امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲»

(26-06-2021، 19:15)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 19:11)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با سپاس ندادن شاخ نمیشوید

بخدا ک/:
حرف دلم بود ایششش

هر کسی که سپاس نده به جهنم میره
 سپاس شده توسط Medusa ، فرنودِ بن گیومرث ، شـــقآیــق
آگهی
(26-06-2021، 19:13)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صنمممممم هااااااا صنممممم

شقااااااایق آی شقااااایق
دلم خونه شقایق.

(26-06-2021، 19:14)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صنمممممممممممممممممممممممممممممممممم

تو فقط اسم منو کش‌داااار صدا کن اصلاٌ. اووف. **

(26-06-2021، 19:17)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 19:15)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخدا ک/:
حرف دلم بود ایششش

هر کسی که سپاس نده به جهنم میره

و اونجا توی مناطق صعب‌العبورش سیخ داغ فرو می‌کنن. 
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(26-06-2021، 19:11)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام قشنگا.

دو فسیل همزمان در گ.آ نگنجند.
دار الکافی. جلد۳
چطوری :V
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲» 101
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، Medusa
(26-06-2021، 19:17)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 19:14)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صنمممممممممممممممممممممممممممممممممم

تو فقط اسم منو کش‌داااار صدا کن اصلاٌ. اووف. **

جوننننننننننننننننننننن:v
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa
(26-06-2021، 19:16)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 19:10)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم تنگگگگگگ شدههههههههه بودددد3129
من خوبمممممم40
چخبر چ میکنی29
منم همینطور عزیزکم )”:
هیچی هسدم
امتحان دارم تا هفته بعد
بعدشم سلام بر آزادییییی
تو چی؟

منم سه شنبه امتحان آخرههههه عرررر11116224424
یدونه از کارای عَملیم مونده میخواستم انجام بدم سردرد گرفتم Telegh_59
هر دفه اومدم اراده کنم ی غلطی بکنم نشدTelegh_11Telegh_01
ایششش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Thyme ، Medusa
(26-06-2021، 19:15)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افرادی هستند که میگویند:
هیچ زشتی وجود ندارد
درست میگویند درحالی که هیچ زیبایی هم وجود ندارد
زشت و زیبا بودن انسان هارا خودمان با ریاضیاتی که ساخت خودمان است تعین کرده ایم
در حالی که هیچ زشتی و زیبایی در ظاهر انسان ها نیست!
زشت این است که ما زیبایی را در چهره های پر زرق و برق و ثروت میبینم
و زیبا این است که کلیشه های زیبایی و زشتی را کنار بگذاریم
این عکس
زبونم بند اومد
از بس زیباس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa ، _sehun_
(26-06-2021، 19:14)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حس کردم خودم به خودم جواب دادم یه لحظه.
مزاج لطیف تینقنینیحقحقح
حال شما چه طوره؟

یکم غمگینم چون دیروز مجبور شدم با یکی از دوستای صمیمیم خداحافظی کنم، تازه خداحافظی همراه با درد و خونریزی. اما اپارت فرام دت، خوبم. 

چه خبرها؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(26-06-2021، 19:17)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 19:13)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صنمممممم هااااااا صنممممم

شقااااااایق آی شقااااایق
دلم خونه شقایق.

چرا عششقممم)):
کی خون کرده دلتو )):؟؟؟
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Medusa
جمعه کنکووورههههههه
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa
شقا و صنماااااااااااا
از چنلم راضی اید؟
* نظر واقعیتون رو بگید
 سپاس شده توسط Medusa ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان