امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» 43
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وای عاشق این گیفه شدم Telegh_01
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS* ، shghyegh
آگهی
(28-06-2021، 17:55)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 17:51)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@امیر539 حاجی شکر میون مخ زنیات
حقیقتا من رومینا نیستم حسامم Telegh_01
خلاصه اینکه دفه بعد هر کی بت گفت دخترم فورا نرو مخشو نزن اوسکول Telegh_01

ینی کلمه اوسکولو مصدری از تو گرفتن اصن Telegh_01
لایک
ناموصا
Telegh_01

(28-06-2021، 17:54)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در جمعی قرار داریم که به عاقلان میگن ابله
و به ابله هان میگن عاقل
ن الله وکیلی خیلی جالب بود Telegh_01
ینی ببین
تا گفتم دخترم و اینا
فورا گف آیدی تل بده Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh
@*Aɴѕel*
خانوم منظور خاصی نداشتم...
 سپاس شده توسط shghyegh ، Mohlek
(28-06-2021، 17:56)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 17:51)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@امیر539 حاجی شکر میون مخ زنیات
حقیقتا من رومینا نیستم حسامم Telegh_01
خلاصه اینکه دفه بعد هر کی بت گفت دخترم فورا نرو مخشو نزن اوسکول Telegh_01

ینی کلمه اوسکولو مصدری از تو گرفتن اصن Telegh_01

وااااو میبینم ک ی آریَن دیگه پیدا شده Telegh_46 Telegh_01

بمولا که Telegh_01
(28-06-2021، 17:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 17:37)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه شهر هرته دعوا کردی اخطارشو مدیر بخش میده:|

میبینی با کیا دارم سرو کله میزنم روزانه؟ ._.
خدا میدونه این صبر تا کی ادامه داره
آبجی آبجی
آقا امیر میخواست مخمو بزنه Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh ، *VENUS*
@"☆coииoя☆"
:-|
@امیر539
واسه همین بیخیال شدی ؟ گفتی به به ی داف دیگه گیرم اومد ها؟
@"Musalick" ولی انصافا عجب چیزی گیرت اومد قدرشو بدون منکه نتونستم مخشو بزنمTelegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek
(28-06-2021، 17:58)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 17:56)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااااو میبینم ک ی آریَن دیگه پیدا شده Telegh_46 Telegh_01

بمولا که Telegh_01
(28-06-2021، 17:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میبینی با کیا دارم سرو کله میزنم روزانه؟ ._.
خدا میدونه این صبر تا کی ادامه داره
آبجی آبجی
اِوا خدا مرگم بده
ده بار گفتم به صحبت آقای رئیسی گوش کن که فرموده بودن آقایون باید از این به بعد باحجاب تر بشن که این پسرا تحریک نشن هی بیان سراغت -__-
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek ، shghyegh
(28-06-2021، 18:02)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 17:58)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمولا که Telegh_01
آبجی آبجی
اِوا خدا مرگم بده
ده بار گفتم به صحبت آقای رئیسی گوش کن که فرموده بودن آقایون باید از این به بعد باحجاب تر بشن که این پسرا تحریک نشن هی بیان سراغت -__-

خب حاجی چنتا اسرین از خودم
چنتا هم بر و بچ از هول گری این یارو میفرستیم واست تو پ.خ
خودت نسخه پیجش کن
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *VENUS*
@*VENUS*
بهارجونم به نظرت با این آدما باید چیکار کرد Telegh_46
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *VENUS*
(28-06-2021، 18:03)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 18:02)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِوا خدا مرگم بده

خب حاجی چنتا اسرین از خودم
چنتا هم بر و بچ از هول گری این یارو میفرستیم واست تو پ.خ
خودت نسخه پیجش کن

بفرست ببینم داستان چیه :>

(28-06-2021، 18:03)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
بهارجونم به نظرت با این آدما باید چیکار کرد Telegh_46

اول بذار ببینم چی بوده داستان
حتما رسیدگی میشه ❤️
 سپاس شده توسط Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 123 مهمان