امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(27-06-2021، 23:37)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلیقه موسیقیاییتون رو بخورم. 497

The things I did
Just so I could call you mine
The things you did
Well, I hope I was your favorite crime
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، شـــقآیــق
آگهی
(27-06-2021، 23:37)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن اون ن اون

فُش درسته
بحث نکنین

شقا...عموجون مگه خوابت نمیاد؟ :/
چرا یه بچه 10 ساله باید تا الان بیدا باشه؟ هاع؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(27-06-2021، 23:38)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 23:37)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن اون ن اون

فُش درسته
بحث نکنین

لا اله الا الله.
رسم الخط فارسی چه گناهی کرده این وسط؟

گفتم بحث نکنین با منp343
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث
(27-06-2021، 23:38)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 23:37)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلیقه موسیقیاییتون رو بخورم. 497

The things I did
Just so I could call you mine
The things you did
Well, I hope I was your favorite crime
رولینگ استونز یه آهنگ داره به اسم کرایم که توی لیریکش می‌گه من دارم ترکت می‌کنم قبل از این که تبدیل به کرایمت بشم و اوف.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(27-06-2021، 23:35)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 23:34)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فحش البتّه. نه فهش.

چقد املاتون ضعیفه

اصلش فوشه

(27-06-2021، 23:33)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسممو بخون چی نوشتہ؟
آھنگ پروفایلم چیہ؟
عکس پروفایلم چیہ؟
با این کارت ب من فھش ناموصی دادی
بابا ی مشکل کوچیک داشتم ب بھار ک حل شد الحمدللہ
خانم بھار بارانی بندہ بازم از شما عذرخواھی میکنم ب بزرگواری خودتون حلالمون کنید

ممد داش میگه اگه میخوای بن بشی این کارو بکن :|

خر گازم بگیرہ از این غلطا نمیکنم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus
(27-06-2021، 23:39)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن اون ن اون

فُش درسته
بحث نکنین

شقا...عموجون مگه خوابت نمیاد؟ :/
چرا یه بچه 10 ساله باید تا الان بیدا باشه؟ هاع؟
مرض بیتربیوت
عمت ده سالشه میمون|`:
ارواح عمم بیست سالمه |`:
خودت برووووو بخوابببببب

برو قیافه منو ببین دوباره من ده سالمههههه؟؟؟؟؟؟؟؟
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث ، Prometheus
https://zar-film.pw/series/tt10166602/
ببینید
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، سهَ‌ند ، فرنودِ بن گیومرث
(27-06-2021، 23:40)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 23:38)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لا اله الا الله.
رسم الخط فارسی چه گناهی کرده این وسط؟

گفتم بحث نکنین با منp343

تو که ۳ ساعت پیش گفتی شب بخیر رفتم بخوابمTelegh_24
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، فرنودِ بن گیومرث
من چرا نمیتونم بخوابممممممم
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
ما رفتیم خونمون. شب به خیر.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 93 مهمان