امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۳۸

(05-06-2021، 21:48)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 21:45)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

v: استرنج بت خیانت کرده دیگه

نهههه باور نمیکنم

برو مهراب فیت ایمان نولاو گوش بده 4fvf
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh
آگهی
Telegh_34Telegh_34Telegh_34
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
(05-06-2021، 21:47)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 21:42)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداییییی اون مدرک بودددددددد

چرت و پرت محضضضض بود!
حتی ربطی به سوال من نداشت ._.
اخرشم جوابمو نداد.
نه دیگه نشد
اول شما به شقایق جان اون حرفارو زدی که بفرسته به من یعنی زمان محرومیتم
بعد اینکه لغو شد
فرستادم به ترلان و حید
تو ناشناس توهین شد
بازم بهشون فرستادم
هرکی بهم یچیزی میگفت
فرستادم بهشون
پس تنها تو نیستی بلکه به منم همینارو گفتن
فقط من بلد نیستم از خودم دفاع کنم
جواب کدوم پیامتو ندادم بگو بدم
من اصلا همچین حرفی نزدم هنوزم پیام های منو پرهام هست
شما
از پرهام هم بپرس
من هر حرفی زدم با مدرک زدم
احتمالا اشتباه برداشت کرده من هنوزم حرفامونو دارم دارم دارمممم!
(05-06-2021، 21:51)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 21:48)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نهههه باور نمیکنم

برو مهراب فیت ایمان نولاو گوش بده 4fvf

اووووق
اوووووووقققققققق ggre
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
خب نفسِ عمیق (:

دیگه چه خبراااا بچه ها ؟ ^-^
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، shghyegh ، شـــقآیــق ، Mohlek
cry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girl
 سپاس شده توسط shghyegh ، *VENUS* ، شـــقآیــق ، Mohlek
(05-06-2021، 21:52)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girl

گریه نکن (:

تموم شد
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، shghyegh
(05-06-2021، 21:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب نفسِ عمیق (:

دیگه چه خبراااا بچه ها ؟ ^-^

روم نمیشه برم اینستا._.
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط *VENUS* ، shghyegh ، Mohlek
امروز کلا دعوا بود
حتی رئیسی هم دعوا شد طلفکی 10 Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus ، Mohlek ، *VENUS*
ناموصا بس کنید دیگه
اصن من مقصر بودم بیاین پ.خ فحش بدین خالی شین...گند کشیدین حالمونو
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ ، Mohlek ، shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان