امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲»

(24-06-2021، 19:09)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلام بِ همگی Heart

اه
اون اقا اخموِ:^
 سپاس شده توسط *VENUS* ، فرنودِ بن گیومرث ، τοxικ
آگهی
(24-06-2021، 19:30)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 19:27)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خداااا
داشتم فکر میکردم چرا این باید از معدود ایموجیایی باشه که اینجا میاد آخه -__-
فکر میکردم هیچ استفاده ای نداره که الان روشنم کردی lolll

یعنی همیشه اخم میکنی‌؟؟ همیشهههه ؟؟؟
بوتاکس لازم میشی دو سال دیگه ._.

اره تقریبا میشه گفت :/
نبابا بوتاکسو کجام بزارم دیگ خداروشکر دنبال این داستانا نیستم فقط یه بار دماغمو عمل کردم ک اونم زیبایی نبود تو دعوا یکم اوف شده بود =)) 

حالا وقتی آمپول بوتاکسو فرو کردن تو پیشونیت بهت میگم ._.
اوف شده بود؟ Telegh_01 بعد عمل لازم شد؟
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، τοxικ
ترکم که می کردی نور فانوس های دریا مردند.
موریانه های خیال ، قایقِ نجات رو خوردند.
(24-06-2021، 16:07)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 16:06)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام ی چیزی بگم دارم سانسور میکنم

اونجوری نگا نکن چیز خوبی نیس Telegh_01
سانسور چی نبودی که شدی

(24-06-2021، 16:06)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سانسور چی نبودی که شدی

@"shg hyegh"
کسانی که صندوق دریافتشان پر است در اخرت از زیان کاران اندددد نندد نددد
خب بن میشوم
+
ببخشیدشیدشید

(24-06-2021، 16:31)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 15:48)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم همینطور
هرچند کی خوشش میاد اخه  Telegh_01

ن ن ن رفیق . لاااواشششششیک

من به شخصه دیدم آدماایی رو ک خوششون میاد._____.

(24-06-2021، 15:47)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه اه از اونا

بله بله._____.
پشم چرا باید خوشش بیااااد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
(24-06-2021، 19:41)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به دلیل مازوخیست اخلاقی*
 سپاس شده توسط shghyegh
(24-06-2021، 16:50)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم توو ریهام ادم نیستین :|
فرشته استیم

(24-06-2021، 19:43)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 19:41)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به دلیل مازوخیست اخلاقی*
هممم دلیل خوبیه
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(24-06-2021، 19:43)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 16:50)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم توو ریهام ادم نیستین :|
فرشته استیم

(24-06-2021، 19:43)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به دلیل مازوخیست اخلاقی*
هممم دلیل خوبیه
درست فهمیدم دیگه؟ منظورتون از لاواشیک ، لاشیه؟
Telegh_44

(24-06-2021، 16:07)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سانسور چی نبودی که شدی

سانسور چی نبودی که شدی

@"shg hyegh"
کسانی که صندوق دریافتشان پر است در اخرت از زیان کاران اندددد نندد نددد
خب بن میشوم
+
ببخشیدشیدشید

(24-06-2021، 16:31)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من به شخصه دیدم آدماایی رو ک خوششون میاد._____.

بله بله._____.

والا من نیز نمیدانم._.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط shghyegh
(24-06-2021، 19:35)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 19:09)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلام بِ همگی Heart

اه
اون اقا اخموِ:^

بجاش دلم عین گنجیشکه =))
(24-06-2021، 19:36)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 19:30)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره تقریبا میشه گفت :/
نبابا بوتاکسو کجام بزارم دیگ خداروشکر دنبال این داستانا نیستم فقط یه بار دماغمو عمل کردم ک اونم زیبایی نبود تو دعوا یکم اوف شده بود =)) 

حالا وقتی آمپول بوتاکسو فرو کردن تو پیشونیت بهت میگم ._.
اوف شده بود؟ Telegh_01 بعد عمل لازم شد؟

اره چیز خاصی نبود.. ازه دوجا شکست بود =)) 

(24-06-2021، 19:31)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 19:25)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام علیکم :>
قربونت مرسی
شما چطوری

خداروشکر
خوبم عالی^^♥
چخبر؟

خوبه ایشالا همیشه خوب باشی (:
سلامتی هیچی والا
تو چیکارا میکنی؟ 
 سپاس شده توسط _sehun_ ، *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان