امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(29-06-2021، 19:46)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 18:18)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^^، چن بار این موضوع مطرح شده بود و گفتم
ک ی نمه مذهبیم و این موضوع برام مهمه :] متاسفم
پس ب یاد بیار ^^
اکثرشونو شناختم فق چنتا موندن  ' . '
ای جان
الان یه چیزی میگم ذهنت درگیر شه جیگر4fvf
فعلا نگو
حسابی الان ظهنم درگیره داره منفجر میشه
یا بگم
پ.خ بگو :| [فضولی وی را نابودتر خواهد کرد]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:}
 سپاس شده توسط Emmɑ
آگهی
(29-06-2021، 19:57)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 19:56)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوفف فصل چهار خیلی خفنههه. باید یه بار دیگه ببینم کلا :/

شک نکن
اولش هیچی نفهمیدم ازش
ولی بعدش که ارن داشت تبدیل به تایتان میشد گرفتم چیشده
خیلیییییییییییییییی
اصن پشمااااااااام

اها. قسمت چهارش عالییی بود لامصب
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(29-06-2021، 19:58)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 19:57)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شک نکن
اولش هیچی نفهمیدم ازش
ولی بعدش که ارن داشت تبدیل به تایتان میشد گرفتم چیشده
خیلیییییییییییییییی
اصن پشمااااااااام

اسمش چیه؟
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(29-06-2021، 19:58)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 19:46)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای جان
الان یه چیزی میگم ذهنت درگیر شه جیگر4fvf
فعلا نگو
یا بگم

بزار بگم
پدربزرگم!
منننننننن
https://harfeto.timefriend.net/16249861204922
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(29-06-2021، 19:56)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 19:52)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو به من خیانت کردییییییی  crying

من به تو خیانت نکردم به سهون خیانت کردم

عزیزممممم

معذرت میخوام که زود ضاوتت کردم =|
 سپاس شده توسط _sehun_
(29-06-2021، 20:00)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 19:58)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا نگو
یا بگم

بزار بگم
پدربزرگم!

پدربزرگم؟
 سپاس شده توسط Emmɑ
(29-06-2021، 20:02)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 20:00)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزار بگم
پدربزرگم!

پدربزرگم؟
باشه بابا پدربزرگت._.
(29-06-2021، 20:02)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 19:56)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من به تو خیانت نکردم به سهون خیانت کردم

عزیزممممم

معذرت میخوام که زود ضاوتت کردم =|

واقعا خیلی ناراحت شدم
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Prometheus
(29-06-2021، 19:59)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 19:58)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمش چیه؟

Attack on titan
یا اگه بخوام به فارسی بگم : حمله به تایتان ها :/
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 40 مهمان