امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(29-06-2021، 10:10)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تف
:/

سلام آمین جان
چرا دلگیری؟
چیشدہ؟
ط ھم عین من دعوات شدہ ن؟
 سپاس شده توسط آمین
آگهی
(29-06-2021، 10:18)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 10:10)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تف
:/

سلام آمین جان
چرا دلگیری؟
چیشدہ؟
ط ھم عین من دعوات شدہ ن؟

سلام
دلگیر نیستم دلم گرفته
هیچی
با کسی تو اینجا؟ نه کسی نیست که دعوا کنم باهاش جز یه نفر که دعوا هم عمرا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16469080349635
 سپاس شده توسط shahid
(29-06-2021، 10:20)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 10:18)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آمین جان
چرا دلگیری؟
چیشدہ؟
ط ھم عین من دعوات شدہ ن؟

سلام
دلگیر نیستم دلم گرفته
هیچی
امکانش هست بپرسم رفیقتون کیه ؟
خیلی ذهنمو درگیر کرده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط آمین
(29-06-2021، 10:21)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 10:20)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
دلگیر نیستم دلم گرفته
هیچی
امکانش هست بپرسم رفیقتون کیه ؟
خیلی ذهنمو درگیر کرده

با من هستید؟
 سپاس شده توسط Mohlek
(29-06-2021، 7:46)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:22)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جهنم اول ):
دیجام سن اولدوروبسن

نیه من
من یازیخ سنه نینمیشم

هله بی سوز تاپارام دیرم
 سپاس شده توسط آمین ، єη∂ℓєѕѕღ

سلام آمین جان
چرا دلگیری؟
چیشدہ؟
ط ھم عین من دعوات شدہ ن؟

سلام
دلگیر نیستم دلم گرفته
هیچی

چرا دلتون گرفتہ؟
آرہ دیگ اینجا ھمہ رو مخن و من منتظرم تا بن شم
کمک خواستی بگو من پایہ ام
 سپاس شده توسط آمین
(29-06-2021، 10:23)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 7:46)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیه من
من یازیخ سنه نینمیشم

هله بی سوز تاپارام دیرم

نمه سوزو؟
منهده ده
منه ترکی اناروم

(29-06-2021، 10:25)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
دلگیر نیستم دلم گرفته
هیچی

چرا دلتون گرفتہ؟
آرہ دیگ اینجا ھمہ رو مخن و من منتظرم تا بن شم
کمک خواستی بگو من پایہ ام

نمی‌دونم علت زیاده به هزار و یک دلیل انبوه
درسته خب چاره اش ۲تا فوشه منم می‌خوام بن شم
چشم میگم بهتون
 سپاس شده توسط Emmɑ
(29-06-2021، 10:07)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقیقتا حال ندارم همتونو تگ کنم بگم فلان و اینا
ولی خب دمتون گرم
شرمندتونم

منو باش چقد نوشتم برات:|
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» 80
 سپاس شده توسط Mohlek
(29-06-2021، 10:25)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 10:23)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هله بی سوز تاپارام دیرم

نمه سوزو؟
منهده ده
منه ترکی اناروم
اناروم یعنی چی؟.-.
ترک کجایی؟
 سپاس شده توسط آمین
(29-06-2021، 10:29)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 10:25)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمه سوزو؟
منهده ده
منه ترکی اناروم
اناروم یعنی چی؟.-.
ترک کجایی؟

یعنی میفهمم انادوم هم میگن
ترک همدان ولی ساکن تهران
 سپاس شده توسط Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان