امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(30-06-2021، 12:31)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 12:28)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یالا:|
کسی خونه نی

مزاجم شدم پس:>
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» 117
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
(30-06-2021، 12:33)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 12:29)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع من نمیدونستم ؛ رو چیا امتیاز داره؟
و جای بد ماجرا اینجاست من یه زمانی حفظش بودم ((((:

مثلا مدرسه نمونه تیزهوشان مصاحبه کاری و این جور چیزا
عه یادت رفت؟
برا منم ی نظر مینویسی دلم شاد شه؟*-*
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=284071&pid=3790578#pid3790578

من جفتشو دادم. هم راهنمایی هم دبیرستان. همشونم قبول شدم :| این چیزام تاثیر نداشت :||
سرمایه ت خودت باش ؛ امید به بقیش الکیه !
اره D:

چشم سعی میکنم ، ولی چه بنویسم چه ننویسم شما جات اینجاستا خانوم ((:♥
 سپاس شده توسط _sehun_
(30-06-2021، 12:51)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 12:31)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی خونه نی

عه نه بیا تو بیرون گرمه
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(30-06-2021، 12:54)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 12:33)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثلا مدرسه نمونه تیزهوشان مصاحبه کاری و این جور چیزا
عه یادت رفت؟
برا منم ی نظر مینویسی دلم شاد شه؟*-*
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=284071&pid=3790578#pid3790578

من جفتشو دادم. هم راهنمایی هم دبیرستان. همشونم قبول شدم :| این چیزام تاثیر نداشت :||
سرمایه ت خودت باش ؛ امید به بقیش الکیه !
اره D:

چشم سعی میکنم ، ولی چه بنویسم چه ننویسم شما جات اینجاستا خانوم ((:♥

نمیدونم بابام گفت برا نمونه 60 امتیاز داره

فدایی داری^^♥
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(30-06-2021، 12:54)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 12:51)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه نه بیا تو بیرون گرمه

ینی داخل سرده:|
ناشناس بگو (;

سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(30-06-2021، 12:56)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 12:54)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه نه بیا تو بیرون گرمه

نه بشین وسط در، نصفت داخل باشه نصفت بیرون
 سپاس شده توسط BIG-DARK

عه نه بیا تو بیرون گرمه

چرا گود بای؟
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh
(30-06-2021، 12:59)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه نه بیا تو بیرون گرمه

چرا گود بای؟
calm before storm
 سپاس شده توسط shghyegh
(30-06-2021، 12:59)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 12:56)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بشین وسط در، نصفت داخل باشه نصفت بیرون

پشمامممممم:|
ناشناس بگو (;

سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
منو ببخش خیلی شرمنده شدم(:♥
@*Aɴѕel*
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان