امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(02-07-2021، 11:50)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shghyegh
@моои
اگه بگید از ۹۹ ساده تر بود میزنم دهنتون هااا
واقعا سخت تر بود خصوصااااا ریاضییییششششش وای من که مردم سرش

(02-07-2021، 11:50)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری مهدییییی

ریدههههه
اره ولی زیستو عمومی هاش بهتر از ۹۹ بود خدایی
فیزیکو ریاضیو من فک کنم سرجمع ۱۰ تا زدم Telegh_59
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، شـــقآیــق
آگهی
(02-07-2021، 11:49)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2021، 11:44)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
گرت چیه؟
گرت بیل یدونه میشناسم :/

گرت پایداری است در کارها
شود سهل پیش تو دشوار ها :s

خخخخخ منم گرت کلنگ میشناسم
مخففہ فک کنم

واقعا ادبیات فارسی منو کشتہ ھااا
مثلا بہ یکی میگی خوبی؟ میگہ توپ توپم
جھان باید مقابل ما ایرانیا لنگ بندازہ
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(02-07-2021، 11:52)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2021، 11:50)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shghyegh
@моои

ریدههههه
من زیاد زدم ولی فک کنم نصفش غلطه
خدایی از ۹۹ سخت تر بووددد
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh
جییییییییییییییغ
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ѕααяeη ، моои ، Emmɑ ، Prometheus
(01-07-2021، 20:43)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2021، 20:00)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این داداشمون تو موقعیتش نیست بزار ۲ سال دیگه بیاد مام بلدیم چی بش بگیم:/

چشم بسته نمیشه که ضایعه سر جلسه :/
فقط امیدم به ریدن بقیس نه خوب دادن خودم

های
من گند زدم._.

(02-07-2021، 11:54)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جییییییییییییییغ

چی شد صبا خوب بود؟

@shghyegh
@моои

(02-07-2021، 11:50)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری مهدییییی

ریدههههه

موافقم سخت بود به خصوص ریاضیش:/
من از مرداد دوباره شروع میکنم:////////////////////
Nashenas(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، شـــقآیــق
(02-07-2021، 11:51)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2021، 11:45)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاییہ ک @mus alick معلوم نیس پسرہ یا دختر

پیشنهاد میکنم ویرایش کنید اینو :D

مرسی
بزار ببینہ بعدش
فوقش یا یکی پاکش میکنہ یا بن میشم دیگ
چرا سپاس ندادی نامرد؟
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق
نوشابا بزنین تست چیه
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق ، Prometheus
(02-07-2021، 11:53)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2021، 11:52)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زیاد زدم ولی فک کنم نصفش غلطه
خدایی از ۹۹ سخت تر بووددد
ن ایشالا ک زیاد غلط نزده باشی
من زیستو زیاد زدم خدا کنه خیلی غلط نباشه تووووش crying
بز تحلیلا بیاد برم بخونم ببینم راس میگی یا ن

عجیبه الان هیچ کدوم از کارایی ک میخواستم بکنم ب دلم نمیشینن@_@

(02-07-2021، 11:58)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2021، 11:51)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیشنهاد میکنم ویرایش کنید اینو Big Grin

مرسی
بزار ببینہ بعدش
فوقش یا یکی پاکش میکنہ یا بن میشم دیگ
چرا سپاس ندادی نامرد؟

ن با این کار بن نمیشی فقط بعدش میاد بهت ثابت کنه پسره از ما گفتن بود 25r30
چون نامردم دیگه Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، شـــقآیــق ، shahid ، Mohlek
(02-07-2021، 11:56)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2021، 20:43)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم بسته نمیشه که ضایعه سر جلسه :/
فقط امیدم به ریدن بقیس نه خوب دادن خودم

های
من گند زدم._.

(02-07-2021، 11:54)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جییییییییییییییغ

چی شد صبا خوب بود؟

@shghyegh
@моои

ریدههههه

موافقم سخت بود به خصوص ریاضیش:/
من از مرداد دوباره شروع میکنم:////////////////////

من از هفته دیگه
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، моои

جییییییییییییییغ
بــه بــه صبا خانوم بی معرفت
چطوری دادی؟
 سپاس شده توسط Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 60 مهمان