امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲»

(25-06-2021، 14:25)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 14:21)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به!
ببین چه بزرگواری افتخار داده:v
زنده ام من الان یا خوابم ؟ :v

دیدی مریض می‌شی همه باهات مهربون می‌شن؟ الانم همونه. :دی 

(25-06-2021، 14:21)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقد رنگ اکانتش باحاله که نگوووو._.
همیشه به خاطر رنگ اکانتش دوست داشتم به جاش باشم:/

همییین. الان مثلاٌ ببین چقدر به آواتار من میاد رنگش. :>

Telegh_43
 سپاس شده توسط Mohlek ، Medusa
آگهی
(25-06-2021، 14:25)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 14:21)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به!
ببین چه بزرگواری افتخار داده:v
زنده ام من الان یا خوابم ؟ :v

(25-06-2021، 14:21)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقد رنگ اکانتش باحاله که نگوووو._.
همیشه به خاطر رنگ اکانتش دوست داشتم به جاش باشم:/

عاره خیلی خوشگله ^^
چه خبر صنم بانو؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، Medusa
(25-06-2021، 14:26)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 14:24)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب عتیقه ای دیگه
الان بخوام جایی برم بات از سازمان میراث فرهنگی میریزن میگیرنم Telegh_01

کوووووووفت بی خاصیت._.
اصن نبودی راحت بودیم چقد انجمن قشنگ بود بهشت بود اصن
توی جهمنی که اومده اینجارم آتیشی کردی
برو همون جایی که بودی نمیخایمت:/

ریهام جون هر کی دوس داری رحم کن Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط моои
(25-06-2021، 14:27)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 14:26)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوووووووفت بی خاصیت._.
اصن نبودی راحت بودیم چقد انجمن قشنگ بود بهشت بود اصن
توی جهمنی که اومده اینجارم آتیشی کردی
برو همون جایی که بودی نمیخایمت:/

نمیزاری باهات مهربون باشیم ک._.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(25-06-2021، 14:26)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 14:23)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا خوبه در این حد بود ،دلم  ب رحم اومده بود ^^
عی بی وفا ریهام  اخه ریهام؟

عا Telegh_01
عاره دیگه
عمه هاشم عتیقه ان 4fvf
ولی از شما دوتا یاور تخریبجی هم بخاطر تگ هاتون تشکر میکنم ناموصا
عشقین همتون =))

وایی ریهام گف عمه هات ؟
^^ خواهش میکنم ،بله ک باید تشکر کنی لحظه ب لحظه ی این لحظات را با تو مشکی پوشیدیم سینه زدیم کلی رفتیم گفتیم بابا حسام گناه داره علکی میدونیم ی کاسه ایی زیر نیم کاسستا و مقصر تویی ،ولی خب دیگ
:}
 سپاس شده توسط Mohlek
(25-06-2021، 14:05)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@βάરãɲ
@моои
@shghyegh
@"ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ"
@"صباnafas"
@"☆мᴇʜяᴀʙ☆"
@"Alien"
@"☆coииoя☆"
@*VENUS*
@شـــقآیــق
@"ʟeмoи"
@THEDARKNESS
@ᴀʀмɪss
@لــــــــــⓘلی
@מַברִיק
@shahid
@▪неизвестный▪
@سهَ‌ند
@*Aɴѕel*
@τοxικ
@"نــــــــــⓐنسی"

آنبن گشتم  :v

https://dl.joyamusic.ir/Album%20Irani/Javad%20Yasari/320/Remix%20Moamma(joyamusic).mp3

درود به شرفت داداش
 سپاس شده توسط Mohlek
(25-06-2021، 14:27)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_43

تا ۳ بشمارین ،اب خنک بخورین تضمینی اروم میشین :}
خواهش میکنم کاری نکردم :}
 سپاس شده توسط Mohlek
(25-06-2021، 14:28)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 14:27)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 14:29)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 14:26)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عا Telegh_01
عاره دیگه
عمه هاشم عتیقه ان 4fvf
ولی از شما دوتا یاور تخریبجی هم بخاطر تگ هاتون تشکر میکنم ناموصا
عشقین همتون =))

وایی ریهام گف عمه هات ؟
^^ خواهش میکنم ،بله ک باید تشکر کنی لحظه ب لحظه ی این لحظات را با تو مشکی پوشیدیم سینه زدیم کلی رفتیم گفتیم بابا حسام گناه داره علکی میدونیم ی کاسه ایی زیر نیم کاسستا و مقصر تویی ،ولی خب دیگ
بله یه جین عتیقه رو به نام عمه جم کرده دور خودش 4fvf
ای دمتون گرم :v
اصن من غلط بکنم دیگه بن شم :v
(25-06-2021، 14:30)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 14:05)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@βάરãɲ
@моои
@shghyegh
@"ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ"
@"صباnafas"
@"☆мᴇʜяᴀʙ☆"
@"Alien"
@"☆coииoя☆"
@*VENUS*
@شـــقآیــق
@"ʟeмoи"
@THEDARKNESS
@ᴀʀмɪss
@لــــــــــⓘلی
@מַברִיק
@shahid
@▪неизвестный▪
@سهَ‌ند
@*Aɴѕel*
@τοxικ
@"نــــــــــⓐنسی"

آنبن گشتم  :v

https://dl.joyamusic.ir/Album%20Irani/Javad%20Yasari/320/Remix%20Moamma(joyamusic).mp3

درود به شرفت داداش
دا اصن میگن اسیرتم همیشه تو مسیرتم!
ناشناس
 سپاس شده توسط моои ، ▪неизвестный▪

دیقا Telegh_01

شما چطوری ؟ اون بالا ها خوش میگزره؟ :v

خبری نبود جر دوری شما، الان که آن بن شدی دیگه همونم نیست. :v

(25-06-2021، 14:27)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_43

می‌خوای بدم تو بذاریش؟ :> بهت میادا. 

(25-06-2021، 14:27)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاره خیلی خوشگله ^^
چه خبر صنم بانو؟

سلامتی عزیزم. تو چه خبر؟ فارغ التحصیلیت مبارک راستی! چند روز دیگه از شر کنکورم راحت می‌شی دیگه. ((:
 سپاس شده توسط моои ، Mohlek
(25-06-2021، 14:32)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 14:28)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 14:29)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایی ریهام گف عمه هات ؟
بله یه جین عتیقه رو به نام عمه جم کرده دور خودش 4fvf
ای دمتون گرم :v
اصن من غلط بکنم دیگه بن شم :v

(25-06-2021، 14:30)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود به شرفت داداش
دا اصن میگن اسیرتم همیشه تو مسیرتم!

حاضرم قسم بخورم الان ریهام داره با دهن کج و ی اخم ملیح برات تایپ میکنه
Sleepy بله بله خب چ کنم ولی شانس نی
Big Grin حسابی اسفالت شدا
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 30 مهمان