امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دوست دختر دوست پسر چرا؟

به نظر من هر کی باید عقیدهی حودشو داشته باشه.......
ولی این باعث نمیشه دین ما بد نام بشه.خودش بد نام میشه.
البته نظر من اینه که دوست دختر و دوست پسر چندان هم چیز بدی نیست اگر واقعا همو دوست داشته باشن و هم به خودشون و دینشون احترام بزارن.
مثلا اگر میرن سر قرار اصلا به نظرم اشکالی نداره و اتفاقا خوبه.چون ادم میتونه شریک زندگیش رو انتخواب کنه و به روش سنتی نخواد ازدواج کنه که شاید ممکنه با اون کار خودشو بدبخت کنه.
ولی اینکه برن خونه ی همدیگه و بخوان کار های اجق وجق بکنن به خودشون مربوطه .

ولی جدی جدی با هم دعوا نکنید.سر چیزای الکی.خیلیا اصلا دوست دختر یا دوست پسر دارن فقط برای خوش گذرونی.
و اینکه بازم به نظرم اینکه کسی بخواد بی اف یا جی اف داشته باشه کار غلطی نیست.ولی مردم دارن اشتباه راهشو میرن.

شما هایی که دارید راه درست رو میرید و برید.کاری به بقیه نداشته باشید.

فعلا خداحافظ!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوست دختر دوست پسر چرا؟ 6
میدونی جالب ترین بخش این زندگی چیه.؟
اینکه ما تو عصری زندگی میکنیم که
گوشی هاش هوشمندن
ولی ادماش احمق Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16336926635920
(حرفتو بهم بگو.دیدم همه گذاشت منم گذاشتم جیز)
پاسخ
 سپاس شده توسط BIG-DARK ، BIG-DARK ، Prometheus ، Mohlek ، شـــقآیــق ، βάરãɲ
آگهی
داداش کلاس چندمی؟
من چندتا سوال فقط ازت میپرسم:
1. ما انسانھا از کجا اومدیم؟ اگہ عین ھمہ میگی میمون جھش یافتہ ھستیم اولین میمونا از کجا اومدن؟بعد ی چیز عجیب چرا ی گاو یا الاغ جھش پیدا نمیکنہ بشہ عین انسان
2. اون خدایی کہ ما رو خلق کردہ برای چی خلق کردہ؟ جوابش اینہ کہ خداوند پیامبران رو فرستادہ تا جواب این سوالات رو بدہ بعد ھر پیامبری دین پیامبر قبلی رو کامل میکرد و بر پیروان دین قبلی واجب بود تا از پیامبر جدید اطاعت کنند کہ آخرین پیامبر حضرت محمد (ص) دین اسلام رو آورد کہ آخرین و کاملترین دین ھست
عزیزم ی کسی موبایل رو اختراع میکنہ میگہ آب نریز روش میسوزہ حالا خداوند انسان ھا رو آفرید و یک سری چیز ھا رو حرام کرد مثلا دزدی نکنید ک دلیلش رو خودت میدونی در این باب ھم قضیہ ھمینہ برو از دخترایی ک کات کردن بپرس من یادمہ ی رفیقم سر قضیہ خودکشی کرد
بعد واسم خیلی جالبہ تو میگی پیامبر مال 1000 سال پیش ھست و میشہ زمان دایناسورا بعد میگی ما ایرانیا زرتشتیم کہ میشہ قبل از عیسی مسیح یعنی 2000 سال قبل حالا من ی سوال میپرسم از شما:
چجور میشہ احکام دین زرتشت ک دوبرابر زمان پیامبر ماست تو اجتماعی پنجمت ھست ولی احکام ما اشتباھہ
پاسخ
 سپاس شده توسط آمین ، Mohlek ، شـــقآیــق
(18-05-2021، 9:09)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداش کلاس چندمی؟
من چندتا سوال فقط ازت میپرسم:
1. ما انسانھا از کجا اومدیم؟ اگہ عین ھمہ میگی میمون جھش یافتہ ھستیم اولین میمونا از کجا اومدن؟بعد ی چیز عجیب چرا ی گاو یا الاغ جھش پیدا نمیکنہ بشہ عین انسان
2. اون خدایی کہ ما رو خلق کردہ برای چی خلق کردہ؟ جوابش اینہ کہ خداوند پیامبران رو فرستادہ تا جواب این سوالات رو بدہ بعد ھر پیامبری دین پیامبر قبلی رو کامل میکرد و بر پیروان دین قبلی واجب بود تا از پیامبر جدید اطاعت کنند کہ آخرین پیامبر حضرت محمد (ص) دین اسلام رو آورد کہ آخرین و کاملترین دین ھست
عزیزم ی کسی موبایل رو اختراع میکنہ میگہ آب نریز روش میسوزہ حالا خداوند انسان ھا رو آفرید و یک سری چیز ھا رو حرام کرد مثلا دزدی نکنید ک دلیلش رو خودت میدونی در این باب ھم قضیہ ھمینہ برو از دخترایی ک کات کردن بپرس من یادمہ ی رفیقم سر قضیہ خودکشی کرد
بعد واسم خیلی جالبہ تو میگی پیامبر مال 1000 سال پیش ھست و میشہ زمان دایناسورا بعد میگی ما ایرانیا زرتشتیم کہ میشہ قبل از عیسی مسیح یعنی 2000 سال قبل حالا من ی سوال میپرسم از شما:
چجور میشہ احکام دین زرتشت ک دوبرابر زمان پیامبر ماست تو اجتماعی پنجمت ھست ولی احکام ما اشتباھہ
داداش به کلاس چندم بودن و سن نیس به اون عقل و منطقیه که بفهمی اینا چیزی جز داستان نیست! اینا همه کارای خود ماس که برا هم چرت و پرت ساختیم و میگیم اینا واقعین نه داداش
ما ن میمونیم نه گاو و خر و الاغ ما افریده خداییم!
خو اخه چرا الان نیستشون؟ هان؟ چرا الان نیستن بیان راهنمایی کنن؟تو جواب اینارو بده
بله این درست ولی خدا دوستی با جنس مخالف رو منع نکرده و حرام نکرده.. گفته به هم ناخونک و این غلطا رو نکنید وگرنه یه عشق و علاقه از همینجور جاها بدست میاد تازه اونیم که خودکشی میکنه بی دلیل یا شکست عشقی عقل نداشته نداشته
من نگفتم احکام دین زرتشت رو نوشته گفتم خود کتاب هم تاکید کرده که ما زرتشتیم نه مسلمون پس اینا اگه واقعیتم باشه همش ماله عربستان و مصر و این جور جاهاست اوکی؟
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

پاسخ
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق ، shahid
پاسخ
 سپاس شده توسط Prometheus ، BIG-DARK ، Mohlek ، شـــقآیــق
(17-05-2021، 13:00)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2016، 9:36)sayda 8 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعدشم اسلام دین وآیین من وخای من و پیامبرو امامو 124هزار پیامبرا رو ........ یه چیزی میدونن که اینو حرام کردن عقل کلا مثلا همین آقای pouya-bچه میدونه اسلام چیه اصلا که اینطوری حرف میزن

من یه دختر 13 ساله هسم شاید سنم برا این چیزا کوچیک به نظر برسه ولی من بیشتر از سنم میدونم
من رو دینم غیرتیم
من به کسی اجازه نمیدم دینمو بدنام کنه

بعدم این bfوgfنقشهی غربی ها برای بر نام کردن اسلامه برای دور کردن جوانان ما از اسلام
من که واقعا نمیفهمم چرا این جوانان بی فرهنگ ماو تازه به دوران رسیده اسلامو دارن بد نام میکنن نوچ نوچ
من یه دخترم میتونم دوس پسر داشته باشم ولی نمیتوننم خوشم نمیاد دلایلشم دارم:1-حرامه از نظر دینم.2-این وسط خودم اسیبشو میبینم.3-پسرا دخترارو برا بازی میخوان .ودلایل دیه که اگه بگم این اقای  pouya-b دیگه جرئت نکنه به دینم بی احترامی کنه

حالا هرکی با من موافقه دستش بالا

جناب اقای پویا خان بیفرهنگ تازه به دوران رسیده قران کلا حرام کرده چون یه چیزی میدونه افتاد

همتون ی روز انلاین میشید میبینید._.

به دور از شوخی تو توی دوره زمونه پیامبرا بودی؟
اصن میدونی وجود دارن؟
مگه اخرین پیامبر و امام مهدی نیست؟ یعنی 1000 سال پیش؟
از کجا اینارو دراوردن؟دایناسور بودن؟ روی استخوناشون نوشته این محمده
رو استخونش نوشته من دوستی با جنس مخالف رو کار بدی میدونم؟
تو دیدی که پیامبرا اماما چیکار کردن یا نکردن؟
شاید از خود ما بدتر بودن هزار دنگ سر دخترای مردم درمیاوردن!
شایدم اصلا نه بهترین ادمای رو زمین بودن یا شاید نبودن بهتره بگم وجود نداشتن و اینا همش داستانه
ببینید همیشه باید با عقل فکر کنیم نه اینکه هرکی هرچی گفت روش تعصب پیدا کنی...
تازه ما ایرانیا مسلمون نیسیم! ما زرتشتیم زرتشت اینو توی کتاب اجتماعی 5 ام و 6 ام هم خوندیم!

دیگه شما داری به دین توهین می کنی
چرا وجود ندارند؟
ندیدن دلیل بر نبودن نیست
خب شما قران رو باور داری؟
تو اون که گفته
بردار من این حرفا گناهه
ما تو دوره ساسانیان بر اثر حمله اعراب مسلمان شدیم
دلایل خیلی زیادی هست که حرفای شما رو نقض می‌کنه!
https://harfeto.timefriend.net/16469080349635
پاسخ
 سپاس شده توسط BIG-DARK ، Mohlek ، شـــقآیــق
(17-05-2021، 13:00)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2016، 9:36)sayda 8 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعدشم اسلام دین وآیین من وخای من و پیامبرو امامو 124هزار پیامبرا رو ........ یه چیزی میدونن که اینو حرام کردن عقل کلا مثلا همین آقای pouya-bچه میدونه اسلام چیه اصلا که اینطوری حرف میزن

من یه دختر 13 ساله هسم شاید سنم برا این چیزا کوچیک به نظر برسه ولی من بیشتر از سنم میدونم
من رو دینم غیرتیم
من به کسی اجازه نمیدم دینمو بدنام کنه

بعدم این bfوgfنقشهی غربی ها برای بر نام کردن اسلامه برای دور کردن جوانان ما از اسلام
من که واقعا نمیفهمم چرا این جوانان بی فرهنگ ماو تازه به دوران رسیده اسلامو دارن بد نام میکنن نوچ نوچ
من یه دخترم میتونم دوس پسر داشته باشم ولی نمیتوننم خوشم نمیاد دلایلشم دارم:1-حرامه از نظر دینم.2-این وسط خودم اسیبشو میبینم.3-پسرا دخترارو برا بازی میخوان .ودلایل دیه که اگه بگم این اقای  pouya-b دیگه جرئت نکنه به دینم بی احترامی کنه

حالا هرکی با من موافقه دستش بالا

جناب اقای پویا خان بیفرهنگ تازه به دوران رسیده قران کلا حرام کرده چون یه چیزی میدونه افتاد

اصن میدونی وجود دارن؟
شایدم اصلا نه بهترین ادمای رو زمین بودن یا شاید نبودن بهتره بگم وجود نداشتن و اینا همش داستانه
تازه ما ایرانیا مسلمون نیسیم! ما زرتشتیم زرتشت اینو توی کتاب اجتماعی 5 ام و 6 ام هم خوندیم!

منم عقل تو و شعورتو ندیدم پس نتیجه میگیرم عقل و شعور نداری. درسته؟
تو ترس رو دیدی؟ خوشحالیتو دیدی؟ غمتو دیدی؟ درد رو دیدی؟
اینکه خدارو نمیبینی پیامبرارو نمیبینی دلیل بر نبودشون نیست.
بعدشم تو از کجا میدونی ما زرتشتی هستیم؟ خودت اون زمان اونجا بودی؟ دیدی ما زرتشتی هستیم؟
تاریخ و وقایع و شواهد گشته و گشته تا به این نسل رسیده پس یکم ببشتر فکر کن.

(18-05-2021، 9:35)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا شفاتون بده...
یکمم سر درس شیرین ریاضی بحث کنید Telegh_46
شاید شما بگین سن مهم نیست و فلان اما این عقاید خودتونه و یک فرد دیگه صددرصد مسخرتون میکنه.
اگه میگین به سن نیست خب چرا بحثو کش میدین؟
آدمی که بزرگ شده از بحثای طولانی کنار میکشه.دوست دختر/پسر هم یک چیز عادیه نیاز نیست سر اون ۱۴ امامو وسط بکشین-_______-

با کمال احترام عادی نیست چیزیه که ریشه بنیاد خانواده رو از ته میزنه و باعث فساد میشه. اگه بگم عامل ۷۰ درصد طلاق ها همین روابط قبل ازدواجن دروغ نگفتم!
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
پاسخ
 سپاس شده توسط Emmɑ ، آمین ، شـــقآیــق ، βάરãɲ ، shahid
-هرکسی هرجوری که دوست داره زندگی کنه، یکی میخواد هفته ای یبار شریک جنسی عوض کنه، اون یکی به ارتباط با حیوونا علاقه داره یکی دیگم با بچه های ۳-۴ ساله. هرچی باشه ما توی قرن ۲۱ زندگی میکنیم ! باید اینو بدونیم که ما فقط میتونیم درباره زندگی خودمون تصمیم بگیریم!
-من بوجود امامان و پیامبر خاتم اعتقادی ندارم، بنطرم اونا وجود نداشتن و افسانه اند. ولی نمیدونم قرآن و نهج البلاغه و صحیفه و صدتا کتاب دیگه ای که منصوب به اونان از کجا اومدن.
-البته اینم بگم که من آریایی اصیل هستم و صاحب پاک ترین نژاد جهان، اصلا چه معنی میده یه آریایی دین خودشو که ۳۰۰۰ سال پیش داشته رو ول کنه و به دین عربا ایمان بیاره؟ ببینید من نمیدونم چرا آمریکایی ها و اروپاییا به دین پیامبری که توی خاورمیانه ظهور کرده ایمان دارن. اصلا بیخیال آمریکا و اروپا که بنظرم صاحب بهترین فرهنگ و تمدنن. ادم نباید بره پی دینی که یجای دیگه ظهور کرده
- شما از کجا میدونید پیامبرا و اماما وجود داشتن؟ مگه دیدید اونارو؟ نخیر! شما از کجا میدونید تسلا و انیشتین نامی وجود داشتن؟ مگه دیدی؟
اینم بگم من حتی فرق پیامبر و امام رو نمیدونم و امام مهدی رو بعنوان آخرین پیامبر میشناسم ولی با این اطلاعات اندکم بازم دارم از دین انتقاد میکنم

---------
اگه به عقاید و باورهای یکی توهین بشه من نادیده نمیگیرمش ! مهم هم نیست عقاید یه مسلمون باشه، مسیحی یا یهودی.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

پاسخ
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus ، ѕααяeη ، BIG-DARK ، شـــقآیــق
(18-05-2021، 10:15)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن میدونی وجود دارن؟

بعدشم تو از کجا میدونی ما زرتشتی هستیم؟  خودت اون زمان اونجا بودی؟ دیدی ما زرتشتی هستیم؟

(18-05-2021، 9:35)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا شفاتون بده...
یکمم سر درس شیرین ریاضی بحث کنید Telegh_46
شاید شما بگین سن مهم نیست و فلان اما این عقاید خودتونه و یک فرد دیگه صددرصد مسخرتون میکنه.
اگه میگین به سن نیست خب چرا بحثو کش میدین؟
آدمی که بزرگ شده از بحثای طولانی کنار میکشه.دوست دختر/پسر هم یک چیز عادیه نیاز نیست سر اون ۱۴ امامو وسط بکشین-_______-

با کمال احترام عادی نیست چیزیه که ریشه بنیاد خانواده رو از ته میزنه و باعث فساد میشه. اگه بگم عامل ۷۰ درصد طلاق ها همین روابط قبل ازدواجن دروغ نگفتم!

خدا هزار علت گذاشته بر بودنش ولی اماما چی؟اونا هم یه انسانای معولی مثه خودمون فقط یه حرفایی میزدن ولی معجزه نمیتونستن بکنن
اگه هم هستن الان چرا معجزه نمیکنن؟؟

درضمن اقا مهدی من میدونم زرتشتم چون رگ و ریشم از خودشون یه چیزای به جا گذاشتن ولی اماما و پیامبرا چی؟
بگید بینم!
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

پاسخ
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، شـــقآیــق
(18-05-2021، 12:43)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 10:15)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعدشم تو از کجا میدونی ما زرتشتی هستیم؟  خودت اون زمان اونجا بودی؟ دیدی ما زرتشتی هستیم؟

خدا هزار علت گذاشته بر بودنش ولی اماما چی؟اونا هم یه انسانای معولی مثه خودمون فقط یه حرفایی میزدن ولی معجزه نمیتونستن بکنن
اگه هم هستن الان چرا معجزه نمیکنن؟؟

درضمن اقا مهدی من میدونم زرتشتم چون رگ و ریشم از خودشون یه چیزای به جا گذاشتن ولی اماما و پیامبرا چی؟
بگید بینم!
ببین پسر جان اگه خدا و قران رو قبول داری پس بابد معجزه رو هم قبول داشته باشی چون تو قران اومده. حرفات باهم جور نیست .
پاسخ
 سپاس شده توسط BIG-DARK ، شـــقآیــق
بحثای تاپیک خیلی به حاشیه کشیده شد.
به چه وسیله ای آدم میتونه خدا رو بشناسه؟ اگه صرفا از روی حدس و گمان باشه که معتبر نیست.
خدارو خودش از زبان پیامبرا و کتاب هاشون توصیف میکنه. صفت هادی خدا که معنی هدایتگر رو میده هم کاملا تایید کننده وجود پیامبرا و حقانیتشونه. خدا با فرستادن پیامبرا ملت رو به راه درستش هدایت میکنه.
قضیه غیبتم جریانش مفصله که چرا بیش از ۱۴۰۰ ساله نه امامی وجود داره نه پیامبری. ولی تمامی ادیان ابراهیمی بحث ظهور منجی رو قبول دارن.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

پاسخ
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Mohlek ، شـــقآیــق ، _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان