امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۳۸

(05-06-2021، 22:46)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 22:44)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادمه یبار بچه بودم ۵ ۶ سالم بود
بعد داشتم تو حیاط با بچه های فامیل قایم‌ موشک بازی میکردم
بعد دستشوییم گرفت دیگه بچه بودم خوب همونجا مشغول شدم
بعد ی زنبور اومد صاف قسمت فوقانیو نیش زد :|
منم زار زار گریه میکردم
مامان بزرگم اومدش داشت به قسمت فوقانی عطر میزد
ازینم ناراحت بود که عطر گرونش داره اینجوری استفاده میشه :v

عطرررر؟؟؟

مثلا الکل میزد :|
 سپاس شده توسط Prometheus
آگهی
(05-06-2021، 22:45)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 22:44)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به بابات بگو از مریم مقدس الگو گرفتی...بدبخت نکنی منو!
حاجی تو خودت گشاد گشاد راه میری به ما پیله نکنTelegh_01

توکه ضربدری راه میری باید بت پیله کرد عجیجم ':v
 سپاس شده توسط Mohlek
اعتراف میکنم تو ۵ سالگی دختر همسایمونو که همسن بودیم بغل کردم :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh ، bOoOoOy ، Prometheus
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی ازاد نسخه ۴۳۸ 133
 سپاس شده توسط shghyegh ، esiesi ، bOoOoOy
(05-06-2021، 22:47)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 22:10)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Medusa
@Berserk
129f مشاهده گران اعظم
Big Grin 

v: چخبر؟
خجل بکشین دختر اینجاست بی هدبا
=/
/=

ناشناس -_-
(05-06-2021، 22:48)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 22:47)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin 

v: چخبر؟

میخوام گلستان بخونم میای باهم بخونیم؟ :VVVVVVV
(05-06-2021، 22:47)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعتراف نیکنم تو ۵ سالگی دختر همسایمونو که همسن بودیم بغل کردم :|

خوبه تو بغل کردی
من با هم مهد کودکیم یه کار دیگه کردم
گفتگوی ازاد نسخه ۴۳۸ 133
 سپاس شده توسط Mohlek
(05-06-2021، 22:47)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 22:45)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی تو خودت گشاد گشاد راه میری به ما پیله نکنTelegh_01

توکه ضربدری راه میری باید بت پیله کرد عجیجم ':v
عاره دیگه من ضربدری راه میرم
شب بیا نشونت بدم :vv
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(05-06-2021، 22:47)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 22:46)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عطرررر؟؟؟

مثلا الکل میزد :|

نزنه به سرت الان به نقطه فوقانی الکل بزنیا v:

اگه هم کله خر شدی بعد اب میوه هم بزن میمیره v:
 سپاس شده توسط bOoOoOy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان