 
به ما چه  D; 

خب وقتی کاری ندارن از چی میترسی دیگه؟

چییییییییی 
کییییییییی
کجاااااااا
چرا ندیدممممممم
نگو که برش داشتیییییی 
بفرس ببینممممممممممممممممممگ

مونث .____. 

شششش من نبودم رومینا نیس^^

+نهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه​ههههههههههههههههههههههه

(17-07-2021، 0:02)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره دیگه رومینایی

چه عجب ._.
دیگه خنگ که نیستم
بعد چند بار تکرار یادم میمونه
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Mr.Robot
(17-07-2021، 0:06)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گفتم

پ.خ آیدی تله بده بفرستم 
اسم ممدو من گاشتم با نظرسنجی یادت میاد((:
میگم تلگرام چخبره؟ من نت ندارم کوهم نمستمنم بیام هستن بچه ها یاذچی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان