امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(30-06-2021، 11:44)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 11:42)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد بد. آقا ها هم میتونن شیر بدوشن که.

من که نمیتونم بگم کی باید چی باشه. میگم اونم بهرحال یه گزینه س

:/ چه ربطی داره؟
اینم درسته بستگی به طرف داره کاملا ولی به نظرم باید تو هر حرفه ای بهترین بود چیز های خوب منظورم هست

خب مثل جالبی نیست دیگه. یجوریه که انگار فقط زنا باید شیر بدوشن.
آفرین.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط آمین
آگهی
(30-06-2021، 11:46)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 11:44)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم درسته بستگی به طرف داره کاملا ولی به نظرم باید تو هر حرفه ای بهترین بود چیز های خوب منظورم هست

رتبه یک مال خودته نگران نباش
دارکلا سایت الا رو واسه زیست دیدی؟

سایت آلا رو خیلی کم دیدم بیشتر از کتاب خیلی سبز سال به سال خوندم
یک؟:/

به ما مدرسمون معرفی کرده

اره یک؟ به قول موقاری (معلم زیست) چرا نباید رتبه یک بیاری؟ به قولی خدایی نکرده شما چیت از بقیه کمتره وقتی خوندی و ته تلاشتو کردی پس می تونی توکل کن به اون بالاسری روتو زمین نمی ندازه خیلی مهربونه

(30-06-2021، 11:47)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین.

بیخیال مثل مفهوم مهمه
ممنونم
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، моои
(30-06-2021، 11:29)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 11:06)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخیال باش بدون استرس امتحانتو بده خیلی راحت._.
یروزه میری میدی
بعد دیگ کلا راحتی

هوم ._.
ولی فک کنم باید بعد کنکور بشینم واسه سال بعدش بخونم._.

همشون خیلی زود میگذره
برای خودت میخونی
برای اینده خودت
میدونم سختی داره اما یه عمر خودت خوشبخت میشی
اونوقت حق انتخاب هم با خودته
 سپاس شده توسط моои
(30-06-2021، 11:49)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 11:46)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سایت آلا رو خیلی کم دیدم بیشتر از کتاب خیلی سبز سال به سال خوندم
یک؟:/

به ما مدرسمون معرفی کرده

اره یک؟ به قول موقاری (معلم زیست) چرا نباید رتبه یک بیاری؟ به قولی خدایی نکرده شما چیت از بقیه کمتره وقتی خوندی و ته تلاشتو کردی پس می تونی توکل کن به اون بالاسری روتو زمین نمی ندازه خیلی مهربونه

(30-06-2021، 11:47)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین.

بیخیال مثل مفهوم مهمه
ممنونم

هوم خوبه
من نمیگم یک رو نمیتونم بدست بیارم ولی برا امسال نه نشدنیه.____.
خدا همیشه مهربونه^^

(30-06-2021، 11:54)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 11:29)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم ._.
ولی فک کنم باید بعد کنکور بشینم واسه سال بعدش بخونم._.

همشون خیلی زود میگذره
برای خودت میخونی
برای اینده خودت
میدونم سختی داره اما یه عمر خودت خوشبخت میشی
اونوقت حق انتخاب هم با خودته

دقیقا
مرسی^^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط آمین ، Emmɑ
(29-06-2021، 23:10)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 19:22)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون توم همینطور^^
خداروشکر مام خوبیم^^♥
هیچی باید بشینم قرآن حفظ کنم تا کارت بگیرم .-.

فدات خوشگلم ((:
کارتِ چی؟ Telegh_26

بوس♥
گواهینامه جز سی هر جا بری امتیاز داره برات
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
یالا:|
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» 116
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(30-06-2021، 12:12)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 23:10)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدات خوشگلم ((:
کارتِ چی؟ Telegh_26

بوس♥

عع من نمیدونستم ؛ رو چیا امتیاز داره؟
و جای بد ماجرا اینجاست من یه زمانی حفظش بودم ((((:
 سپاس شده توسط _sehun_
(30-06-2021، 12:28)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یالا:|
کسی خونه نی
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(30-06-2021، 12:29)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 12:12)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوس♥

عع من نمیدونستم ؛ رو چیا امتیاز داره؟
و جای بد ماجرا اینجاست من یه زمانی حفظش بودم ((((:

مثلا مدرسه نمونه تیزهوشان مصاحبه کاری و این جور چیزا
عه یادت رفت؟
برا منم ی نظر مینویسی دلم شاد شه؟*-*
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=284071&pid=3790578#pid3790578
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
@Thyme 157f
 سپاس شده توسط Thyme

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان