امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(28-06-2021، 14:11)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 14:10)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا اصلا من بچہ
حرف ناشناستو منفجر میکنماااا
البتہ توبہ ھم پذیرفتہ اس
کدوم گزینہ؟

ینی خاااااااک)=
نکنه تو قنداقی؟)=
چقد بچه های الان بروز ان

چقد حسود
ھیچ ایرادی ندارہ
الان مدیر ک بشم ط و اون رویا رو بن میکنم
صب کن
 سپاس شده توسط моои
آگهی
(28-06-2021، 14:26)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 14:11)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی خاااااااک)=
نکنه تو قنداقی؟)=
چقد بچه های الان بروز ان

چقد حسود
ھیچ ایرادی ندارہ
صب کن

موفق باشی هر چه زودتر بهتر:/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط shahid
(28-06-2021، 14:23)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 15:50)ƁяιƖƖιαηт نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تولدت مبارک@"دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
☪爪尺.山丨几几乇尺☪ "

@ƤᴏᴏƁᴏи

رنگ جدیدت مبارک آرمی جان

(27-06-2021، 14:40)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ƤᴏᴏƁᴏи"
رنگ جدید مبارکت گلی :}

@"دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
☪爪尺.山丨几几乇尺☪ "

تولد شما هم مبارک :]

(28-06-2021، 10:43)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ƤᴏᴏƁᴏи"
عجیبه که کسی حواسش نبود ولی خب این آبجیمون رنگ جدید گرفته =))
تبریک
 مرسی که به یادم بودین(:❤️
انشالله بتونم تو شادیهاتون جبران کنم...

(28-06-2021، 14:21)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا ساقیش تویی؟ اصلا بھت نمیخورہ
ملت چ بیکارن ھاااا
این پنجمین شایعہ
نه تنها ایشون چند نفری هم هستن ایححح
سخت نگیر اقا/خانوم؟؟
عزیزی Blush
ولی خب من اول متوجه شدمو و تبریک دادم :}
باید ی تشکر ویژه نصیبم میشد Big Grin ،شوخی Wink
موفق باشی گلی Blush
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:}
 سپاس شده توسط Emmɑ
(28-06-2021، 14:12)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 14:05)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسنت
کیف کردم
واقعا با شرف ترین قوی ترین با شعور ترین با غیرت ترین آدم فلشخور شمایی
کاش ھمہ مثل ط بودن
اما ی سری ھا کلا بدبختی ان مثل
@Musalick
ک کلا وجودش بدبختیہ و باید حذف شہ چی؟
عین لپ لپ افتادہ تو زندگیم و بم شمارہ ھم نمیدہ
آیا من عامل بدبختی ام یا ایشون ک شیش تاییہ؟
ولش کن بابا
کی وقتشو دارہ؟
ی عالمہ کار دارم
دوس ھم ندارم آقا بالاسر داشتہ باشم
راست میگن شما شکست عشقی خوردید؟
سر چ قضیہ ای دعواتون شد؟
:telegh_01:لطف داری
ساقیشونم، ازم جنس میخره|:
کی گفته من شکست عشقی خوردم؟ /:
نه نه دعوا چیه حتما خواب دیدیo_o

واقعا خرابش کردی
محمدرضام
نوزدہ سالہ
بچہ تھرون
 سپاس شده توسط Emmɑ
(28-06-2021، 14:31)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 14:12)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01لطف داری

واقعا خرابش کردی
محمدرضام
نوزدہ سالہ
بچہ تھرون

خشایار سه ساله از کرمان بودی درسته؟
Nashenas(:
ارمی طرف 25r30 ۱۹ نی
:}
 سپاس شده توسط Emmɑ
(28-06-2021، 14:27)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 14:26)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد حسود
ھیچ ایرادی ندارہ
صب کن

اگ محروم شدی بدون کار منہ
(28-06-2021، 14:30)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 14:23)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی که به یادم بودین(:❤️
انشالله بتونم تو شادیهاتون جبران کنم...
عزیزی Blush
ولی خب من اول متوجه شدمو و تبریک دادم :}
باید ی تشکر ویژه نصیبم میشد  Big Grin ،شوخی  Wink
موفق باشی گلی Blush
میدونم عسیسم*-*ممنونم ازت*-*❤️
استخون ماهی تو گلوی تو گیر کرده بود؟ /:
(28-06-2021، 14:34)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 14:27)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگ محروم شدی بدون کار منہ

باشه به خاطر میسپارمTelegh_01
Nashenas(:
(28-06-2021، 14:31)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01لطف داری

واقعا خرابش کردی
محمدرضام
نوزدہ سالہ
بچہ تھرون
ای بابا)=
خوشوقتم، سلامت باشی!!

(28-06-2021، 14:32)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارمی   طرف 25r30 ۱۹ نی
جدی؟|:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان