امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~×

اهههه چشام بسته بود فرمانده جومونگ رو نوشتم فرماتدا جونوتگ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus ، شـــقآیــق ، shghyegh
آگهی
(09-05-2021، 13:02)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مطالب حق متمایل به باطل را نخوانید!
فقط حق خالص!
#حسام
#حق
#حسام_حق_گو
#حسام_حقگو
#حقگو
#حق_گوی_کی_بودی_تو

@"Musalick"
#حسین_ستون
#داش_خودم
#ایموجی _قلب_و_از_این_جنگولک_بازیا
#مسخره_بازی_توام_از_رفاقت
#پایه
#سایه
#***
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، shghyegh ، شـــقآیــق
(09-05-2021، 13:10)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 13:09)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان مثلا تو با ادبییییBc3
شوخی کردی با بعضیا ک اینجوری شدهBl8

بله معلومه کی گفته من بی عدبم.
حداقل واسه ضایع کردن منم نمیذارن یه بار پیامم بمونه ):

(09-05-2021، 13:09)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرگ بر ضد ولایت سهند

#سهند_دانا

زنده باد فرماتدا جونوتگ

ما همه سرباز توییم جونوتگ
گوش به فرمان توییم جونوتگ
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، شـــقآیــق ، shghyegh
(09-05-2021، 13:09)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 13:06)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی عدب خار داری یعنی چی

هیچکس جرئت نداره با من مشکل داشته باشه بجز دشمن. مرگ بر آمریکا مرگ بر ایزرائیل

مرگ بر ضد ولایت سهند

#سهند_دانا

عجب...
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(09-05-2021، 13:12)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 13:02)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مطالب حق متمایل به باطل را نخوانید!
فقط حق خالص!
#حسام
#حق
#حسام_حق_گو
#حسام_حقگو
#حقگو
#حق_گوی_کی_بودی_تو

@"Musalick"
#حسین_ستون
#داش_خودم
#ایموجی _قلب_و_از_این_جنگولک_بازیا
#مسخره_بازی_توام_از_رفاقت
#پایه
#سایه
#***

#***
#**********
#** :/
#***
:'|
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh ، Mohlek
(09-05-2021، 12:30)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 11:50)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس گذارم . مسیر زندگیم عوض شد اصن
# سخن بزرگان Big Grin
خواهش میکنم  عزیزم
ماها مطعلق ب مردمیم  Telegh_01

هر چند وقت ی بار از این جملات گرانبها بگو فیض ببریم Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus ، Mohlek
@سهَ‌ند

ارهه تو با ادبیBl8
ای بابا):
هرچی بشه هرکس اومد هرکی هرچی گفت اینو بدون ک من باهاتم)):
#همایت_از_شهندBc2
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Prometheus ، shghyegh
(09-05-2021، 13:13)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 12:30)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهش میکنم  عزیزم
ماها مطعلق ب مردمیم  Telegh_01

جملات #گران_بها نه جملات #حق

(09-05-2021، 13:16)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@سهَ‌ند

ارهه تو با ادبیBl8
ای بابا):
هرچی بشه هرکس اومد هرکی هرچی گفت اینو بدون ک من باهاتم)):
#همایت_از_شهندBc2

حشین کم بود شهندم اضافه شد سقایق؟ :/
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh ، Mohlek
(09-05-2021، 13:16)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 13:13)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جملات #گران_بها نه جملات #حق

جملات حق Telegh_01 Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق ، Mohlek
عجب :!
چقد حق گو:!
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 41 مهمان