امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(30-06-2021، 13:00)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 12:59)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا گود بای؟
calm before storm

یا حضرت ادوارد دس قیچی@_@
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek
آگهی
(30-06-2021، 13:00)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 12:59)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا گود بای؟
calm before storm

What storm bro
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh
نظراتونو خوندم اشکم گرفت*-*
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط shghyegh ، سهَ‌ند
(30-06-2021، 13:02)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

calm before storm

What storm bro
the little light in sky
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط shghyegh
(30-06-2021، 13:05)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 13:02)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

What storm bro
the little light in sky

Dude that's a star. Not a storm
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
@Medusa
تبریک تولّدت ده از ده واقعاً.
مرسی بابتش.
خیلی ارادتمندیم.

@"ʟeмoи"
@"Musalick"
متشکّرم رفقا. ممنونم.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek ، Medusa ، ѕααяeη
(30-06-2021، 13:09)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 13:05)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

the little light in sky

Dude that's a star. Not a storm
this light is in day/night
Everything is Temporary(:
(30-06-2021، 13:12)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://s4.uupload.ir/files/screenshot_20210630-143800_gallery_c31k.jpg

حدس بزنید کی ۵۷۶ تومن از پولِ تولّدش رو خرج کرده. :دی

من بودم لباس میخریدم :دی
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Mohlek
(30-06-2021، 13:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 13:12)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://s4.uupload.ir/files/screenshot_20210630-143800_gallery_c31k.jpg

حدس بزنید کی ۵۷۶ تومن از پولِ تولّدش رو خرج کرده. :دی

من خیلی آدمِ لباس نخری اَم.
الان یک ماهی هست که به زور می خواند ببرندم لباس بخرم چون عروسی خواهرم نزدیکه. fishing
منم اصلاً حوصله خریدن لباس ندارم. خیلی کار سختیه.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(30-06-2021، 13:15)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 13:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خیلی آدمِ لباس نخری اَم.
الان یک ماهی هست که به زور می خواند ببرندم لباس بخرم چون عروسی خواهرم نزدیکه. fishing
منم اصلاً حوصله خریدن لباس ندارم. خیلی کار سختیه.

من برعکس
از مغازه ها به زور منو میکشن بیرون
خرید کردن کار مورد علاقمه
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، فرنودِ بن گیومرث

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 90 مهمان