امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(30-06-2021، 13:25)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 13:23)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@فرنودِ بن گیومرث
چون که انسان پیچیده ای هستی ؟

اووو. نه این طوری خیلی تحویلم گرفتی.
معمولاً می گند آدم نیستم یا بد سلیقه م .udo

(30-06-2021، 13:25)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو گفتی از پولِ تولدت یعنی بیشتر بوده تازه انقدشو خرج کردی crying

والا 173 هزار و پونصد تومن برام مونده.
منتظرم عمه هام کادوشون رو بدند موجودیم پر شه.fly2
چه قدر انگل گونه زندگی می کنم و پول در میارم.
یادمه آخرین باری که ازین پولا گرفتم موقع ختنه سورانیم بود بم کادو میدادن Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، shghyegh
آگهی
(30-06-2021، 13:29)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 13:27)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

You guys don't know how to party.  Telegh_43

نه قشنگم. :_

عه .-.
آخه ی بار ی مطلب تو ناشناس گذاشته بودی گفتم حتما بلدی کمک کنی بهم .-.
تو چه زمینه ای ؟
پدر من روانشناس بالینیه.

(30-06-2021، 13:29)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 13:25)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادمه آخرین باری که ازین پولا گرفتم موقع ختنه سورانیم بود بم کادو میدادن Telegh_01
اون کابوس رو یادم ننداز.
cry2
 سپاس شده توسط _sehun_ ، shghyegh ، Mohlek
(30-06-2021، 13:29)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شت Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek
(30-06-2021، 13:30)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 13:29)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه .-.
تو چه زمینه ای ؟
پدر من روانشناس بالینیه.

بابای من لیسانس مشاوره داره ولی خیلی پیچیدس
درباره رفتار های عجیب دختر داییمه پدرتون میتونه کمکم کنه؟
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث

(30-06-2021، 13:25)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو گفتی از پولِ تولدت یعنی بیشتر بوده تازه انقدشو خرج کردی crying

بدبختیش همینجاس دیگه. وقتی خود آدم یه درآمدی داشته باشه دیگه خونواده نه تنها هیچی به آدم نمیدن بلکه انتظار کادو و شیرنی واسه مناسبت های مختلفم دارن :/ پس انگل خوب است.
ناشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Mohlek
(30-06-2021، 13:30)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه .-.
تو چه زمینه ای ؟
پدر من روانشناس بالینیه.

اون کابوس رو یادم ننداز.
cry2
تازه لاشخورا پتو پلنگی و ساعت میاوردن اصن Telegh_01
ناشناس
(30-06-2021، 13:31)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 13:30)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چه زمینه ای ؟
پدر من روانشناس بالینیه.

مراجعین پدر بیش تر زوجین هستند برای مسائل زناشویی و روابط بینافردی میاند پیششون.
ولی اگه برام بیش تر توضیح بدی و برای پدر بگم قطعاً آشنا دارند ولی تهران.
(30-06-2021، 13:32)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبختیش همینجاس دیگه. وقتی خود آدم یه درآمدی داشته باشه دیگه خونواده نه تنها هیچی به آدم نمیدن بلکه انتظار کادو و شیرنی واسه مناسبت های مختلفم دارن :/ پس انگل خوب است.
راست می گی .
پس انگل می مونیم.

(30-06-2021، 13:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 13:30)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چه زمینه ای ؟
پدر من روانشناس بالینیه.

اون کابوس رو یادم ننداز.
cry2
می پیچیدیشون لای همون پتو پلنگی با ساعت می زدیشون.

@"ƤᴏᴏƁᴏи"
ممنونم بانو.
یه تبریک تولّد ریک اند مورتی مآبانه هم گرفتیم پس.
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh ، _sehun_ ، Emmɑ
خاک تو سرتون من جای شما خجالت کشیدم Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek ، فرنودِ بن گیومرث

عه .-.

آهااا. اون نتیجه‌ی مطالعه‌ی آزاد بود. از کتابای بابام. ولی رشته‌ی خودم نیست.
حالا بیا پ.خ تعریف کن ببینم. دور هم حلش می‌کنیم. :دی

(30-06-2021، 13:29)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 13:27)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

You guys don't know how to party.  Telegh_43
شوما بیا وسط یادمون بده **

بابا کاری نداره، یه شونه رو بده اینوری و اون یکی شونه‌تو بده اونوری
بده تو اون شکم فنری حالا بچرخونش سریع سریع
حالا داری واسه خودت می‌لرزی
به این کارت می‌گن داری می‌رقصی
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، _sehun_ ، Mohlek ، *Aɴѕel*
(30-06-2021، 13:34)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 13:31)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مراجعین پدر بیش تر زوجین هستند برای مسائل زناشویی و روابط بینافردی میاند پیششون.
ولی اگه برام بیش تر توضیح بدی و برای پدر بگم قطعاً آشنا دارند ولی تهران.

(30-06-2021، 13:32)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راست می گی .
پس انگل می مونیم.

(30-06-2021، 13:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می پیچیدیشون لای همون پتو پلنگی با ساعت می زدیشون.

@"ƤᴏᴏƁᴏи"
ممنونم بانو.
یه تبریک تولّد ریک اند مورتی مآبانه هم گرفتیم پس.

داداش من با اون وضعیت و درد در نواحی فوقاتی خداییش دست و بالم بسته بود...
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 57 مهمان