امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

@"نــــــــــⓐنسی"
تو خیلی زیبایی(:
 سپاس شده توسط shghyegh ، _sehun_
آگهی
(28-06-2021، 22:39)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:36)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به چه علت ؟
بگو درستش کنم!
خودت که قطعا فهمیدی و میدونی داستان چیه
توضیح دوبارش زیاد جالب نیست
اگر هم قرار بود درست کردن بود که تا الان خودش درست میشد
خب تا وقتی حرفا مبهمه نمیفهمم واقعا
منو چی فرض کردین ؟
آدم آهنی یا هوش برتر ؟
کسی که هر غلطی بخواد میکنه ؟
یا کسی که هیچی حالیش نی ؟
بخدا این نیس
من یه عادی ام
عادی عادی
بخوامم نمیتونم بد باشم یا فکر بدی بکنم
با این حال
خوشحال میشم بدونم اصل قضیه چیه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، shghyegh
(28-06-2021، 22:41)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:39)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم مامان منم زود میفهمه همه چیو
و این خیلی بد است._.
(انجمن حمایت از بچه هایی که مادرانشان روانشناس اند:/)

Lolll
به جاش خیلی وقتا خیلی خوب درکت میکنه
و میدونه تک تک حرکاتت( مثلا پرخاشگریای یهوییت ) واسه چیه

دقیقا همیشه سر همه چی راهنماییم میکنه البته چون سن هامون نزدیکه خیلی بیشتر میفهمه منو
ولی دقیقه دقیق._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط shghyegh ، *VENUS*
(28-06-2021، 22:39)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:38)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا خوبه که :/ من همیشه دوس دارم برم پیش روانشناس ولی نمیدونم چرا نمیرم :/

چرا نمیری ؟
یا اصلا بذار اینجوری بپرسم
چرا میخوای بری ؟

میدونی باحاله دیگه‌. با یکی که اصلا نمیشناسیش بشینی حرف بزنی
ولی برم همون اول میپرسه چه مرگته :/ منم خوب نمیدونم چی بگم میگم هیچی اونم میگه آفرین شما درمان شدید.

یا اینکه برم اونجا هی حرف بزنم اونم بشینه همونجا بگه آها هومممم آها.... میشه صد تومن :/
ناشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، shghyegh ، *VENUS*

(28-06-2021، 22:36)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به چه علت ؟
بگو درستش کنم!
خودت که قطعا فهمیدی و میدونی داستان چیه
توضیح دوبارش زیاد جالب نیست
اگر هم قرار به درست کردن بود که تا الان خودش درست میشد

ملیکا کجاست؟
 سپاس شده توسط *VENUS*
(28-06-2021، 22:41)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:38)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا خوبه که :/ من همیشه دوس دارم برم پیش روانشناس ولی نمیدونم چرا نمیرم :/

کجاش خوبه:/
البته راست میگی تو راهنمایی کردن و دلداری و اینا عالیه
ولی هیچوقت نمیتونم دروغ بگم چون قطعا میفهمه:/

خب دروغ نگو. من همیشه میخوام به مامانم دروغ نگم. ولی میدونم اگه رک باشم ناراحت میشهTelegh_50
ناشناس
(28-06-2021، 22:41)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:41)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry2خدایی ،خاستم تازه این موضوعو بگم ، خدا بهت صبر بده دختر خاله جان^^

عادت کردیم خواهر:/

^^ خوبی جانان ؟
{خدایی هی یادم میاد خندم میگیره }
:}
(28-06-2021، 22:44)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجاش خوبه:/
البته راست میگی تو راهنمایی کردن و دلداری و اینا عالیه
ولی هیچوقت نمیتونم دروغ بگم چون قطعا میفهمه:/

خب دروغ نگو. من همیشه میخوام به مامانم دروغ نگم. ولی میدونم اگه رک باشم ناراحت میشهTelegh_50

خب منم دروغ نمیگم چون بعدش ضایع میشم.____.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(28-06-2021، 22:41)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:25)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا غرور که چی؟ من میرم تو هم میمیری ولی هنوز زوده ذوق نکن اگه بلندی دیدی. اگه جوون بمیری دیگه نمیفهمی تو یپری که همش هیچه همش هیچ‌. البته اگه درس نگیری.
ببخشیداا ولی
متوجه نشدم.-.

غرور بد اَست.
ناشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ
(28-06-2021، 22:42)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ــــــــⓐنسی"
تو خیلی زیبایی(:

مث شوما
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 97 مهمان