امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(02-06-2021، 20:50)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 20:47)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی چیکار کنیم دیگع سال آخر مدرسمونه مثلا:/
عب نداره بزارین کرونا تموم بشه فوقش بعدا قرار بزارین بترکونین الان خطرناکه (وی خودش هم ب حرفای خود عمل نمیکند)

هییییی:/
رفتیم دیگع:/
 سپاس شده توسط shghyegh
آگهی
(02-06-2021، 20:27)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 20:26)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی میگم برو اعصاب ندارم فنچ رو کبابش میکنم.

اووووویییی حواست باشه چجوری میحرفی با من هاااا میام میزنمتااااا

برو بزنش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط shghyegh
@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
بهترینمꨄ︎
من اینجا تگت میکنم?
تا بدونی که اجازه نداری منو ترک کنی♡
هرگز در طول زندگی من ایحیحیح
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

(02-06-2021، 20:49)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 20:36)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با دمپایی #_#

پرت میکنی؟

روشهای مختلفی وجود داره
پرت کردن
از دمپایی ب جای دست استفاده کردن
دمپایی را در. چشم طرف فرو کردن
وغیره

(02-06-2021، 20:53)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 20:27)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووووویییی حواست باشه چجوری میحرفی با من هاااا میام میزنمتااااا

برو بزنش

عجب گیری دادینا 3

(02-06-2021، 20:54)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
بهترینمꨄ︎
من اینجا تگت میکنم?
تا بدونی که اجازه نداری منو ترک کنی♡
هرگز در طول زندگی من ایحیحیح
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

یا حضرت پشم من همین ۳ دیقه پیش رفیقمو زیر همین پست تگیدم
چ جاولب انگیز
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Emmɑ
http://dl.akskhor.ir/uploads1/۲۰۲۱۰۶۰۲-۲۳۰۱۴۸.jpg

@"BTS__ARMY" داشمون کیم رو دو هیچ بردم

بر طبل شادانه بکوب

پیروز و مردانه بکوب
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ
@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
آزادی مبارک (:
امیدوارم مثل آرمی نشی ):

(02-06-2021، 21:23)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بر طبل شادانه بکوب

پیروز و مردانه بکوب
اوو آفرینن!
(02-06-2021، 12:45)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@لــــــــــⓘلی
دیگه به شوگا نمیگم جی هوپ ب جیمینم نمیگم نامجون
لاچی بولالا ام فهمیدم

عالی v:

(02-06-2021، 12:49)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 12:37)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ت نوازش مگ فش میده ؟! v:
داده و من نفهمیدم ؟!
ن باو اونو گوش ندادم کلا! فک نکنم هم آهنگی ک فوش میده رو خیلی دوست داشته باشی .-.
جرررر پاک کی بودی تو D:

آهنگیه ک بعضی وقتا حال دلمو میگه v:
پاکِ عَمَم D:
Karlina
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، _sehun_
!Der Feind ist nicht in der Uhrposition
Everything is Temporary(:
(02-06-2021، 21:32)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 21:23)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بر طبل شادانه بکوب

پیروز و مردانه بکوب
اوو آفرینن!

اسرائیلی رو هم میچلنجم -_-
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(02-06-2021، 21:52)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 12:45)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@لــــــــــⓘلی
دیگه به شوگا نمیگم جی هوپ ب جیمینم نمیگم نامجون
لاچی بولالا ام فهمیدم

عالی v:

(02-06-2021، 12:49)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن باو اونو گوش ندادم کلا! فک نکنم هم آهنگی ک فوش میده رو خیلی دوست داشته باشی .-.
جرررر پاک کی بودی تو D:

آهنگیه ک بعضی وقتا حال دلمو میگه v:
پاکِ عَمَم D:
آهنگای زیادی ازش گوش کن آرومت میکنه قطعا dit(:
عجب (((:

(02-06-2021، 22:01)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 21:32)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوو آفرینن!

اسرائیلی رو هم میچلنجم -_-
بزن ج*رش بده =/
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان