امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(29-06-2021، 11:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 11:11)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه حسین
حسییییییییییییییییین=/

از اون ورا؟ :/
کشت و خورد=/

(27-06-2021، 13:48)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به یک بغل

بیا بغلم بیا=/
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus ، Emmɑ
آگهی
(29-06-2021، 17:15)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 15:54)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداروشکر ^^
فکر میکنم بهش خبرت میکنم :]
شکر
عکسامو جز خودم کسی نداره  ،میترسم چش بخورم [این تو بودی نزدیک ۱۰ بار تو ناشناسم فرستای عکس بفرست ؟ ^^ ]
منتظرم(¦
نترس دعا مینویسم چشم نخوری4fvf
من اصلا یادم نیست بهت چی گفتم._.

^^، چن بار این موضوع مطرح شده بود و گفتم
ک ی نمه مذهبیم و این موضوع برام مهمه :] متاسفم
پس ب یاد بیار ^^
اکثرشونو شناختم فق چنتا موندن ' . '
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:}
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
(29-06-2021، 18:06)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 17:31)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خوشگله.
دارم سه گانه ایتالو کالوینو رو می خونم.
یه نویسنده ایتالیاییه که به طنزِ ظریفش مشهوره.
سه گانه ش شاملِ : بارون درخت نشین و ویکنت دو نیم شده و شوالیه ناموجوده.

من شوالیه ناموجود رو هنوز نخوندم اواسط ویکنت دو نیم شده م و واقعاً ده از ده . 10 صفحه ابتدایی می فهمی که شوالیه ما توی جنگ تقریباً از وسط دو نیم می شه. یعنی پا و دست سمت راستش رو از دست می ده و سمت راست صورتش هم طی انفجار نو فیس می شه . قص علی هذا ... حالا طوری که با این دو نیم شدنش کنار میاد خیلی جالبه.
وای._.
احساس میکنم خشنه._.
یچیز ملایمتر ندارین؟._.
نه خیلی خشن نیست.
چه طور سبک و ژانری دوست دارید؟
کتاب موردعلاقه من چاه بابل از رضا قاسمیه. که چاپ هم نمی‌شه به خاطر زمینه های اروتیک و گاهاً سیاسیی که داره.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(29-06-2021، 18:27)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مریم میرزا خانی برنده جایزه فیلدز شد، اما هنوز یه عده معتقدن دخترا ریاضیشون خیلی ضعیف تر از پسراست.
الهام حسینی قهرمان وزنه برداری آسیا شد، اما یه بازیگر هنوز معتقده زن رو چه به وزنه برداری.
فروید چه خوب گفته بود: " قبل اینکه فکر کنی افسرده شدی نگاه کن ببین توسط یه مشت احمق احاطه نشده باشی."

#توئیت

کسی که ریاضیش خوبه قطعا یه مشکلی داره.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(29-06-2021، 18:28)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 18:27)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مریم میرزا خانی برنده جایزه فیلدز شد، اما هنوز یه عده معتقدن دخترا ریاضیشون خیلی ضعیف تر از پسراست.
الهام حسینی قهرمان وزنه برداری آسیا شد، اما یه بازیگر هنوز معتقده زن رو چه به وزنه برداری.
فروید چه خوب گفته بود: " قبل اینکه فکر کنی افسرده شدی نگاه کن ببین توسط یه مشت احمق احاطه نشده باشی."

#توئیت

چه مشکلی ؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(29-06-2021، 18:13)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 11:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از اون ورا؟ :/
کشت و خورد=/

(27-06-2021، 13:48)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به یک بغل

بیا بغلم بیا=/

خاک بر سرش
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _ƇRAƵƳ_
(29-06-2021، 18:28)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 18:28)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه مشکلی ؟

ذهنی یا حتی روحی
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(29-06-2021، 18:30)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 18:28)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه مشکلی ؟

ذهنی یا حتی روحی
اگ روحی ک مطمانم هیچ بنی بشری راحت و اروم و شاد نیست
هر کی ی مشکلی حتی اگ شده ریز داره
ولی اگ ذهنی بود ک ریاضی یاد نمیگرفت ،چون ریاضی تمرکز ویژه میخاد
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(29-06-2021، 18:21)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 18:06)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای._.
احساس میکنم خشنه._.
یچیز ملایمتر ندارین؟._.
نه خیلی خشن نیست.
چه طور سبک و ژانری دوست دارید؟
کتاب موردعلاقه من چاه بابل از رضا قاسمیه. که چاپ هم نمی‌شه به خاطر زمینه های اروتیک و گاهاً سیاسیی که داره.
من کمدی دوس دارم
یکمم عاشقانه._.
همش یکم._.
(((:

•ناشناس•
@"صباnafas"
چطوری صبا؟
واسه جمعه آماده ای؟)=
Nashenas(:
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 55 مهمان