امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(28-06-2021، 15:12)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هفته ی دیگه با اخبار جدید و اهنگای خوب برمیگردم
منتظرم باشین ^^

هیونگگگگ الهبیعقلذتنسبهعلاذهقث
دلم واست تنگ شده بود هیونگ ..
میخاستم الان بهت پیام بدما (: Heart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط DarkLight
آگهی
(28-06-2021، 15:14)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 15:03)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما چند سالتونہ؟
بچہ کجایید؟

عہ چ باحال
از من کوچیکتری

صحیحTelegh_01
 سپاس شده توسط shahid
(28-06-2021، 15:09)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 14:56)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو عشق کن
حال کردی؟
اما حواستو جمع کن ھاااا
من رو رویا غیرتی ام خخخخ
#منتظر_شیرینی
عشق رو خودتو عمت کن
از ی بچه ۱۳ ساله این حرفا خیلی زشته

(28-06-2021، 15:07)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من آتیمرا هستم 'آرمیتا' D:
16 سالمه به امید خدا
بچه تبریزم(:

مرسی شما خوبی؟._.
)=

بد نیستم ،میشه ببینمت؟
:[

لامصب کشتی منو
ط مگ کنکور نداری؟
(28-06-2021، 15:14)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 15:09)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بد نیستم ،میشه ببینمت؟
Telegh_01
من دنبال شر نیستم...
13ساله؟o_o

Big Grin ببین شوخی نکن خیلی ام جدی گفتم
میبینی اینجا حسابی مهدکودک شده:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:}
 سپاس شده توسط Emmɑ
کی حضور خودشو اعلام نکرده؟
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(28-06-2021، 15:16)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشق رو خودتو عمت کن
از ی بچه ۱۳ ساله این حرفا خیلی زشته

بد نیستم ،میشه ببینمت؟

لامصب کشتی منو
ط مگ کنکور نداری؟

انگار اینجا شده مهد کودک و هی بچه های بی ادب وارد میشن
میخام ادبشون کنم نسل خوب و نافع ب جامعه تحویل بدم 1132
(28-06-2021، 15:15)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 15:14)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عہ چ باحال
از من کوچیکتری

صحیح:telegh_01:

متولد کدوم ماہ؟
 سپاس شده توسط Emmɑ
(28-06-2021، 15:15)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عہ چ باحال
از من کوچیکتری

صحیحTelegh_01

25r30
 سپاس شده توسط Emmɑ
(28-06-2021، 15:14)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 15:12)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هفته ی دیگه با اخبار جدید و اهنگای خوب برمیگردم
منتظرم باشین ^^

هیونگگگگ الهبیعقلذتنسبهعلاذهقث
دلم واست تنگ شده بود هیونگ ..
میخاستم الان بهت پیام بدما (: Heart

منم خیلی زیاد
هفته دیگه شنبه اینجام :)
با کلی هدیه خوب واسه مکنه
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(28-06-2021، 15:17)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 15:14)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:telegh_01:
من دنبال شر نیستم...
13ساله؟o_o

:D ببین شوخی نکن خیلی ام جدی گفتم
میبینی اینجا حسابی مهدکودک شده:|

اونایی ک سن منو کم میکنن ، اونایی ک توھین میکنن ، اونایی ک حسودی میکنن ، اونایی ک کیسہ کش ان ...
تک تکشون

(28-06-2021، 15:18)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 15:16)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لامصب کشتی منو
ط مگ کنکور نداری؟

انگار اینجا شده مهد کودک و هی بچه های بی ادب وارد میشن
میخام ادبشون کنم نسل خوب و نافع ب جامعه تحویل بدم :11::32:

آرمیتا باورت میشہ این سیرابی کربلا بودہ؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 33 مهمان