امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲»

حسااااام._.
بیا بگو چند روز دیگع مونده._.
منتظرم:/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، Mohlek
آگهی
(24-06-2021، 14:46)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 14:10)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهت میاد ^^
امروز چطوری ؟ چرا اینقدر ازت بیخبرم؟ >.<
(:
نمیدونمD:
شما خوبی؟

منم یکم شوکه شدم امروز -__-
چیزایی میبینم که هیچ جوره باورم نمیشه
 سپاس شده توسط Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
چ خبر دخترم؟:/
یادی از مادر پیرت نمیکنی ک._.
@*VENUS*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*
(24-06-2021، 15:01)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسااااام._.

تنها دو روز دیگر باقیست ^^
 سپاس شده توسط моои ، Mohlek
(24-06-2021، 9:28)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 9:12)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان شورش میکنم

فشارت میره بالا. ترشش کن

رب ندارم حاجی شیرینش میکنم
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط Mohlek
(24-06-2021، 15:04)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 15:01)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسااااام._.

هوووووم خووووبه^^
این بچه سرگرممون کرده بود._.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Mohlek
(24-06-2021، 15:03)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*

سلام مادره زیبای منننن
خوبی ؟
راستش من خیلییی کم میام و زود میرم
چند ر‌وز بود فقط پ.خ جواب میدادم و گ.ا نمیومدم
 سپاس شده توسط Mohlek
@"Musalick"
ولی خب گناه داری
میبینی چقد خوبم؟

ریهام خدایی بهتر از من هس؟
:}
 سپاس شده توسط Mohlek
(24-06-2021، 15:05)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 15:04)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوووووم خووووبه^^
منم دلم براش تنگ شده ):
 سپاس شده توسط Mohlek ، моои
@"Musalick"
شاد باش
۲ روز دیگه مونده نع ۴ روز^^

(24-06-2021، 15:05)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 15:03)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*

سلام مادره زیبای منننن
خوبی ؟
راستش من خیلییی کم میام و زود میرم
چند ر‌وز بود فقط پ.خ جواب میدادم و گ.ا نمیومدم

علیکم السلام گل دختر ژان^^
شکر بد نیستم
۷ روز دیگع تا کنکور مونده._____.

(24-06-2021، 15:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 15:05)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوووووم خووووبه^^
منم دلم براش تنگ شده ):

بچه ی مظلومی بود بسی سر به زیر و آقا:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان