امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۳۸

(05-06-2021، 12:55)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 12:53)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی چیه
قدر مارو نمیدونن
ما نیتمون فقط کمک به صابره و احیای این سایت متروک
با ایده های ما تحولی عظیم رخ میده
هرچند ممکنه از یه جا به بعد با فیلترشکن سایت بالا بیاد ولی خب همه میدونیم اصولا مردم به ترکسیب فیلنرشکنو سایت ها علاقه خاصی دارن:>
سایتی ک بدون فیلتر شکن بالا بیاد حکومتی حساب میشه مث تیمای فوتبال و مردم اصلا دوسشون ندارن و بد میگن راجبشون Smile

درود بر این بینش عمیقت
خب دوستان هنوز جوونن خامن انقد عمیق نگاه نمیکنن به مسائل
 سپاس شده توسط KᏙ¥றᏙƝ ، شـــقآیــق ، *VENUS*
آگهی
(05-06-2021، 12:55)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 12:52)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیازمند به یه با معرفت جهت علیک دادن به سلام بنده

سلام حشاممم
آدیداس انمجمنم عانلاینه که :v
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(05-06-2021، 12:55)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 12:54)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Be1
شما با معرفت نیستی ستون 
اصل معرفتی :v

قدرمونو ک نمیدونن اینجا هعییییی.. Bc3

-

@Đęąđ.ğïřł 
چیشد از تصمیمت برگشتی 
 سپاس شده توسط Prometheus ، Mohlek ، شـــقآیــق
(05-06-2021، 12:54)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 12:53)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@KᏙ¥றᏙƝ 384

هو معکم این ما کنتم Smile

فک کنم قشنگ بحث رو عوض کردم...تلاشمو کردمTelegh_01

تلاشت قابل تحسینه Telegh_01

(05-06-2021، 12:55)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 12:47)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نون ها Telegh_01

اقا نیست به خدا
احتکار کننده ای‌ در کار نیست Telegh_01
اون بنده خدا سرشو بلند نمیکنه تو چشمای دخترا نگاه کنه حتی Telegh_01

تا وقتی می‌تونه به نون‌هاشون نگاه کنه، چرا چشم‌هاشون؟ (((: :دی

نونی در کار نیست به اَبِلفضل Telegh_01

(05-06-2021، 12:56)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 12:55)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداشم cry girl

خوش ندارم ببینم آبجیم ناراحته!
چی شده خواهرکم ؟ :v

یک ساعته حتی نمیتونه برم که ناهارمو بخورم cry girl

میترسم وقتی برگردم فلشخور فیلتر شده باشه از دست اینا lollll
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa ، Mohlek
چرا بسته شده بود؟
 سپاس شده توسط *VENUS*
(05-06-2021، 12:57)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 12:54)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هو معکم این ما کنتم Smile

فک کنم قشنگ بحث رو عوض کردم...تلاشمو کردمTelegh_01

(05-06-2021، 12:55)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا وقتی می‌تونه به نون‌هاشون نگاه کنه، چرا چشم‌هاشون؟ (((: :دی

(05-06-2021، 12:56)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش ندارم ببینم آبجیم ناراحته!
چی شده خواهرکم ؟ :v

نترس
انجمن رو بسپار ب من و برو Wink
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Đęąđ.ğïřł
تورو خدا بچه های خوبی باشین
من یک ساعت برمو برگردم -_-
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، *Aɴѕel*
سلام ?
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16244822801848
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Mohlek
(05-06-2021، 12:57)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 12:55)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما با معرفت نیستی ستون 
اصل معرفتی :v

قدرمونو ک نمیدونن اینجا هعییییی.. Bc3

-

@Đęąđ.ğïřł 
چیشد از تصمیمت برگشتی 

والا خاستم یه لحظه بیام
یه پیامی دیدم جواب دادم اومدم گ.ا دعوا شده بود تااونو بخونم تموم شه تاالان موندم:^

ولی روال همونه
(05-06-2021، 13:03)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 12:57)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نترس
انجمن رو بسپار ب من و برو Wink
حتی اگه اخرین انسان روی کره زمین باشی ، بازم این کارو نمیکنم‌|:

راستییییی اکانتتو بده من برم به جات فعالیت کنم . زود تر مدیر شی دیگه :^
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان