امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(29-06-2021، 16:58)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 16:25)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالی تو چطوری؟:>

چاکرتم

منم خیلی خوبم ^^
میخوای بشینی تو تاپیک تصور ؟

هیشکی ک هیچی نمیگه
ولی تو ما رو بزار
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» 106
آگهی
(29-06-2021، 19:44)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 19:43)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه خوند بابد پلاگینش نصب باشه و پنل مدیرکل داشته باشی که همه چیزش دست صابره
چه باحال
امیر پایتون بلدی ؟
امروز چنتا ویدیو ازش دیدم
طرف یه لینک مخرب میفرستاد و میتونس کارای جالبی بکنه
البته آموزشش معتبر و رسمی بوده

ی چیزایی ..
اون کدای ساده رو میشه رو ‌‌‌‌‌پی سی اجرا کرد
 سپاس شده توسط Mohlek
(29-06-2021، 19:15)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Ali en"
نه فدات شم ببخشید

تو به من خیانت کردییییییی  crying
 سپاس شده توسط _sehun_
(29-06-2021، 16:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 16:04)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
How Are You Madam؟

میشه شما حال مارو بپرسی و ما خوب نباشیم؟
اصلا بدم باشیم، خوب میشیم
مچکرمممم کلی ^^
تو چطوری ؟ چه خبرا ؟
O-O
قربان شما
خواهشمندمممم کلی ^^
شما خوبی،ما عالی ایم
سلامتیت(:
Everything is Temporary(:
(29-06-2021، 16:55)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه بچه فسقلی 15 ساله حرفی بزنن
Telegh_44Telegh_01
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
@سهَ‌ند
و حسین میترکاند
از قسمت 8 تا 16 فصل چهارم دان کردم امشب ببینم
جمعش میشه 3ساعت 33 دیقه 26Telegh_01

دیشبم یک تا هفت رو دیدم 1
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(29-06-2021، 19:30)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@מַברִיק
چ تاپیک با مسمایی گذاشتی اورین  Big Grin

11132مچکر مچکر
:}
 سپاس شده توسط shghyegh
(29-06-2021، 19:52)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 19:15)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Ali en"
نه فدات شم ببخشید

تو به من خیانت کردییییییی  crying

من به تو خیانت نکردم به سهون خیانت کردم
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Prometheus
(29-06-2021، 19:53)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@سهَ‌ند
و حسین میترکاند

اوفف فصل چهار خیلی خفنههه. باید یه بار دیگه ببینم کلا :/
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(29-06-2021، 19:56)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 19:53)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@سهَ‌ند
و حسین میترکاند

اوفف فصل چهار خیلی خفنههه. باید یه بار دیگه ببینم کلا :/

شک نکن
اولش هیچی نفهمیدم ازش
ولی بعدش که ارن داشت تبدیل به تایتان میشد گرفتم چیشده
خیلیییییییییییییییی
اصن پشمااااااااام
 سپاس شده توسط سهَ‌ند

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان