امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(30-06-2021، 18:14)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 18:12)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@τοxικ
این چرا بن شد؟

عمو صابر بنش کرد
یه حرفی به اعضا فلشخور به صورت ناشناس زد و پاک شد اون پیام عمو صابر هم باهاش برخورد کرد

@Musalick
حالا از کجا باید نگا کنم چی نوشتی؟

(30-06-2021، 18:12)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@τοxικ
این چرا بن شد؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهدی جان حداقل بهم سلام میکردی والا من نمیدونم چکار کردم که اینجوری فحش کشم کردی اما خوب نظر لطفته مرسی از نظرت

اشتباه گرفتی من نبودم تا بهت پیام بدم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(30-06-2021، 21:05)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 20:20)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیتربیوت
ایش  Telegh_43

من ب عنوان نمایندہ @امیر539 بھت دستور میدم ک ...
گرفتی دیگ ن؟

شت...

(30-06-2021، 20:51)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» 132
@"Musalick"

https://harfeto.timefriend.net/16214381752754
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
@•ДmịrHoSsiŋ•
این لقب خیلی بزرگه برام مرد. مرسی از تبریکت.
@شـــقآیــق
ممنونم دختر.
@Thyme
تایمِ عزیزم.
تو همیشه حس خوبی بهم منتقل کردی. این بار هم.
ممنونم از وقتی که برام گذاشتی.
@امیر‌حسین
آقا ناظم منّت گذاشتید.
خیلی متشکّرم . 735
@"صباnafas"
ممنونم ازت دختر.
@"Alien"
چی می شد یادی از فلانش رو خودش فلان نمی کردی . 2mo5
خیلی ارادتمندیم برار. ممنون.
@"نــــــــــⓐنسی"
متشکرم دختر.
راستی پ.خ رو چک بفرما.
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، Prometheus ، _sehun_ ، امیر‌حسین ، •ДmịrHoSsiŋ• ، Thyme
(30-06-2021، 20:56)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسه منم باید بنویسین چون من واسه همتون نوشتمممم واسه همتونننن

فقط یکیتون اومد یچی گفت اونم ابسولووت بولشتتت خالصصصصص گفتااااااا
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus
(30-06-2021، 21:10)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مردم از چیزی میترسن که نمیفهمنش یا نمیشناسنش
چرا باید از خدا ترسید؟
ما انواع فوبیارو داریم
ترس از کنکور
ترس از انجمن/=
ترس از مدرسه
ترس از والدین
و...
میدونی چرا میترسیم؟
چون اتفاق های بدی افتاده قبلا و خاطره خوبی ازش نداریم
ادم از چیزایی میترسه ک ب جسم یا روحش اسیب میرسونه
استرس داره
مثلا من فوبیای آب دارم.
چرا باید از خدا ترسید؟چون در اینده یه اتفاق هایی رخ میده ک میشینی توبه میکنی
پشیمون میشی
یا تو دنیای اخرت اگ ادم خوبی نبودی و اشتباهی داشتی به غلط کردن میوفتی
اگه یک انسان واقعا از خدا میترسه
باید بعضی چیزارم رعایت کنه
تظاهر به ترسیدن نکنه

فکر میکنی چرا کسی مدرسه رو دوست نداره؟
چون شخصیت ادمو جلو همه خورد میکنن
البته اگه یکمممم یکمم غیرت داشته باشی و به خودت ارزش قائل باشی شاید کم پیش بیاد
اما خب یکی از خرخونامون یکبار چون ۱۶ گرفت شخصستشو خورد کردن
درک نمیکنم چرا
مشاورمو خیلی دوست دارم ناموسا
خیلی پایست
خیلیییی
 سپاس شده توسط Prometheus
(30-06-2021، 21:14)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 21:10)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا باید از خدا ترسید؟

چون باهوشه

متوجه منظورت نمیشم :/؟

+

@shahid
حسین کجاش ررررر داره؟
خوبم که چیزیم نیست ._.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
@*VENUS*
کد:
مچکرم که با وجود گیرایی که بهت دادم، هنوزم میگی « آبجی مایی »
ترجمه : خاک تو سرت کنن که هر چی میگم باز پر رو تر میشی Telegh_01
اگه بقول خودتون گیر هایی که بم دادین درست بود و بجا بود ؛ اصن دیگه کلا تو محدوده دیدتون نمیومدم =))))
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
(30-06-2021، 21:00)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهاررر^^

ملییییی ^^
چطوری زندگی ؟
خوبی ؟
چه خبرا؟؟
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(30-06-2021، 21:26)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 21:14)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون باهوشه

متوجه منظورت نمیشم :/؟

کسی که خیلی باهوشه ترسناکه
ناشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، شـــقآیــق ، Prometheus

چرا باید از خدا ترسید؟
جمله اولت از کجا اومد ؟
تو شیرو هم میشناسیش و میدونیش چیه هم میفهمیش
الان بندازنت باش تو یه قفس نمیترسی ؟
کاری به اون جمله دوم ندارم ولی خب این حرفت اشتباس یاور
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 57 مهمان