امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(28-06-2021، 20:36)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 20:31)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره اینم هست.

بستگی داره مشکلی که باهاش داری در چه حد باشه.
مشکلت رو بگو دور هم حلش می کنیم.

مشکلی نیس..
میخام یه لبتاپ گیمینگ بگیرم msi خوبه بنظرت

msi رو نمی دونم ولی ایسوس TUF FX505 برای گیم عالیه.

(28-06-2021، 20:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 20:35)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکل چیه؟

مشکل اصلی اینه که روانی ام
بقیه مشکل جزئی ان

فکر کنم باید بری سراغ یه سایکولوژی. البتّه اگه واقعاً از روانی بودنت شاکیی. معمولاً راضیند.
ولی نکته ای که هست اینه که اونی که روانیه نمی دونه که روانیه و بالعکس معتقده که عاقله. پس تو روانی نیستی.
 سپاس شده توسط τοxικ ، *Aɴѕel*
آگهی
(28-06-2021، 20:38)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 20:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بقیه مشکل جزئی ان

فکر کنم باید بری سراغ یه سایکولوژی. البتّه اگه واقعاً از روانی بودنت شاکیی. معمولاً راضیند.
ولی نکته ای که هست اینه که اونی که روانیه نمی دونه که روانیه و بالعکس معتقده که عاقله. پس تو روانی نیستی.

بیشتر از روانی بودن فکر کنم بیکارم
که از بیکاری دارم به خودم میگم روانی
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪ ، فرنودِ بن گیومرث
(28-06-2021، 20:38)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 20:36)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکلی نیس..
میخام یه لبتاپ گیمینگ بگیرم msi خوبه بنظرت

msi رو نمی دونم ولی ایسوس TUF FX505 برای گیم عالیه.

بقیه مشکل جزئی ان

ارع زده 25 میلیون.. اینی ک میخام بگیرم سختافزاری بهتره رمش 32 عه نزدیک 31 میلیون قیمت گرفتم.. 
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(28-06-2021، 13:01)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 13:00)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه

جررر

هیچی داش ناموسا ولش کن

والا عامو گرفتیمون ولمون کن
بچه مچه راه انداختی
 سپاس شده توسط Prometheus
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اه اینجا ایفون 12 رایگان میدن!
 سپاس شده توسط τοxικ
(28-06-2021، 20:40)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیشتر از روانی بودن فکر کنم بیکارم
که از بیکاری دارم به خودم میگم روانی

جون بابا دیوونه
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(28-06-2021، 20:41)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه ۱۳ بود میرفتم تو لینک حیف ۱۲ اس:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، shghyegh
آخ دستمp336
(28-06-2021، 20:41)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 13:01)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جررر

هیچی داش ناموسا ولش کن

والا عامو گرفتیمون ولمون کن
بچه مچه راه انداختی

v:
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪
(28-06-2021، 20:41)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا تا وقتی میشه از نزدیک حرفتو بزنی چرا ناشناس=)) 
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 113 مهمان