امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

(16-07-2021، 21:07)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 21:04)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیر موز مقویه بده بخوره با مغز بادام و گردو و پودر نارگیل هم بریز توش

وایی شیرموز مغز دارo_o
چقدر من عاشق این آشغالم
من بدم؟|=
منم دوسش دارم
این من بدم از چه لحاظه،

بعد سه ساعت راه رسیدیم خونه خدارو شکر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
آگهی
(16-07-2021، 21:08)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 21:06)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با مخاطبین من کاری ندارن
اسم پسرا فامیلمون سیون تو گوشیم ..البته الان پاک کردم خطرناک بود دیگه
همه با اسم فامیل کاملTelegh_01علی.ارمین.محمد.علی اصغر.حسین

نه بابا من گوشیم انگار شهر بازیه هروقت حوصلشون سر میره میگن چیکار کنیم میگن بریم گوشی مهدی رو  چک کنیم.
وسیله شخصیه/:
من رو گالریم رمز گذاشتم..مامانم هی میرفت نگا میکرد..کی این عکسو گرفتی چرا روسری منو سرت کردی این چ عکسیه
////////////:
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Mohlek ، THEDARKNESS
(16-07-2021، 21:09)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 21:07)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایی شیرموز مغز دارo_o
چقدر من عاشق این آشغالم
من بدم؟|=
منم دوسش دارم
این من بدم از چه لحاظه،

بعید میدونم کسی دوسش نداشته باشه ولی اینکه بدش بیاد ممکن نیست
بِدَم!
شکر
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS
(16-07-2021، 21:13)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 21:09)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم دوسش دارم
این من بدم از چه لحاظه،

بِدَم!
شکر
همین امروز میخواستیم از راه شیرموز بستنی بزنیم
پدر گرامی مخالف بود...
هیچی دیگه هممون تا خونه بستنی قیفی لیس زدیم :|
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
تو قسمت عنوان کاربری اسمای اصلیتونو بنویسین ادم قاطی نکنه اسمارو جا ب جا نگه-_-
گند زدم-_-
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Mohlek ، ѕααяeη
(16-07-2021، 21:25)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گند زدم-_-

خخخخ
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(16-07-2021، 21:25)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گند زدم-_-

خیخیخی
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(16-07-2021، 21:15)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 21:13)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بِدَم!
شکر
پدر گرامی مخالف بود...

چیزی نیست گریه کن و خودتو بزن مطمئن باش میخره!!!!Telegh_01Telegh_01
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(16-07-2021، 21:26)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گند زدم-_-

خخخخ

(16-07-2021، 21:26)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گند زدم-_-

خیخیخی

مرض-_-
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Mohlek
(16-07-2021، 21:27)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 21:15)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پدر گرامی مخالف بود...

چیزی نیست گریه کن و خودتو بزن مطمئن باش میخره!!!!Telegh_01Telegh_01
عه شما روشاتون اینه ؟Telegh_01
اینجا دیکتاتوریه لامصب
خودش دوس نداشته باشه نمیخره Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان