امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲»

(25-06-2021، 17:15)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به عنوان برده میفروشمش به کشور هان

/=
تیییف
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، شـــقآیــق
آگهی
(25-06-2021، 20:39)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 20:38)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

11
حوصلم=چوخ جهنمی

به زیبایی درون فکر کن.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(25-06-2021، 20:19)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 19:57)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسام
یبار نظر دادم خدایی دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه برات بنویسم =\
@musalick
بنویس بازم دا
همونارو یکم تغییر بده اصن

(25-06-2021، 19:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه وا خاک به سرش

به کتفم دوست عزیز   Wink

@"ƤᴏᴏƁᴏи"
عه جوجو ان بن شد

با منی؟Telegh_01
کلی گفتم خداییش
اگه با تو بودم میومدم پ.خ فحشت میدادم Telegh_01

(25-06-2021، 19:27)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه جدا نمیشه؟! ،D:
بله دیگ نمیشه یاد نکرد دیگه (:
با اینک اسمتم نمیدونم حتی -_-
بمولا که :v
صد در صد :v
حسامم
شما هر چی عشقت کشید صدامون کن

سعی خود را خواهم کرد
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(25-06-2021، 16:58)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 14:46)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پنیرت تو قلب بدخواهام داداش چه حرفیه
هعی اونم دنیایی داره بلانسبت
ای جون (;
داداش والا یکاری کردن باهامون که دنیای اون بلا نسبت هم دیگه دنیا نیس
دو ماه دیگه مونده گاره طرف...

ولله بدخواهاتو نشون بده برم ور یَکی یَکیشون
غلط کردن دنیاشون دو روزه اونام رفتنین

(25-06-2021، 3:59)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رام‌ترین نوع بی‌شعورها، بی‌شعورهای آب‌زیرکاهند. البته منظور این نیست که این نوع بی‌شعورها کم‌خطرتر از بقیه بی‌شعورهایند، بلکه منظور این است که زیاد به چشم نمی‌آیند.

بی‌شعورهای آب‌زیرکاه با مشاهده واکنش جامعه نسبت به بی‌شعورهای تمام‌عیار، ترجیح می‌دهند که پشت نقابی از مهربانی و خونسردی پنهان شوند، اما در عین حال همواره می‌دانند که چگونه این خنجر غلاف‌شده را به‌موقع بیرون بکشند و بدون اینکه هیچ‌کس تصورش را بکند، کار خودشان را بکنند.

•بی‌شعوری_خاویر کرمنت

به نظرم خود طرف بی شعور بوده

درکل نمیخوام توهین کنم ولی اگه کتابشو مبنا قرار بدی همه از دم بیشعورن
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
(25-06-2021، 21:00)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 16:58)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای جون (;
داداش والا یکاری کردن باهامون که دنیای اون بلا نسبت هم دیگه دنیا نیس
دو ماه دیگه مونده گاره طرف...

(25-06-2021، 3:59)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رام‌ترین نوع بی‌شعورها، بی‌شعورهای آب‌زیرکاهند. البته منظور این نیست که این نوع بی‌شعورها کم‌خطرتر از بقیه بی‌شعورهایند، بلکه منظور این است که زیاد به چشم نمی‌آیند.

بی‌شعورهای آب‌زیرکاه با مشاهده واکنش جامعه نسبت به بی‌شعورهای تمام‌عیار، ترجیح می‌دهند که پشت نقابی از مهربانی و خونسردی پنهان شوند، اما در عین حال همواره می‌دانند که چگونه این خنجر غلاف‌شده را به‌موقع بیرون بکشند و بدون اینکه هیچ‌کس تصورش را بکند، کار خودشان را بکنند.

•بی‌شعوری_خاویر کرمنت

تایید میکنم ^^
واقعا بد بیان شده
:}
(25-06-2021، 21:14)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 21:00)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تایید میکنم ^^
واقعا بد بیان شده

+ یه مورد دیگه
(25-06-2021، 21:15)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 21:14)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تایید میکنم ^^
واقعا بد بیان شده

+ یه مورد دیگه

چیه؟
:}

مشکل اینه اسم اون کتاب اصلا بیشعوری نیست
ناشناس
(25-06-2021، 20:38)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 20:35)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متاسفانه خیر._.
بسه سختی:/

من واست اسونش میکنم خوب بلدما توام میدونی  Wink  
تو فق بگو :}

چیو میدونم؟._.
Nashenas(:
:ngh:
https://harfeto.timefriend.net/17100514030732

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان