09-05-2021، 12:58
آرش خیلی خوب است من یک بار با او صحبت کردم اما او بسیار خوب است چون او دو بار با من صحبت کرده است.
|
《 تـصور ما از کاربران فلشخـور 》 |
||||||||||||||||||||||||||||||||
09-05-2021، 12:58
آرش خیلی خوب است من یک بار با او صحبت کردم اما او بسیار خوب است چون او دو بار با من صحبت کرده است.
(08-05-2021، 10:44)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خیلی وقته حوصله نمیکنم نمیام گ.ا قبلا شلوغ تر بود.. خوبی از خودته چ کنم دیگ=| منم دوستون دارم (08-05-2021، 11:10)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خوشم اومد داداش فقط یکم ناجوره=|اخه من از بهار شیر بخوام=| رویاهای خیلی خیلی بزرگی دارم.. (08-05-2021، 11:37)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.(: (: بانمکی از خودته:| خواستن توانستن است(: خیلی خیلی عجولم یعنی حتی واسه کارامم عجله میکنم اولا اینطوری بودم ولی جدیدا با فکر عمل میکنم=| دقیقا خوشم نمیاد یکی هی بگه اینو انجام بده اونو اینو و... عصبانی میشم درکل غم زیاد نیس یکی هس که سنگینی میکنه.. سعی میکنم بالا ببرم و فکر بکنم (: چشم (: (08-05-2021، 12:26)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. همه مذکرا بزرگ مرد کوچکن:| منم نسبت بهت همینطور بودم=| مرد نبودم؟:| له میکردم چون نمیدونستم چی به چیه کم کم فهمیدم دنیا دست کیه .. کمی نه خیلی خیلی شیطون پرهام جان لطف دارن(: همچنین خواهر(: (08-05-2021، 11:40)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منم بات حال میکنم دادا:| خب احساسی بودنم دست خودم نیست ولی کوچیکتر بودم خیلی حساس تر و احساسی تر بودم.. شاه چیه خدا وکیلی:| منم بات همه جا حال میکنم×| همیطور نترس ن مونه ایبره ن جیگرومه ایخوره (08-05-2021، 12:26)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بخدا هیچی از حرفات و نفهمیدم=| در کل خیلی ممنونم که اینهمه نوشتی(: تو هم همینطور موفق باشی(: (08-05-2021، 13:36)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درسته..(: دیوونم خیلی بدم دیوونه ام ممنون بابت اینهمه تایپ موفق باشی تو هم(: (08-05-2021، 14:29)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام(: قبلنا شلوغ تر بود میومدم ولی الان خلوته دیگ نیستم همه افراد همینو گفتن ولی در اصل 14 سالمه(: تنوع دادم دیگه(: همچنین(:
(08-05-2021، 14:40)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بد شانس نیسم:| ممنون(: برعکس گفتی من اصن با اون کار ندارم:| وفادار؟تو رفاقت باشه کم نمیزارم..:| خوشم میاد شوخ بودنو جون همش خنده وجود داره توش.. زدم پس اینا دیگ حوصله اینارو ندارم به قول محمد جو دوران بلوغه که ردش کردم:| اهنگام هنوز دپن ولی کم کم شادم میشن دقیقا حروم کردن وقت و نوجوونیه خب بلد نبودی منم رو وظیفم کمک کردم ک هر ادمی وظیفشه به بقیه کمک کنه ممنون(: کردن ولی کم کم نمیذارم سواستفاده کنن دیگ=| همچنین(: (08-05-2021، 23:21)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (: (: بابا عصبی کجا من تازه هی بهونه میخواستم بشینم پا لپتاپ=| ممنون خوبی از خودته(: همچنین(: (09-05-2021، 12:58)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خوبی از خودته(: :|
10-05-2021، 22:31
با حضور @THEDARKNESS
10-05-2021، 22:51
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-05-2021، 22:52، توسط Prometheus.
دلیل ویرایش: اشتباه تایپی به همراهی اندکی مطالب فاقد اعتبار
)
اقا مهدی گل...
مهدی جزء سه رفیقان اول بنده بوده -__-! میشه ملی.ارمی.متی -_- مث اکثر دوستیای پسرونه اولش با دعوا شروع شد...! بعدا به این نتیجه رسیدیم که باهم بودن بهتر از هرگز نبودن است -__- و دوستی ما دوتا ستون به شروع انجامید .. بعدها ما جزء ستون های اصلی گ.ا نبودیم..ستون های اصلی پ.خ بودیم -_-! مهدی از اونایی که باش شوخی میکنی ولی انتظار اینکه بات شوخی بکنه رو نباید داشته باشی ._. از اینایی که مثلا...مثاله داداش..مثلا وسط یه جمع باش خیلی صمیمی احوال پرسی میکنی و فقط یه لبخند کریه زشت ناپسند باطل زد حق تحویلت میده البته این تصور منه نمیگم کاملا درسته...البته کههههه حرفای من همیشه درسته ولی به هرحال من شکست نفسی میکنم داداش شاگردمونه حق منو خورده قدش 190 تاست...کوفتت بشه بامرامه...پشتت به بخاری گرمه D: بهترین سوتی های حسام حقگورو مهدی گرفته -_- شتخ حتجی و ... و این چیزی از ارزش های حسام کم نمیکنه... بلکه به ارزش های مهدی اضاف میکنه .-. عاشق پیشه...تا جایی که به من گفات...یعنی تاجایی که من خبر دارم روی خاستگاری نداره بچم شایدم دروغ میگفته..شایدم راست میگفته و نظرش برگشته چون دیگه راجبش حرف نزدیم تیپشم که نامبر تو :'||| خاطره های جالبی با شیخ های مدرسه خویش دارد.. درساشو خوب میخونه..شبا قبل خوابم مسواک میزنه. پاسدار راه امام و و حق..مرگ بر امرکیا و خلاصه از این حرفا و داستانا و اینکه داش تو قلب ما جا نداری...قلب مایی و از اینجور حرفا :v امیدوارم به همه خاسته هات نرسی خاسته هات به تو برسن...همشونم نرسن بهتره ..شکر گذار تری بهترینارو برات نمیخوام...برترینارو برات میخوام داوش...موفق باشی نردبون :/ *استیکر قلب سیاه به همراه ایموجی لبخند ملبح*
10-05-2021، 23:10
خب خب نوبت یکی از اصیل ترین خود شیرین های اینجا شد v:
جزو سه رفیقای اولم بود ینی بهتره بگم جزو سه نفر اولی بود که رفت تو لیست دوستام و بعدشم رفت تو لیست قلبمون تو چت دادن و صحبت کردن بات از انواع روش های مستقیم و غیر مستقیم بصورت خواسته و ناخواسته واس تخریبت استفاده میکنه... سه ساعت واسش یه متنی مینویسی تهش میگه اوکی داش مرسی ینی قشنگ از حمله مغول ها هم تخریبش بیشتره لامصب ولی خب در کل بچه باحالیه خوشمون میاد ازت برعکس همه تصوراتی که ازمون داری و این داستانا
خب مثل این ک یا باید مث ادم نطر بدم یا پاک میشه/=
_ عام خو مهدی جون (عق) اولش ک همش باهم دعوا میکردیم و از هم بدمون میومد ولی خو کم کم دعوا ها تبدیل شد ب ی دوستی محکم و واقعا رفیق خوبی بودع برام البته ک گاهی عصبی بوده و رو من خالی کرده اما بجاش همیشه وقتی حالم بد بود کاری کرده ک بهتر بشم خو میدونم ک عاشقه و اگ بهش برسع دیگه طرفای ما نمیاد پس دعا میکنم نرسی بهش(الکی ) در کل پسر خوبیه و هیچی تو دلش نیس با منم خیلی مهربونه مرسی ک هستی رفیق و موفق باشی انشالا دانشگاه همو میبینیم ^_^♡ عام یادم رف بگم ک دوست هم داریم گل پسر
حقیقتا یه بار طومار نوشتم ولی به طور شکنجه طوری پاک شد="./ گفتم حالا تا لحظه مرگم وقت دارم بعدا بنویسم ۰-۰
اونی چان مچمو گرفت ایح -.- مسئولان رسیدگی کنن لطفا۰-۰ اینهمه پاکیدگی تو یه تایپیک عجیبه به مولا خعبببب...اونی چان ۰-۰ به شخصه به نظرم باید برادر واقعیم میبود:*( اوتاکو هم که هست در مورد اخلاقیاتش ۰-۰ فک کنم قبلنم گفتم از اوناییه که به حال خودت نمیزارتت ۰-۰ منظور بنده اینه که واقعا هواتو داره و تو حس نمیکنی یه دوستیه که تو سایت میشناسیش یا دوست مجازیته حس میکنی واقعا عین یه برادر پشتته ^^ مخصوصا برا منی که از بچگی آرزو برادر داشتن داشتم ۰-۰ پیگیریه و اگه غیبت بزنه یا حالت بد باشه حال و احوالتو میپرسه البته که کنکور داره و همونطور که میگه به نظرم خیلی میخونه ولی این برنامه ریزیش برای فضای مجازی خیلی خوبه ۰-۰ با بقیه به نظرم زیاد بحث میکنه به صورتی که با ۹۰ درصد فلشخوریا با دعوا دوست شده ۰-۰ البته خو بنده مشکلی نمیبینم اینم یه جور روش آشناییه دیگه چمد ۰-۰ به نظرم آدم مودبیه و از این نمیدونم چیای مجازی (دیدی اینجوری تو رو ط مینویسن؟((((((((((: ۰-۰)خوشش نمیاد ، حق داره ولی موقع دعوا همچین یه نمه جبهه میگیره به عنوان تماشا چی نظاره گر بودم ۰-۰ ولی واقنی هیچی تو دلش نیست سه خط سه خط انشا نمینویسه ۰-۰ نمیدونم پ.خ و اینا زیاد مینویسه ها ولی ساده و مختصر جواب میده ۰-۰ چیزی که بنده بلد نیستم هی دو ساعت چرت و پرت میگم:| همونطور که عوامل اشاره کردن پسریست عاشق ۰-۰ شله شلهههههه D: ایشالا که بهش میرسه جذبه برادرانه ای داره که به شخصه آدمی نیستم که بخاطر کسی از میزان چرت و پرت گفتنم کم کنم ولی اونی چان یه جوریه انگار آدم یه خورده حواسشو بیشتر جمع میکنه مودب تر صحبت کنه ۰-۰ -.- خیلی خوب آدمو ضایع میکنه ۰-۰ ولی خو چون من ایموتوعم استثنا قائل میشه یاع *غرور از وی بیرون میپاچد* عاشق والیباله ۰-۰ عکسشو دیدم ولی حدس میزنم باید خیلی قدش بلند باشهD: اونجا قدش مشخص نبود به نظرم کسیه که به سلایق بقیه احترام بزاره ۰-۰ ولی به سلایقش احترام نزاری تخریب میشیD: (در مورد انیمه این موضوع بیشتر صدق میکند) وی غیرتیه ۰-۰ و مطمئنم در آینده با زنش زیاد دعواش میشه ۰-۰ ولی هیچوقت ولش نمیکنه D: ایشالا بهش برسی و همیشه تو زندگیت بهترینارو تجربه کنی اونی چان ^^
11-05-2021، 10:15
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-05-2021، 10:16، توسط ابراهیم هادی.)
سلام
مثل این که کاربر مورد نظر از دسته ستون ها می باشد لذا جا داره یه نمه بیام که چش و چال مایی ستون! :# مختصر بگم که (چون اختصار رو دوست داره )جدای همه خوبی هایی که براش گفتن و ما دیدیم و بدی ها رو ندیدیم تو علاقه به والیبال مشترکیم که البته پروف ایشون گویاتره لابد آتیشش هم تیز تره یه جا هم در مورد املا و نوشتار حرف زدیم که هم نظر بودیم جامه دران و بر سر زنان آخر سر هم یه چشمه از فضایلشو رو کرد و بحث دو تا کتاب تفسیری رو کرد که امیدواریم ادامه داشته باشه / همه اینا خودت بودی دیگه ؟!!!/ وخلاصه که یا روی بپوش یا بسوزان بر روی چو آتشت سپندی پاینده باشی
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|