(06-06-2021، 11:01)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-06-2021، 10:59)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/109D4FC5-9A83-467E-B40C-7D5AD60AE62E.jpeg
حسااااامممممم رکورد شکستم :۷
تو ۲ روززززز
@Musalick
دوریت برام مشکلهههه :>
چطوری ؟ ❤️
شما چطوری ؟ خوب هستین انشالا؟
خخخخ![]()
خوبم عزیز تو چطوری ؟
منم خوبم ^^
دارم ناهار درست میکنم .-.
چه خبرا؟ امتحاناتون تموم شد ؟
(06-06-2021، 11:04)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-06-2021، 10:50)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام دُردونه ^^
امروز خیلی خوبم ^-^
اولین روزیه که بعد مدت هااااا با آرامش بیدار شدم ._. و کلی پ.خ ی چرت و پرت برام نیومده
شکر....
:/
بازم خوبه بت پ.خ میدن :v
پ.خ داریم تا پ.خ ._.
پ.خ ی تهدید یا فحشو هیشکی دوست نداره :۷
(06-06-2021، 11:05)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منظورت محروم شدن آرمیتاست ؟
(06-06-2021، 10:59)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شما چطوری ؟ خوب هستین انشالا؟
خوب تا حدودی. شما هم بالاخره به هدفتون رسیدین راحت شدین
ولی چرا امروز انقدر ساکته :/ ساکت خوب نه ساکت بد
آره خیلی ساکته.
همه یا خوابن . یا رفتن پیک نیک