امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۳۸

(05-06-2021، 21:29)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 21:27)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی میگی من گفتم که بهار کاری کرده وحید با من دشمنی داشته باشه؟
یا من اشتباه متوجه شدم؟
مگه غیر از اینه؟

@Волшебник
با من دشمنی داری؟._.
 سپاس شده توسط *VENUS*
آگهی
(05-06-2021، 21:28)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 21:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه جمله معروف هست که میگه یه گندی زدی خودتم نمیتونی جمش نمیکنی Telegh_01

آرمیتای عزیز که حال تگ کردن و اینارو نعرم!
اون شبی که باران به وحید پیام داد گف سلام چطوری و تو بش گفتی دیگه پیام نده
حقیقتا باران اصن به این حرفا نمیخوره که بری به لیمو یا لمون (اسمتونم مث عادم نیس Telegh_01 ) بگی باران میخواد با وحید باشه!
این دور از انسانیته!
@"ƤᴏƁᴏи"
شده تا صبح تگت میکنم
بالاخره جواب میدی

ول کن عزیزِ من قشنگ معلومه فقط حسادتو عقده پشت این حرفاس اعصابتو خورد نکن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، *VENUS*
(05-06-2021، 21:29)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://www.uplooder.net/img/image/90/1cc0ca980f2ac8ba39f8ef9f3315fa9d/IMG-۲۰۲۱۰۶۰۵-۲۳۱۳۲۱.jpg
این عکس خوبه؟33

اگه نور صفحه رو بذاریم رو ۱۰۰ بله
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(05-06-2021، 21:24)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 21:22)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای دقیقا 14

دلبرماه گون من چطوره(":

ای جووون ^-^ 
خوبم فقط دستم میسوزه 
تاحالا دستت با استخون بریده؟ لامصب بد دردیه 
تو چطوری؟؟(:

(05-06-2021، 21:29)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://www.uplooder.net/img/image/90/1cc0ca980f2ac8ba39f8ef9f3315fa9d/IMG-۲۰۲۱۰۶۰۵-۲۳۱۳۲۱.jpg
این عکس خوبه؟33

عالیه
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Đęąđ.ğïřł
(05-06-2021، 21:30)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این عکس خوبه؟33

هنری^^
اره مثلا._.

(05-06-2021، 21:31)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این عکس خوبه؟33

اره دقیقا-_-
(((:

•ناشناس•
(05-06-2021، 21:28)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 21:26)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تااخر نخوندم فقط یه اشاره ریز کن دروغ اخر کدومه؟

Lolllll

به پرهام گفته که بهار رفته پیش وحید و زیراب منو زده و وحیدو با من دشمن کرده
و همینطور گفته که بهار داره علیه تو ( علیه پرهام ) مدرک جمع میکنه lol

که والا حتی نمیفهمم معنی‌ دومیش چیه

واقعا حس میکنم سازمان سیاه کار میکنن
واگرنه این همه توهم توطئه باور کردنی نیس
صلوات ختم کن
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(05-06-2021، 21:29)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 21:27)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این چیه الان دقیقا
کدوم مدارک ؟
حتما پرهام اشتباه برداشت کرده
شما گفته بودی بهشون که من باعث شدم دوستی شما و وحید بهم بخوره!
هنوز پیاماشو دارم ._.

اها یعنی پرهام برعکس متوجه شده .
اها اوکی گرفتم
ولی پرهام خیلی اصرار داشت اتفاقا که تو بهش گفتی نفسی از جانب من باعث بهم خوردن رابطه ی شما شده و حتی اینم گفته بودی که وحید حتی دیگه بهت سپاسم نمیده lol

یعنی همه ی اینا اشتباه متوجه شده پرهام؟
قضیه ی مدرک جمع کردن من علیه پرهام چیه؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(05-06-2021، 21:28)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 21:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه جمله معروف هست که میگه یه گندی زدی خودتم نمیتونی جمش نمیکنی Telegh_01

آرمیتای عزیز که حال تگ کردن و اینارو نعرم!
اون شبی که باران به وحید پیام داد گف سلام چطوری و تو بش گفتی دیگه پیام نده
حقیقتا باران اصن به این حرفا نمیخوره که بری به لیمو یا لمون (اسمتونم مث عادم نیس Telegh_01 ) بگی باران میخواد با وحید باشه!
این دور از انسانیته!
@"ƤᴏᴏƁᴏи"
شده تا صبح تگت میکنم
بالاخره جواب میدی
اقای بسیار محترم ._.
من نگفتم که باران درخواست داده!
دروغ هم ندارم بگم
اصلا من چی گفتم رامونا چی به شما گفته!!
 سپاس شده توسط Mohlek
(05-06-2021، 21:31)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 21:30)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنری^^
اره مثلا._.

(05-06-2021، 21:31)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره دقیقا-_-

حرف سهندو گوش نده خوبه:/
سهند پیامبر هم بودی بهت ایراد میگرف:/
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(05-06-2021، 21:31)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این عکس خوبه؟33

عالیه
(:♥️
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان