05-06-2021، 9:45
من تو خواب حرف زدم یا حذف شد واقعا

|
گفتگوی ازاد نسخه ۴۳۸ |
|||||||||||||||||||||||
05-06-2021، 9:45
من تو خواب حرف زدم یا حذف شد واقعا
![]()
05-06-2021، 9:50
(05-06-2021، 8:50)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چقدر جدی گرفتی اینو آخه ![]()
05-06-2021، 9:52
(05-06-2021، 9:50)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. واقعا امیدوارم دیگه برنگرده اینجا یا حداقل یکم پشیمون باشه نه حق به جانب اره من زیادی عصبی شدم از دستش تو این چند ماه
(05-06-2021، 7:24)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما ساکت! (05-06-2021، 7:54)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گفتم کم نمیارین این چرتو پرتا چیه یا خدا//: من دروغ نمیسازم منم مثل تو دارم حرف میزنم اتفاقا سر قضیه راموناست تمومش نمیکنی گفتم که من اول شات فرستادم بعد از رامونا واسه حرفاش شات بگیر لطفا!خواهش کردم! (05-06-2021، 8:50)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.انا اتفاقایی هستن که جدیدا من دیگه بحثو ادامه نمیدم چون همش حرف خودتو بزن ک داری دروغ میگی من میخوام تموم کنم اما نه میاین حرف بزنین که مدرک جمع کنین؟عجبب حسام هم الان الکی ادعای شاخ بودن نکنه وقتی از چیزی خبر نداره واقعا این قضیه مربوط ب حسام نیست چی شد الان یکی طرف ما بود میگفتی بهش بگو دخالت نکنه؟؟ من اون مدارک اولووو میخوام ک این داستات درست شد نه نیار فقط نشونم بده اون مدارو باید نشون بدین اصلا بزارین ابروم بره فقط منتظر مدرک چرتو پرتایی که اون خانوم گفته هستم!
(05-06-2021، 9:54)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من الان نفهمیدم. چی شد؟ الان یعنی من اینهمه حرف زدم! این همه عکس نشون دادم هیچی نداری بگی ؟ کسی دخالت نمیکنه خیالت راحت . حسامم چون اینجا ازش اسم برده شد، داشت از خودش دفاع میکرد واسه من چیزی که شروع کننده دعوا بود همون پیام اول وحید بود که فرستادم ارمیتا واسه تک تک چیزایی که فرستادم باید جوابگو باشی (:
(05-06-2021، 8:24)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره ملیکا توهین کرده کیک قهوه ای ابراز علاقست؟D: این مدارک جدیده منم کلی دارم! اصلا گیریم منو زدن بن کردن برو ابرومو ببر ببینم ب چ مقامی میرسی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_a4fb0.png زیادن فقط من مثل تو نیستم خانوم البته اگه بخوان میفرستم حالا کوتاه نیا همش بفرست خجالت بکش اصلا همیشه مدرک بفرست! درکت نمیکنم خانوم محترم!برای خود نمایی و این جور چرتو پرتا قشنگ بلدی بازی کنی نه خوشم اومد قضیه اینکه میگی وحید بلاکت کرد چاره نداشتی هم یک دروغ دیگست! شروع کننده خودت بودی اره خودت! من فقط ترلان و وحیدو داشتم اما تو چی؟ همه رو جذب خودت کردی! بسه دیگه فقط دست از سرم بردار هرچی هم داری رو کن افرین چون منم بلدم رو کنم من دارم دروغ میسازم یا تو؟ میری از مدرم حرف میکشی شات میگیری.عجب ادمی هستی تو من مثل ادم عذر خواهی هم کردم اما تو همچنان به دروغات ادامه بده خب؟ اینا خودشون اومدن پ.خ من تیکه انداختن من حالا به ارش هم چیزی نگفتم اصلا قضیه منو رامونا به شما مربوط نیست بکش بیرون خلاصه! (05-06-2021، 10:11)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین الان همش وحید وحید میکنی! چرا ترلان ترلان نمیکنی خانوم خوشگله؟D: حالا من رابط تو و وحیدو بهم زدم تو چیکار کردی؟ اومدی دعوارو کشیدی اینجا که ساده ترین هم از من دشمنی داشته باشه تمومش کن! من میخوام کوتاه بیام اما از هر طرف میگن بهار اینطوری گفته بسه دیگه اه
05-06-2021، 10:17
@ʟeмoи
ببین با دوتا حرف چطوری همه رو انداختی به جون هم من منتظر مدرکاتم! بهونه هم نداریم
05-06-2021، 10:20
(05-06-2021، 10:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برا چی باید خجالت بکشم؟ نخیر شما فرمودی وحید بلاکت کرده از سر ناچار تو گ.آ گفتی منم میگم اون دروغه اون ی بهونست میتونست تو ناشناسش بگه الانم حس ملکه بودن بهت دست نده عزیز مارو به خیر و شمارو به سلامت من با هرکی حرف زدم خودش بیاد شات بفرسته چون من چیزی ندارم بحث کردن با شما بی فایدست
05-06-2021، 10:21
(05-06-2021، 9:54)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زریه که خودت زدی بات شوخی هم ندارم با زبون خوش بزن به چاک نبینم دیگه اصن اسمی از من بیاری این وسط
05-06-2021، 10:22
(05-06-2021، 10:21)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کسی از شما حرف نزد!
| |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|