امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(29-06-2021، 0:15)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 23:01)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*موز سانسور شده است*
کی؟ دلم برا پسر عموم تنگ شده):
مدیر مورد علاقت کی بود؟.-.

(29-06-2021، 0:05)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایرانی نزدی که؟

واکسن کرونا نزدم (:
هپاتیت زدم

(29-06-2021، 0:10)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا برام اطلاعیه نیومد :|
الان خوبی ؟ بهتری؟
کی زدی واکسن هپاتیتو؟

احتمالا دکمه اخر اطلاعیتو غیر فعال کردی ک بعضی اطلاعیه ها نمیاد
دیروز صبح زدم
انقدر هم ازم سوال پرسید منم جواب دادم
اخرشم گفت صبح ساعت ۹ وقت مشاور مینویسیم برات/:

(29-06-2021، 0:10)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دخترخالمو که بهتر از تو میشناسم

تا الان شیش تاشوهر داشته
گلط کردی ۶ تا کیه دیگه-_-

ن میان ولی ی چنتا از گ.ا نیومدن واسم
میگم از این واکسن مطمان شدی؟
الان خوبی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:}
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
آگهی
(29-06-2021، 0:21)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 0:15)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیروز صبح زدم

ن میان ولی ی چنتا از گ.ا نیومدن واسم
میگم از این واکسن مطمان شدی؟
الان خوبی؟
برو تنظیمات اطلاعیه اخریشو فعال کن
نمیدونم والا من چیزی از اینا سردرنمیارم
اره بهترم.-.

(28-06-2021، 23:01)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*موز سانسور شده است*
کی؟ دلم برا پسر عموم تنگ شده):
مدیر مورد علاقت کی بود؟.-.

(29-06-2021، 0:05)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایرانی نزدی که؟

واکسن کرونا نزدم (:
هپاتیت زدم

(29-06-2021، 0:10)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا برام اطلاعیه نیومد :|
الان خوبی ؟ بهتری؟
کی زدی واکسن هپاتیتو؟

دیروز صبح زدم

(29-06-2021، 0:10)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دخترخالمو که بهتر از تو میشناسم

تا الان شیش تاشوهر داشته
گلط کردی ۶ تا کیه دیگه-_-

هع هع هع پفففف

خودتو بزن به اون راه
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(29-06-2021، 0:54)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به یه کسی که بدون قضاوت بهم گوش کنه

خواستی من بیدارم.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
kaffe2
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(29-06-2021، 5:07)arina001 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2020، 6:40)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دبستان فقط بیست
راهنمایی 16
دبیرستان10
Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin

نه تو خیلی خوبی?
فدات
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط τοxικ ، ѕααяeη
برا نماز بیدارید دیگ؟  bathtime
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(29-06-2021، 5:12)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه:ngh:
من دشویی داشتم بیدار شدم:ngh:
صبح بخیر4xv
(((:

•ناشناس•
(29-06-2021، 5:25)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 5:12)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبح بخیر4xv

عه=)) داشت از چشات میزده بیرون پس الان بیدار شدی
صب توام بخیر  Heart
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(29-06-2021، 5:26)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 5:25)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبح بخیر4xv

عه=)) داشت از چشات میزده بیرون پس الان بیدار شدی
صب توام بخیر  Heart
اره دقیقاo_O
(((:

•ناشناس•

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 99 مهمان