امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

@"Musalick"
زهرا جون میخوام با حسین عروسی کنم*-*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Mohlek ، امیر539
آگهی
(28-06-2021، 13:37)امیر539 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 13:35)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن بابا خواستگارام که زیادن ولی خب دلم واست سوخت :V

معلومه اعتماد به سقف
Dodgy
هزینه ازدواج با تو
ای بابا Telegh_02
ن دیگه من کوزتم پول ندارم :V
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط امیر539
(28-06-2021، 13:36)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 13:34)امیر539 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Huh  Confused تو که مادربزرگم بودددیییی

تو گ.آ مادربزرگمممممم؟)=

هوووووف Sleepy خدایی الزایمر چع میکن با ملت
https://harfeto.timefriend.net/16244822801848
(28-06-2021، 13:37)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 13:36)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولندش كه
موهامو سبز ابي كلدوم :/
بعدشم ديگه ايشالله بعدا :/

ولی الان به قرتی بازی نیاز دارم نع بعدا)=

خب دسمال سر سرت كن ^^
دسبند چركي بيشتر دستت كن ساعت فراموش نشه^^
نآشِنآسَم(:
(28-06-2021، 13:38)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"

به حضرت عباس وقتی این پیامتو دیدم قفسه سینم کلا درد گرفت Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط _sehun_ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(28-06-2021، 13:38)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 13:37)امیر539 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معلومه اعتماد به سقف
Dodgy
هزینه ازدواج با تو
ای بابا Telegh_02
ن دیگه من کوزتم پول ندارم :V

باشد ببینم مادرم چی میگع بعد خبرت میکنم
https://harfeto.timefriend.net/16244822801848
 سپاس شده توسط Mohlek
(28-06-2021، 13:38)امیر539 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 13:36)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو گ.آ مادربزرگمممممم؟)=

هوووووف  Sleepy خدایی الزایمر چع میکن با ملت

برو برو خدا روزیتو جای دیگع بده اینجا جای این قرتی بازیا نیست._______.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط امیر539
(28-06-2021، 13:37)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 13:37)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانش كجاي كه بچت از دس رفت:/

چه میشه کرد...
انقد ازصفاتتو نگو^^
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(28-06-2021، 13:39)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 13:38)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"

به حضرت عباس وقتی این پیامتو دیدم قفسه سینم کلا درد گرفت Telegh_01

آخه چرا؟ Telegh_01
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Mohlek
(28-06-2021، 13:38)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 13:37)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی الان به قرتی بازی نیاز دارم نع بعدا)=

خب دسمال سر سرت كن ^^
دسبند چركي بيشتر دستت كن ساعت فراموش نشه^^

عه نه از لحاظ کلامی میخوام قرتی به نظر برسم:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 122 مهمان